Силиконът...следоперативно ходене по мъките!

• 29 709
  • 269
  •   1
Отговори
# 150
На тоя Калудов май трябва да му представиш сметките с разходите по следоперативното лечение, дето му оправят бакиите. Twisted Evil Егати, толкова проблеми да ти отвори. #Cussing out
Радвам се, че всичко е минало добре и няма сериозни последствия. Дано се оправят нещата.
Ще слагаш ли пак имплантанти след време, какво те посъветваха?
И какъв всъщност е бил проблема при теб, освен спукания имплантант, защо са ти се отваряли раните? Нещо с конците проблем или какво?

И аз мисля така но важното е че ти си добре и не се е стигнало до някакви по големи усложнения.

Последна редакция: сб, 18 мар 2006, 15:54 от bebche05

# 151
На тоя Калудов май трябва да му представиш сметките с разходите по следоперативното лечение, дето му оправят бакиите. Twisted Evil Егати, толкова проблеми да ти отвори. #Cussing out
Радвам се, че всичко е минало добре и няма сериозни последствия. Дано се оправят нещата.
Ще слагаш ли пак имплантанти след време, какво те посъветваха?
И какъв всъщност е бил проблема при теб, освен спукания имплантант, защо са ти се отваряли раните? Нещо с конците проблем или какво?

И аз мисля така но важното е че ти си добре и не се е стигнало до някакви по големи усслоцнения.
[/qu
Пари че няма да върне няма ама съм решила къде що има асоциации за защита на пациентите да разкажа за това,което ми причини...такава некомпетентност...направо съм потресена

# 152
http://forum.tialoto.bg/viewtopic.php?t=1736

Прочети този форум и непременно действай!!!

# 153
http://forum.tialoto.bg/viewtopic.php?t=1736

Прочети този форум и непременно действай!!!

Драснах там във форума доста гневни слова ама нещо не се чувствам  удовлетворена smile3511

# 154
Ами да ти кажа честно в този форум момичетата са много печени и са в час, защото повечето имат имплантанти, включително и аз. Мисля, че Тонев е много добър специалист и ще ти помогне доколкото може.Аз лично не съм фен на нафуканите дърти хирурзи, както и на тези, които пък нямат и никакъв или почти никакъв опит. Щом Тонев така е преценил, довери му се. А иначе, нищо не ти пречи да се свържеш с Евстатиев и да му напишеш поне един мейл като му разкажеш историята си. Ако беше за нещо друго да вдигнеш аларма, ама нали знаеш манталитета на българите, веднага ще те заклеймят, че си си слагала имплантанти, че никой не ти е виновен и т.н. Ако имаш възможност и време пиши на vesselin_dinev@yahoo.com , това е моят хирург, работи в клиника Вита в София и за мене е бог.
Аз съм от Варна, ако идваш насам обади се, пиши ми на мейла за да ти дам телефона си.

# 155
  • anywhere
Миличка, радвам се, че си взела мерки навреме!
Само да налея масло в огъня като добавя, че аз съм от Бургас и на лекар от там не бих се навила да ми измери кръвното, дето се казва, какво остава да ми прави операция, и то - естетична! Crazy
Съди го, заради другите нещастни негови бъдещи "жертви", длъжна си да опиташ поне да го осъдиш!

# 156
  • Ямбол
Много си приживяла, миличка!
Наистина този лекар трябва да си получи заслуженото.
Всъщност той донякъде вече го е получил-след като си споделила тук и идва ли някоя ще отиде вече при него.Сигурно информацията за "професионализма"му се разнася светкавично бързо.
Желая ти успех и дано всичко е о.к. И да се похвалиш с бюста си след 2 мес.

# 157
Ами да ти кажа честно в този форум момичетата са много печени и са в час, защото повечето имат имплантанти, включително и аз. Мисля, че Тонев е много добър специалист и ще ти помогне доколкото може.Аз лично не съм фен на нафуканите дърти хирурзи, както и на тези, които пък нямат и никакъв или почти никакъв опит. Щом Тонев така е преценил, довери му се. А иначе, нищо не ти пречи да се свържеш с Евстатиев и да му напишеш поне един мейл като му разкажеш историята си. Ако беше за нещо друго да вдигнеш аларма, ама нали знаеш манталитета на българите, веднага ще те заклеймят, че си си слагала имплантанти, че никой не ти е виновен и т.н. Ако имаш възможност и време пиши на vesselin_dinev@yahoo.com , това е моят хирург, работи в клиника Вита в София и за мене е бог.
Аз съм от Варна, ако идваш насам обади се, пиши ми на мейла за да ти дам телефона си.
Благодаря за съвета,но аз преди да се спра на Тонев се кунсултирах и с Бояджиев,като и двамата ми казаха едно и също нещо,просто Тонев о усетих някак "по-близък".Сега след като съм му се поверила ще е малко странно да се разтичам по други негови кореги...Ккакто и да е, важното е че нещата се подреждат, вече се чувствам добре само конците останаха да ми свалят,а пък живот и здраве след два месеца ще ви се фукам с новия си бюст  smile3508Ама тоя път съм решила като ще се мъча поне да има за какво и ще си сложа нещо по-мащабно newsm62

# 158
Никога не съм била фен на силикона, още повече че съм чела как се абсорбира в целия организъм. Намиран е дори в зъби и коса при изследвания.
А пък сега като чета - никога не бих си сложила подобно нещо.
Касиди, пожелавам ти успех и дано всичко завърши по най-добрия начин за теб.

# 159
Касиди, предложих ти да пишеш на Евстатиев, защото той е шеф на Асоциацията на пластичните хирурзи в България и може да ти помогне ако тръгнеш да си търсиш някакви права или обезщетение от хирурга в Бургас.Иначе , наистина няма да е колегиално да правиш нещо зад гърба на Тонев.Аз също се бях спряла на него, преди да се запозная и говоря с Динев.По същия начин просто почувствах, че това е моя хирург.

# 160
Касиди, радвам се, че всичко е започнало да се оправя и си добре - ако бях на твое място нямаше да го оставя този лекар без назидание Naughty
Заслужава си го #2gunfire

...а за теб една прегръдка Hug за смелостта Wink и късмет  Peace

# 161
Касиди, радвам се, че всичко е започнало да се оправя и си добре - ако бях на твое място нямаше да го оставя този лекар без назидание Naughty
Заслужава си го #2gunfire

...а за теб една прегръдка Hug за смелостта Wink и късмет  Peace

Благодаря! А на 26 май ще Ви се изфукам с двете нови придобивки:-)

# 162
  • София
Касиди, изчетох цялата тема, смело момиче си, въпреки 4-месечните ти колебания. Важното е, че вече всичко е зад гърба ти! Смело напред   bouquetМисля, че няма да има жена която толкова гордо до си носи бюста, и с право! Успех през май-сигурна съм че всичко ще е наред!

# 163
Касиди, изчетох цялата тема, смело момиче си, въпреки 4-месечните ти колебания. Важното е, че вече всичко е зад гърба ти! Смело напред   bouquetМисля, че няма да има жена която толкова гордо до си носи бюста, и с право! Успех през май-сигурна съм че всичко ще е наред!
Благодаря ти за окуражителните думи!

Последна редакция: пт, 31 мар 2006, 13:08 от Kasidy

# 164
  • Пловдив
Леле каква тема. Едва днес попаднах на нея, но прочетах абсолютно всичко.

Касиди, радвам се за теб, че всичко е тръгнало в посоката, която трябва. Пожелавам ти на 26.май. всичко да мине добре. Не забравяй после щастливо да се похвалиш.

Това, което обаче искам да ти кажа е да не се отказваш от едно дело срещо първия доктор. Средствата за едно гражданско дело като държавни такси са една нищожна част на фона на всичко, което си и ще платиш (това което знам е че ако искът ти е примерно за 7000лв., държавната такса е 4%, т.е. 280лв.). А с адвоката може да се договорите не да му плащаш хонорар, а да вземе процент от сумата, на която го осъдят - така ще има стимул да направи много неща. А искът ти маже да бъде както за самата сума, която си платила като разходи, а и обезщетение за тези 4 месеца, а дори и повече.

Стискам ти палци. Пловдив ще ти донесе радост.

Общи условия

Активация на акаунт