Кюретаж и забременяване след това - тема 55

• 33 706
  • 709
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Маце честити сини гащи, хайде скоро да поръсиш!
Подкрепям Деси, нито съм повръщала с двете ми доказани женски бременности, нито пък съм мъж, както са твърдяли Аг-та по сърдечния ми ритъм в корема на майка ми. Всичко е индивидуалност. Освен това бях като пъпчица, с чисто и нежно лице, да не кажа се разхубавих с дъщеря ми.

# 106
Ок, ще ви послушам Simple Smile

# 107
Aleksandra, извинявай, аз не те разбрах добре. Колко цикъла са минали от К ? Ти не искаш да чакаш да минат два ли ? Ако е така, не бързай. Нека си мине колкото трябва време. 

# 108
  • София
МАЦЕ ЧЕСТИТИ СИНИ ГАЩИЧКИ stork-boy newsm32 все така да те радва Hug
И аз съм на мнение да се изчака след К,за да се възтанови организма Simple Smile

# 109
Александра, на мен ми казаха да изчакам и да пробвам след като ми се е нормализирал Ц, поне 2 месеца. При мен 2рия Ц си беше като моя си. За това реших да действаме и то взе че стана. Но после все ме глождеше дали не сме избързали и дали съм хроизвела здрави яйцеклетки от бързане. Изчакай 2 месеца и прецени пак, ако ти е бил наредд Ц и се чувстваш готова, може да пробвате Simple Smile

# 110
Здравейте, момичета, скоро не съм писала, но си ви чета редовно да знаете, не ви изпускам от поглед Simple Smile
Честито на родилите мами, пожелавам ви бързо възстановяване и бебчетата да са здрави и да ви носят много усмивки и щастие.
Съжалявам за новозаписалите се момичета, дано скоро се възстановите и да сбъднете мечтата си за пухкаво пакетче. Попаднали сте на правилното място тук ще намерите много подкрепа и полезни съвети.
maceto85, честито синьо пакетче  Hug Ето до сега се раждаха все момиченца, но Светлето провлачи крак с две момченца и може би сега е вълната на сините гащи  Laughing
Перу, браво за хубавите новини. Пожелавам ти лека и безпроблемна бременност до финал   bouquet

# 111
Aleksandra, извинявай, аз не те разбрах добре. Колко цикъла са минали от К ? Ти не искаш да чакаш да минат два ли ? Ако е така, не бързай. Нека си мине колкото трябва време. 

Ооо, не разбира се че ще изчакаме, 2 месеца, колебая се за 3-ят, но пък тогава ще са празници и може да не мисля толкова за това. Искам само да минат по-бързичко.

# 112
  • NE
AleksandraNikolova Според мен ти е достатъчен прегледа след К. Peace Отиди пак след втория или третия цикъл да видите как е положението и дали ви дават зелена светлина. Peace

# 113
На мен ми е редовен, т.е. идва на датата +- 1-2 дни и си имах нормалните за мен болки и нормалното кръвотечение като количество. 1вия Ц след К беше много необичаен за мен- почти не ми тече и беше за 2 днии само. Добре са ти казали момичетата тук- изчакай 2 Ц и отиди на лекар. Ако ти разрешат, тъкмо за празниците ще се веселиш и няма до го мислиш до колкото е възможно де. То на думи лесно, ама всяка от нас си знае как не го е мислила Peace

# 114
Здравейте, мили дами. Аз съм новичка, но искам да споделя с вас моята история. Писах, но в по-стара тема, затова ще се включа и в тази. Миналата година след лоши резултати на PAP теста ми правиха биопсия и след това и конизация през май месец. Диагнозата ми беше ca coli uteri in situ. След година прегледи всичко е зад гърба ми вече и още на шестия месец ми разрешиха да правим опити за бебче. Вече 10 месеца правим неуспешни опити, но аз не се отчайвам. Купувам си тестове за овулация и миналия месец я открих, но след седмица съм отново с възпалени яйцници и на антибиотици...иначе съм I група след цитонамазката. Дано скоро се похваля с добрата новина, иначе трябва да тръгваме отново по доктори  no

# 115
  • София
А Ел, а на теб ти правиха кюретаж ли с конизацията?  Thinking Десет месеца опити не са много.  Peace

# 116
Правиха ми кюретаж още на биопсията и след това беше конизацията. А що се отнася до месеците, всички ми казват, че не са много, но аз си втълпявам разни неща, заради операцията.

# 117
  • София
Повярвай ми, прекрасно те разбирам.  Peace А, правили ли сте някакви изследвания - хормони, спермограма?

# 118
Все още не сме. Съпругът ми си прави само изследвания за бактерии. Но до края на годината сме отложили и ако не се получи ще започваме и тези процедури. Разкажи ми за теб. Имаш ли бебче? Simple Smile

# 119
  • NE
elle` Конизацията не е проблем. Мисля, че се налага серклаж при бременност, но не е задължително. Самото забременяване не би трябвало да зависи от това.
Над 1 година целонасочени опити се приема за нормален срок за да се престъпи към изследвания - хормони при жената, спермограма при мъжа и да се търси проблем.

Кашмирче  Hug Много си хубава. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт