"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 33

• 36 893
  • 769
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Аз редовно го пия 11-12 дни ако не съм сигурна в теста. Няма проблем, най-мн да ти дойде 1-2 дни по-късно което не е проблем.
Но иначе няма нужда да чакаш 3-4 дни след О, а само 2.
Според мен престо би бил абсолютно точен на 11-12 ден от О. Тогава се предполага, че чхг е над 20.

# 31
Аз редовно го пия 11-12 дни ако не съм сигурна в теста. Няма проблем, най-мн да ти дойде 1-2 дни по-късно което не е проблем.
Но иначе няма нужда да чакаш 3-4 дни след О, а само 2.
Според мен престо би бил абсолютно точен на 11-12 ден от О. Тогава се предполага, че чхг е над 20.

мерси, така ще направя и ще пиша другата седмица да кажа bouquet

# 32
Момичета аз все още чакам ( силно се надявам да не дойде ) МЦ .Просто минавам да се отчета. Чакам до 30.09 и правя тест .

# 33
Ще взема трети за всеки случай,но наистина не знам възможно ли е забременяване почти веднага след спонтанен аборт...Open Mouth
Размазаната черта обикновено е невалиден тест. Ако искаш пусни снимки да го видим. Това ако са били различни марки, ако са една и съща явно резултатът е отрицателен.
https://---shortener8712-n1keG5 това е теста ..шуър чек са и двата.

Теста е положителен! Изчакай 10 дена и отиди на лекар.

# 34
Здравейте момичета, с мъжа ми опитваме от 5 месеца. Януари пусках изследвания хормоните на щитовидната жлеза са ми наред, докторката ми каза че прогестерона и естрадиола са ми малко ниски и имам двустранна поликистоза, пих 6 месеца белара  И Май м. ми  каза че състоянието ми се е подобрило. Цикъла ми идва от май месец насам през 23-25 дни, последния цикъл ми беше на 30.08.2017г. Доказана ову нямам, от две седмици имам силни болки в корема и кръста ходих на предглед и ми предписа но шпа и неуринал , приемам си и фолиева киселина. Все още не ми е дошло и преди малко направих тест, но контролната линия е много бледа и се чудя дали от хапчетата не ми закъснява или теста е невалиден.

Последна редакция: ср, 27 сеп 2017, 18:15 от Анонимен

# 35
  • София

Направи нов със сутрешна урина. Не мога да преценя дали е невалиден Animal Speak No Evil

# 36
  • София
контролната линия се вижда, теста не е невалиден според мен, ок си е
Отрицателен е, ако ти закъснее 5-7 дни отиди да те видят

# 37
Теста си е ОК! Просто е отрицателен!

# 38
Здравейте! Искам да ви попитам дали е възможно да забременея след прием на ескапел? Приятелят ми 2 пъти свърши в мен и бях в овулация. След 12 часа пих ескапел. Минаха 11 дни след половия акт. Правих си тест за бременност преди 3 дни, но показа една чертичка.  Тъй като беше прекалено рано за теста не съм сигурна в резултата. Симптомите ми са следните:: Често уриниране, което е нетипично за мен дори се събуждам през вечерта, от вчера имам болки в гърдите, към определни храни имам непоносимост и ми се гади, постоянно чувствам умора и често дори спя на обяд, днес получих спазми в коремната област. Мисля тези дни да си направя още един тест. Според вас има ли шанс да съм бременна? Благодаря ви предварително😊

# 39
  • Varna
11 дни след половия акт е рано за каквито и да е било симптоми. Изчакай си евентуално закъснение и повтори теста.

# 40
Благодаря! Ще изчакам

# 41
Не е невъзможно, но е малко вероятно. За симптоми е рано наистина, така че не си внушавай разни неща.

# 42
Здравейте момичета! Преди 3 месеца имах химична бременност и тогава втората черта на теста беше мнооого бледа  , след това ми се появи киста на яйчника след последната менструация която беше на 11 август  имах извънменструално кървене около 10 дни , ходих на преглед казаха че е от кистата , назначиха ми хормонален препарат с прогестерон който аз отказах да пия и след 2-3 дни кървенето спря... да ама от тогава мина време и трябваше да ми дойде на 10-11 септември а днес е 28 и МЦ няма... имам  придърпващи болки в корема и нищо друго .. направих си два теста единия имаше странно петно на половината екранче а втория е това : Каква е тази дъга? Astonished Отрицателен е нали? Много съм се филмирала вече....

# 43
Прогестеронът щеше да помогне на кистата да се абсурбира. Ако все още я има, и болките и закъснението са от нея. Отиди на преглед да видят дали не е порастнала още, че при по-големи размери има опасност от спукване което може да е доста неприятно. Ако кистата е налице съветът ми е да си изпиеш прогестерона. Тестът ми изглежда невалиден

# 44
Прогестеронът щеше да помогне на кистата да се абсурбира. Ако все още я има, и болките и закъснението са от нея. Отиди на преглед да видят дали не е порастнала още, че при по-големи размери има опасност от спукване което може да е доста неприятно. Ако кистата е налице съветът ми е да си изпиеш прогестерона. Тестът ми изглежда невалиден
Благодаря за отговора! Просто цялата тази история с кистата някак не и повярвах на 100% , защото първо ми казват вижда се малко фоликулче на левия яйчник а след 2 дни вече виждаха 5 см киста... някак невъзможно ми звучи за 2 дни да нарасте толкова. А и аз съм малко особенна не обичам да пия лекарства освен ако не е наистина наложащо ... а да се тъпча с хормони без да са ми направени изследвания дали имам нужда от тях ми се стори необосновано.(лекарката каза че няма нужда от други изследвания освен ехографа). Но да май ще се наложи пак да отида....

Общи условия

Активация на акаунт