ОКТОМВРИЙСКИ МАМИ 2018

• 54 087
  • 717
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте и от мен, не съм толкова редовна тук, колкото във фейсбук, но последните седмици ми е адски лошо и нямам желание за нищо освен да спя.
С първата си бременност пак бях така, но сега нямам и желание да стана от леглото/дивана.Добре че е ММ да помага с грижите за малчо и къщата.Надявам се до 12-14та седмица да отине този дискомфорт, гадене и повръщане.
С предната бременност качих точно 15кг, като се стараех да се храня здравословно.Свалих ги за около 3месеца после.Стии нямам, Слава Богу, с нищо не съм се мазала, само 5-6 пъти с мас, но много ми миришеше и не продължих.
Кога се правиха ФМ и БХС, в 12г.с. ли?
Лелеее всичко съм забравила вече....
Знаете ли за това ново изследване, откритие на някакъв китаец, нещо подобно на БХС, но по-достоверно, струва между 1000 и 3000лв, в зависимост от самите изследвания.Гинеколожката ми каза, че е новост, от 2г., но било изключително точно.

# 646
Здравейте, не знам за коя фейсбук група се говори и какво се получи та. Може лида кажете кой и е админ , за да мога да му пиша да ме добави Blush

Имам една чуденка и много бих се радвала ако чуя вашето мнение и ми дадете съвет. Работя в офис..има стрес и подобни, но не е физическо натоварване или работа с химикали. Гинеколога ми беше категоричен, че ми трябва почивка заради отлепянето и затова съм в болничен, но много се чудя ако всичко е наред дали да го продължавам. Сигурна съм, че АГ-то ми ще вземе под предвид и моето мнение и затова се питам какво да кажа - дали да остана в болнични и третия месец, за да мога да се надписан и въргаляли по дивана или е по-добре да съм по-активна и да си работя Confused

Само да кажа, че не искам да вкарвам от работа...като цяло обичам работата ски кариерата си, но сега най-важното ми е туптящо сърчице в  мен. Като цяло се притеснявам от любов към работата си да не в,Ема грешно решение, за което да съжалявам.

# 647
Hera,  щом док ти е казал да се пазиш, по добре го послушай.

Нина, има Пренатест, който обаче си мени цената в зависимост колко неща се изследват.
След това са хорионбиопсията и амниоцентезата.

# 648
Аз бях направила група, защото не намирах тази, която вече беше направена, а то се оказа, че е скрита и затова не я намирам. Няма друга, само 1 е

# 649
Момичета, аз и sweetvit сме админи там, понеже мамчето, което направи групата за съжаление я напусна.
Аз не съм толкова редовна тук, за sweetvit не знам.Предлагам да направим още един админ, някой който е родовен тук, за да е по-лесна връзката и добавянето в групата.Също така това може да се впише в началната страничка на новата ни отчетна група Simple Smile
Hera, ако имаш желание може това да си ти.Виждам, че ти си активна,а и имаш желание да влезеш в групата във фвйсбук.
Елфче, с това изследване се прескача амниоцентезата, направено е с цел да не се прави амниоцентеза, заради големия риск.Ще поразпитам и ще ви кажа, че въобще изключих как се казва.

# 650
Почти съм сигурна, че става дума за Пренатест.

# 651
Аз не пиша често, но постоянно съм на линия тук и в фейсбук и чета всичко, нищо не изтървам Grinning Та за добавяне на хора, мога да свърша работата Simple Smile В момента съм си у дома и не работя, така че само търся запълване на времето.

# 652
Ей ме и мен!
Денонощно почти съм на линия, което не е за хвалене по принцип, ама липса на социален живот, кО да праиш.
Даже се гласях да правя новата тема, ама много рано заговорихте и ме изпревариха Grinning
Ако искате може да ме сложите за админ.

Иначе да се отчета от седмото небе днес SmileRelaxedSmileRelaxed
Моя мъж ме пита какво искам за 8ми март и аз директно изстрелях - преглед Grinning
Забравих си всички предишни размисли дали е добре или не и започнах да търся клиника.
Оказа се, че има една, на страхотни цени на 7 минути от нас с кола!
Обадих се за час и нямаше за 8ми, но ми предложиха за днес.
Отидох и видяхме бейби Х. Направо само чакаше да чуе : “Памахайте в онази камера“ и започна.
Докторката каза да се приготвя за много ритници, защото е доста активно за размера си. Мърдаше, видяхме пулсациите на сърцето - 170 удара в минута, което док. отчете като много добре.
Беше изостанало малко преди, сега е наваксало, че и върви напред. Малко по-големичко е от средния размер по това време - 3,6см., термина ми го преместиха малко напред и ако продължава така, ще вляза в септември Grinning
В 10г.с. съм от днес.
Подариха ми страхотен журнал/дневник и 6 снимки, въпреки, че в пакетната цена влизаха 3.
Записахме час за преглед за пола - на 21.04  Yellow Heart Yellow Heart Yellow Heart
Във въпросния дневник има много яни неща, които да попълня - “Какво мисли тате, че ще съм“, “Какво мисли мама, че ще съм“, “кога разбрахте за мен“, “на кого казахте първо“, “коя беше новината на деня, в който разбрахте за мен“, “кой е премиер“, “коя премиера на филм е излязла“ и тн.. Сега ще си го попълвам с кеф. Heart Decoration
Симптоми продължавам да нямам и се чувствам супер.
Относно “казването“, след днес се чувствам много по-уверена да казвам. Моите приятелки знаят от самото начало, нашите и шефовете знаят. (казвам го за стотен път сигурно) Smile Остана да кажем на приятелските семейства. Моя мъж днес се е похвалил на един приятел и той директно заявил: “Като си изберете количката, от мен ще е“ Stuck Out Tongue Closed Eyes Той на другите ни близки приятели купи креватчето, та няма да се изненадам Satisfied И това е от мен... Хайде чакам добри новини, Лола е тези дни на преглед, още някой се колебаеше дали да ходи...
Много дълго стана, ще ме прощавате...

# 653
Пумпалче, колко хубаво! Много се радвам за вас Simple Smile Чак и аз се навих да си намеря Simple Smile

# 654
Пумпал че, много се радвам на хубавите новини.
Аз утре съм на преглед и на 8ми също ще ходя Joy .. при двама ..да има

# 655
Пумпалче, много хубави новини и много позитивно ме зареди. Heart Eyes

Тук в БГ дали има такива дневници.. ако не сама ще си измайсторя, но съм решила да изчакам още малко преди да го захвана.
Аз също съм на преглед на 8ми и нямам търпение.
Днес бях за първи път на лекция за бъдещи родители и темата беше за видовете контракции, но общо взето говориха и за ражданията (нормално и секцио), а преди това ни презентираха помпа за кърма.
Та малко бях като в небрано лозе и ми беше раничко за точно тази тема, но си мислех, че ще говорят повече за контракциите. Stuck Out Tongue Winking Eye Grinning

# 656
Пумпалче, много хубави новини и много позитивно ме зареди. Heart Eyes

Тук в БГ дали има такива дневници.. ако не сама ще си измайсторя, но съм решила да изчакам още малко преди да го захвана.

Сигурна съм, че има. Ако ли не - търси в ebay. Тук са доста евтини, в Бг очаквам да са си на стабилна цена.
Този, който ми подариха е готин, но е рекламен. А съм виждала много яки, без реклами, в смисъл редовен продукт.
Искам да си купя с Мечо Пух или Питър Рабит, това ще е темата на датската стая и като цяло са ми много любими герои.

# 657
  • Blondeville
Пумпалче, чудни новини!

Има и тук такива дневници, мисля във всяка по-голяма книжарница. Имам два за баткото.

# 658
Разцъках ги вече в Гуглето. Grinning

# 659
Пумпалче,този пулс май е на момиченце!:heart_eyes:

Общи условия

Активация на акаунт