"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 14

• 55 471
  • 717
  •   1
Отговори
# 705
Здравейте, от доста време ви чета и най- накрая  се престраших да пиша.  bouquet Та въпросът ми е и вие ли виждате 2-та чертичка или съм полудяла?  Shocked [/URL

# 706
Здравейте, от доста време ви чета и най- накрая  се престраших да пиша.  bouquet Та въпросът ми е и вие ли виждате 2-та чертичка или съм полудяла?  Shocked [/URL
Аз я виждам! Честито, лека и безпроблемна бременност! Повтори теста след 48 часа, за да видиш дали се насища 2та чертичка  Peace

# 707
Аз виждам много бледа втора черта  Peace

# 708
Аз я виждам! Честито, лека и безпроблемна бременност! Повтори теста след 48 часа, за да видиш дали се насища 2та чертичка  Peace
Благодаря!  Hug Значи все пак я има не съм луда  Laughing Ще повторя теста и дано всичко да е наред   bouquet

# 709
mireto_331 и аз я виждам, но наистина направи теста пак след 48 часа по възможност със сутрешна урина. Честито   bouquet  preggo

# 710
Mireto_331, аз също я виждам   bouquet
Тихичко честито ! Кой ден закъснение ти е днес?

# 711
Mireto_331, аз също я виждам   bouquet
Тихичко честито ! Кой ден закъснение ти е днес?
Благодаря!  Hug Направих го на 2- ри ден закъснение.

# 712
  • Варна
Аз виждам много бледа втора черта  Peace
Grinning Grinning
Ще чакаме да го повториш!

# 713
Здравейте мили момичета.Искам да започна с това,че знам,че никоя от вас не може да ми каже какво става с мен,но все пак знам,че малко или много ще ми помогнете с каквото можете.
Та историята с мен е следната.....Със закъснение от 12 дни съм...от около 1-2 ден закъснение започнах антибиотици,заради подути лимфни възли....на 3 ден закъснение повръщане(еднократно),на 9 ден след полов акт имаше няколко капчици кръв.Снощи си правих тест,но отрицателен.А и една хрема ме мъчи.От време на време и гадене.
Момичета,знам че няма какво конкретно да ми кажете,но все пак дали е от лимфните възли това неразположение....

# 714
За лимфните възли не мога да се изкажа, но 12 дни закъснение и отрицателен тест е повод да посетиш гинеколога си според мен.

# 715
  • Варна
Да,отиди на лекар.

# 716
# 717
Нормално е ако имаш смущения в цикъла, никога не си била бременна и е имало незащитен полов контакт, да имаш съмнения за бременност. Поради тази причина се усъмних и реших да потърся мнение преди да дойде време за теста за бременност. Преди да пиша в темата съм чела най-различни теми пълни с безсмислени въпроси и затова се постарах и моя да не е такъв, но явно съм грешала като съм си помислила, че тук ще намеря отговор на въпросите си. Темата ме подведе, че ще срещна разбиране. Никой не казва,че зацапването по време на бременност е нормално, а най-човешки питаме, защото има жени, на които се случва.

Общи условия

Активация на акаунт