Искам да кажа ... (81)

• 70 554
  • 748
  •   1
Отговори
# 330
  • някъде ... тук ...
то и ние сме хищници Simple Smile
ако попаднете на профилната снимка на мъжа ми във фейса (награбил колкото може сурови още неизчистени заргани, поднасяйки ги към устата си), ще се стресирате доста явно  Laughing

# 331
Риба обожавам всякаква! Само пангасиус избягвам. И всичко що е морско обожавам  Heart Eyes Но все пак си имам фаворит и това е лаврак.

# 332
Реших да се поглезя след изследванията и си врътнах бананови палачинки, отгоре с черен шоколад.

Какво е това бананови палачинки? Може ли рецептата, много изкусително ми звучи, макар, че не съм се преборила с още два кг от зимата.

И като споменах кг- Ако не можете да свалите по естествен начин кг/ аз обикновено свалям през лятото, но сега не ми се получи/ и имате точно два кг, които ви пречат какво правите- примирявате ли се , някаква драстична диета ли пазите или с леки ограничения постигате резултат.

# 333
Октопод не съм яла. Може и да не се престраша в този живот  Laughing Скариди, калмари с удоволствие. Миди ядох за първи път през живота си когато Телето вкъщи сготви, но не е нещо, което ме грабна. Скаридите са ми голяма слабост.

Светкавица, за банановите палачинки ти трябват само банани, яйца, ванилия и канела.

За 5-6 палачинки ти трябват 3 банана и 2 яйца.

Режеш бананите на тънки кръгчета и после ги намачкваш с вилица. Прибавяш яйцата и бъркаш до получаването на хомогенна смес. Не пасирай, защото става много рядко. Добавяш канела и ванилия колкото предпочиташ и в тигана сипваш на малки количества. Ако сипеш повече обръщането става по-трудно тъй като тестото е рядко и се разпада. Пък и като са малки са по-вкусни.
Върви с мед и всякакво сладко.

Ако ги пробваш пиши дали са ти харесали.

Последна редакция: чт, 07 юли 2016, 11:44 от Антигона

# 334
  • някъде ... тук ...
ооо, тези палачинки ще се пробват Simple Smile
Благодаря, Антигона Hug

Октопода прилича на калмара, ще се престрашиш. Зависи как е приготвен.
У нас го ядем по-скоро маринован, за салата.

# 335
Само да добавя - идеален вариант са кафявите банани, вкусът и мирисът им е по наситен, но и жълтите не са зле.

# 336
За килограмите - последните 2-3 са винаги най-трудни и свалянето им е кошмарно. Ако не задържаш течности пробвай със зелен чай, много вода, кардио, колело. В бутилката с вода винаги добавям по нещо, че да ми е по-лесно пиенето, иначе чиста вода направо се измъчвам докато изгълтам по 2-3литра. Слагам лимон, малини, къпини, джинджифил. Нещо да разнообразява.
Ако наистина са само 2кг не бих се мъчила излишно. Щом не са 12 или 20 значи съм ок Grinning

# 337
И аз ще правя палачинките, ама в събота или неделя.
Снощи освен пицата, така и така нагрях фурната, направих и блат за торта, разрязах го и сложих крем от пудра захар, маскарпоне, крема сирене и мааалко кисело мляко, най-отгоре завърших с ягодово сладко. Сутринта беше екстра. Не е чийзкейк, не е и торта, някакво сладкишче, което много ми допадна Heart Eyes

Аз вода не обичам да пия - на ден не ми се събират и по 2 чаши сигурно. От сутринта съм пила едно кафенце и това е, нито капчица вода, но сега като се сетих, ще си сипя  Simple Smile Много е вредно това, че не се пие вода, но аз съм си такъв човек, не изпитвам жажда.

# 338

Ако наистина са само 2кг не бих се мъчила излишно. Щом не са 12 или 20 значи съм ок Grinning

Ама те 2 по 2....и стават 22  Joy Joy Joy

Наистина много трудно се смъкват малко излишни кг  Cry

# 339
  • В Космоса
Аз отказах морското чедо от рибата. Покрай мен и той не яде вече. Само лятото на морето ядем. Аз мразех риба уж, но се оказа, че мразя скумрия, щото други не бях яла. hahaha Вече съм пробвала всякакви и някои ми харесват, други не толкова, но колкото и да ми е харесала някоя риба, повече от няколко парченца не мога да изям. Миди, калмари, октопод - не опитвам повече. Рапани хапвам половин порцийка. Октопод миналото лято за първи път ядох в Гърция, беше приготвен перфектно, но аз не мога да ям такива неща.

За разсеяност, не толкова съм засеяна, колкото съм зле с помненето. Даже се притеснявам, не знам дали е нормално.

# 340
  • София
За килограмите. Откакто се върнах на работа преди година и половина горе долу, съм качила 10  Tired Кога и как ще ги свалям не ми се мисли.
За течностите - вода пия от 2 до 4 литра дневно без да се насилвам + 1 нормално, 1 безкофеиново кафе и 1 фреш.

# 341
Последните седмици живея предимно на течности и по някоя салата или плод. Не ми се яде нищо, пия по 3 литра вода на ден, може и повече да е. Плюс кафе, студен чай и фрапе. Но се чувствам добре, нямам за цел да свалям килограми, достатъчно слаба съм.

# 342
  • дядовата ръкавичка
Риба купувам готова от едно малко магазинче в Младост (не знам коя част се пада, може би 2). Винаги е прясна и много вкусна. Има и пържена, и на скара. И разнообразието е голямо - сьомга, бяла риба, ципура, лаврак, скумрия, лефер, цаца, пъстърва .... Предлагат и калмари, миди, скариди понякога.

miamim, заинтригува ме с това магазинче - да не е в Младост 4 зад пътеките?

Подсетихте ме, че не сме хапвали сафрид тази година, а децата много обичат. Лови се при новолуние само, май,  newsm78 и рядко има.

Вчера ме прихванаха лудите и се подстригах на каре (не съм била от 20 години). Синът ми заяви, че това било прическа  тип "Може ли да говоря с мениджъра?", подтип "самотна майка с две деца"  Rolling Eyes. Не разбрах какво иска да каже, ама не беше комплимент   Wink. Мъжът ми пък почна да ми вика "Хелга" ... на надзирателка в концлагер ме кръсти  Mr. Green

# 343
Аз качих килограми от както отключих дископатията. Всяко движение ми е усилие, дори едно кихане ми причинява болка след проблем или прищипване, а след едно прищипване се изправям до месец, но болката я нося още 2-3 и 4 дори, зимата имах сериозен проблем, доста лежане отнесох, до пролетта си ме придърпваше. От това започнах да се заседявам повече, не мога да ходя продължителни преходи като преди и общо взето започнах да качвам килограми, в добавка със стрес - бетон просто.

Айяла, дай примерна снимка от нета за "Може ли да говоря с мениджъра?" Laughing

# 344
  • София
Айяла, да, това е магазинчето. Точно зад пътеките се намира. Мислех, че това е Младост 2 или 3  Embarassed , а то било 4.

Общи условия

Активация на акаунт