Сватба 2018 - II-ра част

• 52 182
  • 730
  •   1
Отговори
# 510
Хей ! А да попитам в сватбения център във Варна заплаща ли се за проба ? Тъй като ако искам първо да разгледам, и евентуално ако си харесам тогава да меря ..

Аз така и не съм влизала в Дунав да видя ресторанта. Чувала съм, че е голям и прав, няма чупки и колони. Аз исках в Теодора Палас и там запазихме.
За рокли - бях обиколила няколко места, за да се ориентирам в цени и модели, но бях решила да отида до Варна в Сватбения център и така и направих. Резултатът беше, че с едно посещение си харесах рокля и край, вече е моя Simple Smile та така и е стигнах до мерене на рокли тук.
Вие нещо друго запазвали ли сте? Ние вече имаме почти всичко. Остана само живата музика за вземане на кумове и булка и сватбената агенция.

Не съм плащала нищо за проби, нито за корекция на роклята. Simple Smile Мисля, че мерих 7 рокли, нямах нужда от повече, и избрах моята, тя реално беше първата, която пробвах. Simple Smile

Добре дошла на новата булка. На мен ми харесва твоята идея за сватба и смятам, че всеки трябва да си реализира този ден така, както го усеща Simple Smile Роклята ти е страхотна, макар да не съм фен на къси сватбени рокли, тази ми хареса наистина.

Около мен няма нищо ново, нямам с какво да се похваля, в леко кофти настроение съм, тъй като нещо сметките ми излизат криви със сватбената агенция и ми се вижда, че ще излезе много солено, а и аз и мъжът ми не желаем да даваме толкова много пари за украса, при все, че моята идея за украса е единствено вази с цветя по масите и на нашата маса да има една дантела, която да пада отпред... при първи сметки от офертата, която ми дадоха, излезе около 1300-1400лв в най-евтиния вариант и нещо хич не ме устройва, та не знам какво да правя...  Sad

# 511
Сънфлауър, борса за цветя и някой, натоварен със задължението да ги купи и подреди в деня на сватбата?

За девойката, която търсеше къси рокли- тук мернах една -две.

# 512
Сънфлауър, борса за цветя и някой, натоварен със задължението да ги купи и подреди в деня на сватбата?

За девойката, която търсеше къси рокли- тук мернах една -две.

Търсих в итернет борси за цветя, но не се справих особено успешно, а и не знам на кого бих доверила подредбата и аранжировката.

# 513
Мда, и аз се колебая дали да натоваря вътрешен човек, или агенция. Но 1300 лева за цветя по масите е пладнешки обир. Търси други агенции или направо цветарски магазини, все ще има някой, който да прави декорации за събития. Тези пари, според мене, биха могли да се оползотворят много по-добре, отколкото да храниш хора, които спекулират с вълненията в такъв празничен за теб ден.

# 514
Понеже и аз съм против купуването на цветя си мислех да кажа на всички и който иска да купи цвете, просто да купи плюшена играчка - в Джъмбо има и по 2лв и по 10. Смятам да ги даря в някой детски дом - може би Гаврош във Варна. Смятам, че е добра идея и който не забрави ще го направи. Пък и ще мога да се снимам в море от плюш Stuck Out Tongue

# 515
И аз помолих, подчертавам помолих, да не се носят цветя. Не, за да подкрепям някаква кауза, а защото на следващия ден на обяд ни беше полетът за медения месец. Е, познайте Joy

# 516
Icey, няма не искам, няма не може се е получило май. Какво ли са си рекли: Абе тя не иска, ама не може то така. Какво ще кажат хората?
Аз не съм сигурна как е редно. Колкото хора, толкова и мнения. Ето сега от коментарите тук виждам, че ако все пак се реша да помогна и аз я на дечица, я на бездомни кученца, една част от гостите ще ме подкрепят, а други ще се почувстват притиснати. Може пък някой изобщо и да няма намерение да ми носи китки, та да го карам вместо това да подпомага каузи.

Колкото до спасяването на дърветата, в такъв случай не само цветя, ами и картички и пликове трябва да забраня да ми носят или само такива от рециклирана хартия, ако наистина сериозно погледна на проблема с обезлесяването.

# 517
  • София
Честно казано отдавна спрях да подарявам цветя на сватби, не ме интересува особено някой дали ще си помисли нещо, съдейки от нашата сватба даже си мисля, че облекчавам младоженците така. Ние се прибрахме 2 дни след сватбата от Пловдив към София и цветята вече не бяха в никак добро състояние.  Simple Smile

# 518

Здравей ! Ние сме за септември, също във Варна ... за фото и видео ориентирали ли сте се ? Тъй като ние още се чудим ..

summer20, препоръчвам с две ръцe за фотограф Toni Perec. Толкова много исках тя да ни снима, че сега, когато разбрах че вече е заета за нашия ден, не ми се търси алтернатива... Но здраве да е, дано попаднем на също толкова добър фотограф.

Видеооператор ще ни бъде Михаил Врабчев.

Ох помощ момичета!Много съм объркана Sad Казахме си ,че за фото и видео ,колкото и да държа на тях,няма да дваме повече от 2000-2500.Бяхме се спряло на фото и видео,но цената която ни съобщиха беше към 4 000 и то за видео от 30-40 мин...Та сега разглеждам,чета ..и писах на Тони Перес,и тук писаха за нея и мои познати също ми я споменаха.Свободна е за нашата дата и офертата и е приемлива,но остава проблема с видеото Grinning Имате ли предложения за видео?

# 519

Ние за видео се спряхме на Ангел Кунев. Имахме среща с него и останах с много добри впечатления. За фото все още не взели решение. Другата седмица ще направим среща с Деян Стоев. Някой има ли мнение за него?

# 520

Здравей ! Ние сме за септември, също във Варна ... за фото и видео ориентирали ли сте се ? Тъй като ние още се чудим ..

summer20, препоръчвам с две ръцe за фотограф Toni Perec. Толкова много исках тя да ни снима, че сега, когато разбрах че вече е заета за нашия ден, не ми се търси алтернатива... Но здраве да е, дано попаднем на също толкова добър фотограф.

Видеооператор ще ни бъде Михаил Врабчев.

Ох помощ момичета!Много съм объркана Sad Казахме си ,че за фото и видео ,колкото и да държа на тях,няма да дваме повече от 2000-2500.Бяхме се спряло на фото и видео,но цената която ни съобщиха беше към 4 000 и то за видео от 30-40 мин...Та сега разглеждам,чета ..и писах на Тони Перес,и тук писаха за нея и мои познати също ми я споменаха.Свободна е за нашата дата и офертата и е приемлива,но остава проблема с видеото Grinning Имате ли предложения за видео?

Присъединявам се и аз към този зов за помощ, само че за Бургас. Не мога да го разбера това с видеото .....струва колкото фотото и дж взети заедно като цена, а като почна да гледам трейлъри, които са публикували всички ми изглеждат еднакви, без вложена частица индивидуалност и творчество. Отчаях се вече...

# 521
  • София
Стига де какви са тези цени за фото и видео... та нашият пакет е 1700 и то най-скъпия с 4к резолюция, две камери и всичките му екстри...

# 522
От какво се състои пакета, Вероника? Фото и видео ли?

# 523
  • София
Да, фото и видео, като видеото е с 2 камери и са с ангажимент 10 часа. Но става въпрос за София де, макар че човека каза, че снимал и по други градове.

# 524
  • София, България
Вие вярно обявявате страшни цени! Как е възможно 4000 лв да струва едно видео... кои са тези, които взимат подобни цени?!

Общи условия

Активация на акаунт