Дума дупка не прави, или за стойността на виртуалното общуване

• 14 761
  • 231
  •   1
Отговори
# 90
  • Другата България
Ами аз мога да си пиша всичко, чудя се колко трябва да си наивен, че да вярваш на всичко, което се пише из интернет пространството... има хора  с толкова богата фантазия, че не можеш да се усетиш даже как тънко те работят.  Laughing
В тоя форум поне получавам достатъчно храна. Никъде другаде няма такова изобилие от отрицателни емоции.  newsm68

Ти си alien, дето избълва един куп проклятия веднъж, нали?
И как точно се нахрани тогава?
Ако наистина имаш дете, и от него ли така се храниш?
 Sick

Сийке, рейнбоу май е това
Чепкат се с кеф при всяка среща
Искаш да кажеш ХЕПИ КУИН?  newsm78
Това е потребител с проблеми, тя си ги признаваше,  не получи ли бан?
Ако е тя, и аз помня едни клетви, едни отрицания, едни проклятия към форума като цяло....

# 91
Ако е тя, и аз помня едни клетви, едни отрицания, едни проклятия към форума като цяло....

Тя е, ALIEN ѝ беше другият ник.

# 92
  • Ямбол
....
Искаш да кажеш ХЕПИ КУИН?  newsm78
Това е потребител с проблеми, тя си ги признаваше,  не получи ли бан?
Същата е. А банът не беше ли в другия форум?

# 93
Екзит, зависи как подходиш към форума, това и ще получиш. Иначе за наличието на храна не съм много съгласен, например в Клюкарник има дни в които няма нито една нова тема!!!!!!!!!! Да не говорим за нова и интересна тема пък.  Grinning

# 94
Хора, работа нямате ли си? Темата за мен ли е?
А, ясно, то е защото няма нова тема. Все пак ще се обърна към модератор, защото темата не е за мен.

# 95
Кфо е станало, не ми се чете назад, ама ми е любопитно.  Laughing

Съвет: не вземайте толкоз насериозно темата, форума, живота, ай наздраве.  Hug

# 96

Съвет: не вземайте толкоз насериозно темата, форума, живота, ай наздраве.  Hug
И аз това викам, ама явно по-интересно от моята особа няма днес.

# 97
Хора, работа нямате ли си? Темата за мен ли е?
А, ясно, то е защото няма нова тема. Все пак ще се обърна към модератор, защото темата не е за мен.

Виж сега, и към 10 модератора да се обърнеш, няма да промениш тегавото впечатление за болезнено нездрава психика, което ТИ САМА си оставила у четящите потребители на форума. Така че се благодари изобщо, че все още някой те чете и ти обръща внимание, след като хиляди пъти повтаряш, че лъжеш и пишеш простотии за да се "забавляваш"  Sick

# 98
Аз се чудя пък кой е с болната психика, след като аз съм заявила, че си измислям /не за всичко/ и се забавлявам, а вие продължавате да ме четете и обсъждате.  newsm78
И все пак темата не е за мен.  Simple Smile

# 99
Нали ти казах защо?

Освен това е наш ред да се забавляваме  Flutter

# 100
А, Нино, ти дори като не знаеш за какво става въпрос, защо изобщо се включваш, или викаш тук стадното мислене е по-силно от умението да се разсъждава индивидуално?

# 101
  • В Космоса
Аз пък се интересувам как се развиват нещата между теб и готиния ти татуиран мъж, в който имаше нещо сбъркано, ма не помня точно какво.  Grinning

# 102
Какво дава виртуалната арена- свобода или слободия?

*б* ли му мамата.  Laughing

Joy Joy hahaha
"Ох не, не мога, не" - както пее Куркински... смея се с глас!
Но вярно въпросът си заслужава отговора.

# 103
  • Другата България
Нали ти казах защо?

Освен това е наш ред да се забавляваме  Flutter
Laughing
Ти добре казваш, ама то трябва разбиране и възприемане.... ooooh!
А що се отнася до забавлението, винаги е забавно с нея, докато не стане "забавно".
....
Същата е. А банът не беше ли в другия форум?

Там май остана да пише в темата за "има ли живот след смъртта", или нещо подобно, не я следя тази тема и не знам още ли се вихри в нея.

# 104
  • вятър в маслините, вятър над хребета
А аз се интересувам защо всяка тема с конкретна насоченост рано или късно се превръща в дъвчене на някой си определен потребител Tired. няма значение дали сам се предлага за дъвка или си го избират- еднакво дразнещо е.

Хайде кажете, ако има някой активен от темата, почти гътнала банка- как става номера и после не ви ли беше малко гузно Laughing? И на вързалите се- чувствахте ли се изпързаляни след това?

Общи условия

Активация на акаунт