Попътен вятър на порасналите ни деца- 19 тема- зимни настроения без сняг

• 30 373
  • 730
  •   1
Отговори
# 720
Или да им измислим работа, че нуждите на децата нарастват  Laughing

Предлагам да обединим двете предложения Peace

# 721
Така, така, софиянки да се стягате и айде на бусчето.
И при нас има две свободни местенца, ако някоя мацка желае да дойде  Wink
И къде е "майната" бе, някой има ли телефонна връзка с нея? Изтипоса едни снимки ала стройна Калина в профил и анфас и забегна.... Тя може и по пантофки да дойде, пижамката на сърчица в чантата и право на Асеновград  Laughing

# 722
  • София
Бибиту, дано ни чете стройната Калина  Praynig
Мариянка, какво става с баща ти, намерихте ли му хранене?
Днес мернах оферта за доставка в къщи http://grabo.bg/sofia/hrana-za-vkashti-03mgf8
Може да ти хареса и да му разнообразиш менюто.

# 723
  • София
Айше, благодаря ти, че мислиш за моето удобство. Ще проуча въпроса. Пращай и от нас поздрави на Ани, когато се свързвате! Научи ли готварството?
Хайде до скоро в събота!

# 724
Как сте мацки?
Готови ли сте за събота?
Не ,че аз много често пиша,ама Малинка отдавна не съм я засичала...
Дали мина бала на Марто?

# 725
Даааа, готови сме - утре отлитам за Димитровград и после с колата на Бистра вземаме Чолакова от Стара Загора и газ към Асеновград.
На връщане смятам да се разходя с момите до София, та съм си купила и билет за влака , за да се прибера във Варна. Само багажа ми не е приготвен, ама така хубаво трещи навън, че не ми се занимава с такова прозаично нещо като приготвяне на багаж.

# 726
  • София
Здравейте, момичета любими.
Хайде остана едно денонощие до нашата междунарно/ междуградска среща. Да ви призная вълнувам се и много се радвам. , че накрая ще я направим. Съжалявам, че не всички ще са с нас, но има време и това може да стане. Чакам с нетърпение събота.
Прегръщам ви. Хубава вечер и наздраве.

# 727
  • София
Абет, наздраве! За сега  Wine Glass , а в събота вечер и реално.
Мама Тин, и тук до преди малко гърмя и трещя. Улици и подлези  бяха наводнени. Трамвай излезе от релсите, но без поражения.
Нези, бала на Мартин  трябва да е минал. Тя писа, че после ще ходи на гости на др. Видин.
Явно са заминали, ще чакаме снимки и от двете събития като се върне.
Моето детенце е болно - темпертура, гърло,кашлица и всички екстри. Добре, че се е сетила да пита във ФБ групата на бълг. мами в Англия за лекарства. Какичките са и дали много добри съвети за лечение. Дано ги послуша и да и мине скоро  Praynig

# 728
Добро утро и от мен, драги   bouquet
Денят „Х“ е утре, чакам с нетърпение днес Тини, че да наваксаме малко с наприказването  Mr. Green
Приготвила съм сатенената нощничка, белият панталон и него съм приготвила вече. Само откъм капела няма да я докарам, ама ... здраве да е.
Да си вземете фотоапаратите, зарядните и всички други принадлежности, за да документираме събитието в летописните книги.
При нас вали от снощи, ту се усилва, ту се закротва. Дано да се извали днес, не зная към мястото на събитието дали вали. Добре, че не отиваме на палатков лагер, че тогава вече я загазихме  Joy Joy Joy

# 729
  • София
Бибиту, за всеки случай си приготви и нещо вълнено, зимно. Не знам как е времето там, но в София е студ като в края на ноември. Брррррррррр.
А тази вечер някои от нас щяха да са на концерт на Бочели. Щяха  Cry
Нищо - утре ще е весело и ще се затоплим.

# 730
  • София
Здравейте, пътешественички и на останалите мацки.
Само да напиша, че изкарахме страхотно. 24 часа на невероятно спокойствие и удоволствие.

Моля да разказваме в новата ни тема.

Заповядайте

Hug

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=784720.new#new

Общи условия

Активация на акаунт