Искам да кажа ... (32)_13.04-19.04

• 49 747
  • 1 499
  •   1
Отговори
# 1 035
На 13 е момичето.
Сесил, подала е в РПУ жалба. Не знам дали се е консултирала с адвокат, ще питам. Не знам дали има и ясна формулировка каква помощ иска от нас. Поставям се на нейно място, ами и аз бих била бясна.
Как така гледали камери и им заприличало на това дете?! Учителката как дава информация за момичето на брат си, изобщо не е редна цялата ситуация. Ще пиша после. Ако някой има идея да ме посъветва, какво още би могла да предприеме майката.
Силвия, синът ти се е хубав и е минал леко и през пубертета.
Моята Мими обади косъм ooooh! На баща си се падна, от лятото започваме с колата, краката са много космати, мишниците сега почистваме с епилатор.

# 1 036
  • Ямбол
Нямам никаква възможност да ви следя подробно. Много пишете, няма лошо, но аз минавам само по диагонал.

От Лина още ли няма вести?

Миялната ми даде някаква грешка. Четох от какво може да е. Засега съм я закрепила, дано не се наложи сервиз, че е на доизживяване. Съпругът ме обвини, че я подкарах с морската сол, но аз не мисля, че е от нея. Янтра, нали?

# 1 037
Днес направо се сбърках от готвене...
Сутринта за закуска забърках солени мъфини....прибрах ме се на обяд, децата ядоха леща и после се хванах да направя картофена яхния с пиле. Забърках и нея....хайде до магазина за яйца и мляко за шоколадови мъфини. Simple Smile И от 17ч. като ги започнах, до преди малко.
Аааа, и сложих яхнията да се запече във фурната.

# 1 038
Силвия, сърцето ми се сви като ги гледам така наредени снимките по години, провокираха ме да нагуша сина ми, ама той е зает... с някакво приятелче комуникира и ми даде знак, че му преча...  Както каза Жаки, минал е леко през пубертета, хубав младеж, а малката - нея сме я виждали и преди, като кукла е, да са живи и здрави.
Аз ще им правя пица на моите хора, имам в хладилника продукти и реших да направя, а да не поръчвам. Седнах да търся рецепта за тесто и ... в бг мама попаднах, ако не стана следващите 15 минути, може би няма да има пица Laughing

А госпожата и полицая - за професионализъм говорим. Представям си ги на семейно събиране, решават съдбите на хората... Нямат ли изисквания за професионална тайна.

# 1 039
Много хубави деца, Силвия. И момиченцето подозирам, че голяма хубавица ще стане. Но баткото ще я пази. Simple Smile

# 1 040
  • София
. Седнах да търся рецепта за тесто и ... в бг мама попаднах, ако не стана следващите 15 минути, може би няма да има пица Laughing

Аз, когато нямам време за друго забърквам 1 ч.ч. кисело мляко + сода + 2 ч.ч. брашно. Добре се получава и домашните не се оплакват.... то и смеят ли де  Whistling

Иначе, при добро разположение на духа, ето това правя
75 мл топла вода
75 мл прясно мляко
15 гр. прясна мая (или 1 пак. суха)
35 мл олио
1 ч.л. захар
1 ч.л. сол
350 гр. брашно (или колкото да не лепне тестото по ръцете)

# 1 041
Мерси Онна, ще я тествам, утре обаче, че ме ядосаха. Малкото на компютъра с приятелчета, мъжа ми на компютъра, викам го за компания в кухнята, аа, добре, сега. Седнах и аз на компютъра. Ще ядат каквото има от вчера, имам ядене. Та тука съм Laughing

# 1 042
  • Euskal Herria
Ще ядат каквото има от вчера, имам ядене.
Ох, това директно ме подсети за рекламата на Астика - Жоре....  "А мусаката от вчера?"  Joy

Моля да не се засягаш, не тая лоши чувства. И при нас обикновено яденето е за две вечери.

# 1 043
  • някъде ... тук ...
Ние снощи дояждахме. За тази вечер и утре на обяд забърках в гювеча нещо като незавити и накълцани зелеви сърми. Миналият път си беше с кайма, просто нарязах листата и бутнах всичко в гювеча. Много се хареса. Сега нарязах едни пържоли на кубчета и нищо не съм задушавала/пържила предварително. Да видим Simple Smile

# 1 044
Нее, не се засягам въобще даже Simple Smile тя наистина като в рекламата стана нашата работа Simple Smile Аз снощи късно сготвих, защото трябваше да обядват днес. Понеже днес се прибрах навреме и имам желание, енергия и продукти реших да им угодя, на обяд са го яли, за вечеря да е различно, още повече, че сина ми искаше да поръчаме пица. Да ама сам чукча в кухня не ми се ще.
А те да не ме ядосат, че аз вчера една голяяма тенджера с коприва направих и пържоли на фурна, ама пържоли има и за тази вечер, а коприва и за утре Mr. Green

# 1 045
Аз пак накрая, след като всичко сте обсъдили, но много на място ми идва днес разговорът ви за подрастващите младежи девойки.  Laughing Преди няма и месец купихме на дъщеря ми едни дънки, вярно, че са тесни, но днес, след като ги обу, не можа да свие крак в коляното! А са размер 14. У-жас! Гледам, че крачетата и са се закръглили в бедрата, понаедряла е и отзад, превръща се в жена! На мен ми е странно. Променя се с дни това дете!

Това лято ще ходи на гости на баба си и дядо си - няма да я познаят, особено той. Не я е виждал "на живо" от две години. Много бързо растат тези деца! Добре поне, че имам момиче, та не минава през стадий на загрозяване, напротив. Разхубавява се. От време на време лицето и "избухва" в пъпки, но засега е добре. Всичко е под контрол.

Жаки, много неприятна ситуация. Поддържам мнението на този, който е предложил да се подаде жалба в полицията. Аз бих се оплакала (първо неофициално, после и официално) на директорката, ако сестрата на полицая е превишила правата си и му е дала достъп до детето.

# 1 046
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Страхотни дечица! И сладкото "мишленце" на Цвети, и красавицата на Силвия, и младият левент! да са ви живи и здрави!

Янечек, права си. Аз всъщност не съм от страхливите и също смятам, че човек трябва да си живее живота, без да се страхува прекалено и че не може от всичко да се опазим,  но все пак ми се иска да  предпазим поне от каквото можем децата, затова споделих притесненията си. Но има разлика между едно дете на 12 и друго дете на 12. Някои са по-самостоятелни и Оправни, сигурна съм, че преценяваш правилно.
И ако днес е рожденият ден на детето, пожелавам му да е много здрав и силен и да има успех във всичко, с което се захване!

# 1 047
  • Луната ни пази

Моята щерка, ако си запази физиката, може да стане втора Жизел Бюндхен.  Wink Много е космата обаче, така че отсега ще събирам пари за разните му там епилации.  Mr. Green
Ти пък, тя не е ли колкото моето дете ? Не е  ли рано за косъмчета   да им растат newsm78
Дъщеря ми  не съм  и забелязала косъм по тялото още.  Но ние сме руси, де.  Не че се надявам да има въобще. Simple Smile
Ша, моята и на Тонка са с около месец разлика, та и при моята положението е същото, косматичка си е. Положителното е, че е русичка, та космите също са много светли и поне за сега не си личат.

# 1 048
Здравейте, момичета Simple Smile
Днес ми е сантиментално и леко ревливо. Видях се с най-добрата ми приятелка от ученическите години в ситуацията - тя лекар кардиолог, аз пациент. Сякаш беше вчера като бяхме деца....
И понеже Джули се притесняваше / Джули, благодаря ти за загрижеността. Стискам много палци и на вас Hug/ ходих и на невролог. Засега ми откриха изменения във врата, ошипяване /на 36 години Shocked/. Треперенето и изтръпването на пръстите на ръцете и краката, както и високото кръвно, което започнах да вдигам последните седмици /от ниско преди това/ ,вероятно са неврогенни, тъй като друга причина засега не могат да открият.
По темата за самостоятелността - аз съм страхлива, но и децата ми са още малки. Сега ми се струва, че дванайсетгодишните са големи.
 за момчетата в пубертета- разглеждала съм снимки на мъжа ми от тези години - 185см. и 65 килограма. С крака клечки, хлътнали бузи и дълга коса. Свекърва ми разказва, че е плакала като му е търсела панталони.
Много са ви хубави децата. Да са ви живи и здрави.
На работа тази седмица беше относително спокойно.

# 1 049
Добро утро!  Grinning

Петък е, слънчево е, какво повече да иска човек.

За Фейсбук - имам си вече доста от момичетата, и съм предлагала, и са ми предлагали, все ми е приятен крайният резултат Simple Smile С Нинка "запознаването" беше куриозно и весело, но едва ли някой би се учудил Laughing
Джуле, това ме подсети за моето запознанство с мъжа ти. Тъкмо да те добавя и цъкам, но през това време ми се появило името на мъжа ти, при което цъкам върху него, мислейки, че добавям теб, а се оказа, че съм му изпратила покана. Като се усетих и щях да потъна вдън земя. Викам си, какво ще си каже сега Джулето - още не съм я добавила, а съм тръгнала да свалям любимия й.  Joy И хоп - мъжът й приема поканата ми. Е, оказа се, че тя борави и с неговия фейс, та криво ляво обясних, че нямам задни мисли.  Grinning

Хубав и усмихнат ден на всички.  Hug
Ахаха Тони, аз нали съм си по наивитета бях убедена, че се знаете отнякъде и за секунда не се поколебах за поканата. Между другото, май съм ти казвала, освен, че сте ''приятели'', работите и един срещу друг почти на булеварда Simple Smile
Жаки, много неприятно, хубави съвети и насоки са дали момичетата. Децата на Силвия и сладурът на Цвети са големи слънца, живи и здрави да са!
Валери, докато пиша, ти се включи, гледай ти какъв пресантиман - мислех да попитам има ли новини от Лина и теб, тъй като нямам време да чета, радвам се, че няма повод за сериозно притеснение, а шипове никнат и още как, и на по-млади за съжаление.

Общи условия

Активация на акаунт