Искам да кажа ... (32)_13.04-19.04

• 49 751
  • 1 499
  •   1
Отговори
# 645
Нино, пак е във вихъра си  Joy

# 646
Посмях се доста на последната страница....Simple Smile

Някоя дама може ли да сподели изпитана и добра рецепта за солени мъфини?
Куркума също, ако може. Simple Smile

И се чудя....с какво е подходящо да украся шоколадови мъфини? Само че ако е от рода на сметана, трябва да мога да я пренеса в пош...и след час да слагам украсата, защото и мъфините ще пренасям.
Тези във флаконите, които се пръскат са ми ужасни...не бих го причинила на хората.

# 647
С маскарпоне, може и с крема Ескуиза, смесен с пудра захар и настъргана портокалова кора.

# 648
Мен като малка нашите ме бяха нарочили за много отговорна, каквото и да значи това. Та разни техни приятели си водеха отрочетата в къщи и аз се предполагаше, че трябва да отговарям за тях и брат ми. Другите деца на моята възраст или даже по-големи. Аз вътрешно много негодувах срещу тази несправедливост и реших да саботирам купоните на нашите и на приятелите им, докато си мислят, че отговарям за децата им. Такива приказки измислих за разчленени родители, намерени в гардероба, кофи с капеща в тях кръв по чиито звук децата намирали горките си родители, че не едно от гостенчетата дочакваше на двора да го приберат. Crossing Arms С единия от тях след години станахме гаджета и понякога ме представяше с "Първата жена, с която съм спал. Страшно беше." Mr. Green

# 649
Софи, съжалявам за загубите ти Hug Аз не помня баща си, починал е, когато съм била на годинка. Мъжът ми пълни и тази празнота. Той си е такъв тип, обгрижващ, а аз пък от това имам нужда.
Намерили сме се, за други партньори вероятно бихме били задушаващи и обсебващи.
Към един трябва да кацне, само да пише ОК и ще ми олекне.
 Едва приспах Жаки, иска татко си, той знаел страшни приказки и говорел, като вълк:)

# 650
Ох Нино, някой от тези козли ли беше кюснал някаква бабичка ли, що беше, така се бях смяла, пък ей на, изумих. Иначе помня, че някакви важни хартишки бяха изпоядени, писма да не бяха.

# 651

И се чудя....с какво е подходящо да украся шоколадови мъфини? Само че ако е от рода на сметана, трябва да мога да я пренеса в пош...и след час да слагам украсата, защото и мъфините ще пренасям.
Тези във флаконите, които се пръскат са ми ужасни...не бих го причинила на хората.

Има ли в България маршмелоус? Аз така украсявам напоследък - бързо и ефектно:
http://www.momsandmunchkins.ca/wp-content/uploads/2014/03/marshm … s-on-cupcakes.jpg

Режа ги на две с ножица напреки, потапям в цветна захар и редя.

# 652
  • HH
Майчина сълза и Дивите лебеди на Андерсен ме докарват до рев. Какви са тия приказки?  Crossing Arms Как да ги прочета на детето?

Не харесвам Андерсен, всичките му приказки са тежки. Дори не мога да се сетя за една, която да ми харесва. Обожавам Вилхем Хауф.

# 653
Има. Аз не го понасям. Шоколадови мъфини украсявам само с натурален шоколад аз.

# 654
Майчина сълза и Дивите лебеди на Андерсен ме докарват до рев. Какви са тия приказки?  Crossing Arms Как да ги прочета на детето?

Не харесвам Андерсен, всичките му приказки са тежки. Дори не мога да се сетя за една, която да ми харесва. Обожавам Вилхем Хауф.

И аз! И досега си го чета с удоволствие. Много му обичам приказките. Много!

# 655
  • Луната ни пази

Ето:

Скрит текст:
Мира, рецептата е следната:
4 яйца, половин ч.ч. олио, 2 ч.ч. брашно с бакплувер, 1 ч.ч. кисело мляко с малко сода. Като разбъркаш всичко това с миксера, слагаш сирене и кашкавал, колкото ви е вкусно и малко чубрица. Преди да печеш, във формите можеш да пуснеш малко сусамено семе. Печеш около 30 мин на 180 градуса. На мен ми излизат 18 мъфина с тази доза. Пълня формите до половината. Много успешни и харесвани. Правих ги на сватбата на брат ми за у нас и ми изядоха 10 дози  Wink

# 656
  • В Космоса
И ние с мъжа ми сме много привързани и свикнали един с друг. Много рядко сме се разделяли за по няколко дни. Разликата  е, че когато се разделим за няколко дни, аз в началото го приемам тежко, още преди да се е случило и първите дни ми е терсене, празничко едно такова, после свиквам и "йууухууу Mr. Green", докато при него обратно, в началото е някъв ентусиазиран и успокоителен, ала-бала, само за 3- 4 дена, няма проблем, ще се чуваме и след два дена по гласеца му само като го чуя и ми става ясно, че му е кофти. И той си си го казва, де, че му домъчняло вече много.

Не ви четох съвсем подробно но това на Бърдс ме втрещи:

Но аз по принцип не съм драматичен персонаж, за последен път плаках на 15, а това беше много, много отдавна...

Честно, трудно ми е да повярвам!

# 657
  • Euskal Herria
Единствената приказка на Андерсен, която е с щастлив финал, е "Грозното патенце". Патето става красив бял лебед. Всички останали...

Жаки, защо не запишете мъжа ти, когато разказва приказка. Така ще можеш да я пускаш на малката, когато го няма.

# 658
Съвсем скоро четох "Джуджето Дългоноско" и се помечтах да съм катерица и да се науча на занаят при старицата.

Маршмелоу и аз не обичам, ама хич.

Чек, мене много ме беше страх от такива разкази. Дами пики, вампири, пълен кошмар  Crossing Arms

Джули, тоя пръч Роко ми звънна на звънеца един ден, в най-неподходящ момент, подпрял се гъзом на звънеца и същевременно разнебитил пощенската кутия, яде брошура и ме гледа невъзмутимо. Чаках тогава един сертификат за послушание, поръчан чак от Рованиеми, градчето на дядо Коледа във Финландия. Така и не се получи, подозирам, че това безсърдечно същество, Роко, опасе сертификата на клетото ми дете.  Confused

# 659
Аз пък винаги съм харесвала приказките на Андерсен и не ми пречи липсата на хепи енд. Като дете даже не го осъзнавах, просто ги приемах за красиви приказките.

Общи условия

Активация на акаунт