Убито е цяло семейство в Нови Искър навръх Нова Година

• 259 946
  • 3 545
  •   1
Отговори
# 870
Сериозно ли някой мисли, че през 2018, държава от ЕС дава официална нова самоличност на куцо и сакато, за да се бие в несъществуващите вече нейни колонии?
Имаме един доказан.
Че коя държава ще устои на закоравели престъпници, документи веднага и да си устройват живота. Wink
да, аз така смята(х)м. иначе кой луд ще се върже да служи там, при наличие на каквато и да е било друга алтернатива? за пари е абсурдно, парите са малко.  как да е , да не спамя.   

# 871
Може да брои престоя си в затвора за Френския легион. Хората по вилите в района сигурно са се барикадирали, горките. Confused

# 872
  • София
Ох от много четене така се притесних.. че може да влезе вкъщи и да ни вземе за заложници.. .оххх Sad((

# 873
А, той до вчера между марсианци се е движил, не между населението. Никоя не е бивша изгора, в безопасност сте.

# 874
Ох от много четене така се притесних.. че може да влезе вкъщи и да ни вземе за заложници.. .оххх Sad((

Защо? Бивш ли ти е? Rolling Eyes

# 875
Сериозно ли някой мисли, че през 2018, държава от ЕС дава официална нова самоличност на куцо и сакато, за да се бие в несъществуващите вече нейни колонии?

Да, трудно е да се повярват много факти за цивилизования свят. Като този, че въоръжава и обучава муджахиди, контри, ислямисти и какви ли не радикални елементи, когато иска да свали някой неудобен режим по света. Ако се окаже, че няма достатъчно “опозиционери”, се работи с всякаква паплач, дори специално пусната от затворите в Саудитска арабия, например. (Справка - Афганистан, Сирия, Никаракуа, и т.н). В случая говоря за САЩ и Англия, но не бих се учудила и за Френския легион. А и до ден днешен бившите колонии да важна част от икономиките на тези държави.

# 876
  • София
Цитат от една фб група:
"МВР обяви за разкрити убийствата в Нови Искър, без да е хванат убиеца и без да е намерено оръжието."

# 877
Е, не всичко е на показ, а престъплението е толкова жеското, че е по-добре населението да знае, че се работи, отколкото да се всява страх.

Съгласна съм, но нека се работи, а не да се плещят глупости по медиите.
Едно "Работим по случая, повече подробности ще научите след като хванем убиеца" мен повече би ме успокоило, отколкото разни инсинуации, откровени клевети и типично нашенското "Убитият винаги е виновен".
Tи гледа ли брифинга? 50 минути въпроси и отговри от полицията и прокуратурата. Там Сарафов каза точно това. Не всичко , което знаят го споделят, на този етап. И не всичко, което се пише и се говори е истина. Отрекоха доста "твърдения".

# 878
  • тук и там
Аз си мисля,че ако убийствата са били планирани,най-вероятно е имал и план за бягство след това .Защото вариантите са няколко-или примерно ги извършва когато е бил силно афектиран,или го е планирал.Прилича по-скоро на планирано -защо иначе ще чака Нова Година,когато е ясно че повечето хора празнуват и изстрелите няма да направят впечатление на никой.Повечето битови престъпления и тези от ревност стават по-скоро в резултат на някакъв спор,скандал  възникнал в момента  и  прераснал в убийство.А този тук  си е действал като хладнокръвен психопат-избрал е подходящо време със сигурност поне.Има и вариант и да е съвпадение,но някак не ми се вързва.Освен,ако жената не му е съобщила примерно че приключват връзката точно тогава.

Последна редакция: пт, 05 яну 2018, 23:42 от Kaisia

# 879
И на мен ми е чудно откъде се е взело това тефтерче по средата на нищото.
А, че може да има и друг мотив за престъплението в комбинация с любовния, беше действително споменато от репортер на Нова. Ако трябва да съм честна, репортажите точно на тази телевизия звучат на моменти като изсмукани от Интернет. От друга страна, знам, че някои от големите телевизии имат информатори по разните органи, така че може и не всичко да са свободни съчинения...

На мен също ми е странно, че е намерен и телефонът на Кети, захвърлен до кладенеца. Все ми се струва, че всеки престъпник би го хвърлил и него в кладенеца, а не да го остави така, че после да го открият.

# 880
Цитат от една фб група:
"МВР обяви за разкрити убийствата в Нови Искър, без да е хванат убиеца и без да е намерено оръжието."

Направили са ДНК експертиза.

# 881
Ако Кети е измъкната от колата и е осъзнавала какво я чака, може нарочно да го е пуснала там, ако в него има някакво инфо като заплашителни есемеси.

# 882
Да, този вече е на път за София, дебнейки за потребителки на бг-мама. Хайде стига изсмукани от пръстите простотии!

Само за тези, с които е имал интимна връзка.  Naughty

В този ред на мисли... bodybeautiful, теб защо толкова те е страх? Хм, хм... Да не го познаваш случайно?

# 883
  • Street of Dreams
Ако Кети е измъкната от колата и е осъзнавала какво я чака, може нарочно да го е пуснала там, ако в него има някакво инфо като заплашителни есемеси.
Как СМСи в тефтера?
Едит, ти за телефона говориш

# 884

Общи условия

Активация на акаунт