Защо изобщо се занимавате с мен, а не разкажете нещо интересно за себе си?
Ако не отговарям на въпроси "ама ти защо така каза". Като отговоря ще се изредят да ми казват "защо занимаваш всички със себе си досадник такъв". Да теглим чертата, кажете ако има нещо още или за по-лесно да приемем, че си противореча в мненията си, ако това искате да докажете (или да призная?) и да приключим въпроса, ето признавам каквото поискате.
Аз не съм имал, Вие не сте имали, ще вземе да се окаже накрая, че 1 на 10 изобщо е имал такива срещи, а повечето сме имали неконвенционални и само от секса и града сме гледали "как се прави"
За момента почти никой не ще да разкаже конвенционална романтична среща в детайли какви жестове прави галантният мъж и какви - негалантният
Което няма да квалифицирам - разни хора, разни възгледи за връзките и отношенията. 
)
Защо изобщо се занимавате с мен, а не разкажете нещо интересно за себе си?
Ако не отговарям на въпроси "ама ти защо така каза". Като отговоря ще се изредят да ми казват "защо занимаваш всички със себе си досадник такъв". Да теглим чертата, кажете ако има нещо още или за по-лесно да приемем, че си противореча в мненията си, ако това искате да докажете (или да призная?) и да приключим въпроса, ето признавам каквото поискате.
Препоръчани теми