Сватба 2018 - VII-ма част

• 56 534
  • 736
  •   1
Отговори
# 375
  • Beyond the stars
Жартиер няма да имаме - ни имам желание да ми се пъха под роклята, ни да го хвърля  Laughing
Игра с шотове сме планували и на една от чашите отдолу ще пише "ти си следващият" - така хем няма да са с очакване за какво точно играят, хем идеята е същата  Wink
За кумовете умуваме дали да са изобщо ръченици или да измислим нещо друго. Иначе на ММ му играха с шал на любимия отбор  Laughing с голям кеф се бореше за него  Mr. Green
Супер идеи са и двете! Ние с моя мъж се чудехме как да вкараме футболен елемент в сватбата ни (защото и двамата сме фенове, а и така се запознахме). Даже обмислях да се внесат мини вратички и да бием символично дузпи (но после се замислих, че има хубави полилеи, които може да заминат Grinning ). А играта с шотове какво точно представлява? Сбират се ергените в средата на купона и се надпиват или?

Ами честно казано нямам никаква идея как точно ще изглежда - още не сме я доизмислили. Споделихме само на водещия и той каза, че може нещо да я разчупим с музика или някакви други елементи, щото иначе щяло да стане много бързо всичко. Ще доуточняваме.
На Ваше място бих сменила чупенето на питата с дузпи или нещо футболно - и който бие , той ще командва в семейството   Mr. Green Mr. Green Може с малка детска мека топка или джаги ..

# 376
Ами честно казано нямам никаква идея как точно ще изглежда - още не сме я доизмислили. Споделихме само на водещия и той каза, че може нещо да я разчупим с музика или някакви други елементи, щото иначе щяло да стане много бързо всичко. Ще доуточняваме.
На Ваше място бих сменила чупенето на питата с дузпи или нещо футболно - и който бие , той ще командва в семейството   Mr. Green Mr. Green Може с малка детска мека топка или джаги ..
Като я избистрите, пиши какво сте решили. Стига да е преди 20 април. Grinning

# 377
Жартиер няма да имаме - ни имам желание да ми се пъха под роклята, ни да го хвърля  Laughing
Игра с шотове сме планували и на една от чашите отдолу ще пише "ти си следващият" - така хем няма да са с очакване за какво точно играят, хем идеята е същата  Wink
За кумовете умуваме дали да са изобщо ръченици или да измислим нещо друго. Иначе на ММ му играха с шал на любимия отбор  Laughing с голям кеф се бореше за него  Mr. Green
Супер идеи са и двете! Ние с моя мъж се чудехме как да вкараме футболен елемент в сватбата ни (защото и двамата сме фенове, а и така се запознахме). Даже обмислях да се внесат мини вратички и да бием символично дузпи (но после се замислих, че има хубави полилеи, които може да заминат Grinning ). А играта с шотове какво точно представлява? Сбират се ергените в средата на купона и се надпиват или?
Това с дузпите звучи супер оригинално Simple Smile Може да ползвате някои по-кръгли и здрави балони за целта или от детските, съвсем леките, топки (за да не заминат полилеите)?

# 378
  • София
ММ вместо жартиер хвърли вратовръзка с наши снимки.

# 379
  • Варна
Аз лично ще пропусна това с жартиера. Виждала съм по сватбите да връзват очите на младоженеца, а дори и ръцете и той със зъби само да го сваля. На мен ще ми е супер неудобно, а и на моя човек. Според вас мога ли да хвърля букета на всички моми И ергени?

# 380
  • Beyond the stars
Аз лично ще пропусна това с жартиера. Виждала съм по сватбите да връзват очите на младоженеца, а дори и ръцете и той със зъби само да го сваля. На мен ще ми е супер неудобно, а и на моя човек. Според вас мога ли да хвърля букета на всички моми И ергени?

Според мен ще е забавно и различно. В крайна сметка важното е вие да се чувствате ок. Не знам само дали момите ще имат шанс пред ергените за букета  Laughing
Нашият водещ предложи игра тип "горещ букет" - танцува се на песни и се подава букета и в който остане последен, той е следващия. Или тип надиграване пак с различни песни.

# 381
ММ каза че на кумовете на сватбата с тиксо са залепили украсата за колата изкуствена разбира се.Питах го а не остава ли на колата после лепкаво каза,че се махало.
Продават се ето такива вакумни кутийки и с тях се закрепва украсата на колата. Те са с гъби пиафлора, която се накисва за 2 -3 часа в студена вода. Отцежда се и можете да наредите и истински цветя. Ако се използват изкуствени, то не се мокри, а цветята само се набождат в нея.
Скрит текст:

Може да се сложи украса и само на вратите или пък отзад:
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 03 апр 2018, 23:04 от AnMary

# 382
Да и така може.Мисля че тези вакуумните някъде на зад в темите ги обсъждахме и ги бях забравила.Разбрах вече и цената на тортата,цената с отстъпката ще е 3лв на парче. Тортата от 95 парчета и ще бъде 285лв за 100 човека.Момичето,което ще ни прави украсата каза че за 100 човека се поръчвало по малко,защото винаги оставало.Аз си нямам и на представа де,но щом казва.Пълнежа ще е вишна с черен шоколад.Много е вкусен и лек.Аз не обичам вишни,но явно смесено с черния шоколад е добра комбинация.А тортата ще е ето такава:
Скрит текст:

# 383
@SileverDream -Света Екатерина в Рибарица беше първото място, къдете отидохме за оферта, тъй като ми беше препоръчано от позната, която се е женила преди 4-5 години там. И да, мястото е много приятно, но условията никак не са впечатляващи (да речем, че се движат в горния ценови диапазон). Но нещото, което всъщност ни отблъсна беше, че те задължават да работиш точно с определена агенция, защото "шефката" на хотела била съдръжник във въпросната агенция. А както можете да предположите цените на агенцията също бяха от "по-солените" и нямаш право на избор. Естествено, ако човек е решил това да е мястото, ще се съобрази с изискванията.
След разговор с познатата, която ми препоръча мястото, се оказа, че условията рязко са се променили от преди няколко години, за съжаление не към по-хубаво.
ПС: Честито на момичетата, които са се сдобили с мечтаните рокли Simple Smile)

Aз гледам, че повечето сватби там са декорирани от Сватбена агенция Wed Etiquette, които наистина творят чудеса, поне по снимките, които съм виждала.

@KaтастроФа, да, абсолютно възможно е агенцията да е добра. На мен просто не ми допадна идеята да ни задължават с кого да работим.

Момичета, относно преобразуването на хвърлянето на букета - обмислям (не си спомням дали четох някъде или гледах клипче) следния вариант: за букета се връзва панделка (дълга), отгоре се намотават още панделки (толкова колкото ще са момичетата, които ще се борят за него). Всяка хваща по една панделка. Нареждат се в кръг а булката посредата държи букета в ръка вдигнат високо. Под съпровод на музиката момичетата се въртят в една посока и "усукват" панделките около букета. Когато музиката свърши всяка девойка си издърпва панделката и букетът остава в тази, която е хванала панделката, за която букетът е завързан, а не само усукан.
Не знам дали го описах разбираемо, но при всички положения е подходящ за сватби където "кандидатките" не са прекалено много.

# 384
Пак аз и пак със смешен въпрос Embarassed
Изтекла ми е личната карта,ще подавам документи за нова(стандартна за 30 дена).
Записването на дата нали става с личните карти на двамата.Това значи ли че докато не излезе новата ,не може да запишем дата ?

# 385
  • София
G_amore много добре го обясни.
Харесва ми тази идея. И няма да има дърпане, бутане... и на някой места съм чувала и за сбиване Grinning Grinning

Аз да се похваля, че си имаме място за събитието и съм много щастлива.  Relaxed

# 386
  • София
Пак аз и пак със смешен въпрос Embarassed
Изтекла ми е личната карта,ще подавам документи за нова(стандартна за 30 дена).
Записването на дата нали става с личните карти на двамата.Това значи ли че докато не излезе новата ,не може да запишем дата ?

Аз лично си записах час по телефона, нямаше никакъв проблем. Само че става въпрос за Кърджали, но не вярвам да ти направят проблем.

# 387
По телефона сте записали дата и оттам са ви казали нужните документи за брака ,така ли?
Аз си спомням че като се омъжвах преди години ми дадоха от гражданското при записването декларации за попълване newsm78
Явно са се променили нещата .Иначе и ние сме от малък град,ще пробвам да звънна и да ми кажат .
Благодаря за инфото  Hug

# 388
По телефона сте записали дата и оттам са ви казали нужните документи за брака ,така ли?
Аз си спомням че като се омъжвах преди години ми дадоха от гражданското при записването декларации за попълване newsm78
Явно са се променили нещата .Иначе и ние сме от малък град,ще пробвам да звънна и да ми кажат .
Благодаря за инфото  Hug
Най-добре си проверете на място, тъй като в различните ритуални зали има различни правила. Освен това имайте предвид, че даннити от личната карта, ще бъдат вписани в акта ви за граждански брак. В този смисъл по-разумно е когато си получите новата карта тогава да я подадете за записване. А в случай, че ще си сменяте фамилията, то може би е най-разумно едва тогава да си смените личната карта. Обаче е възмажно да платите някаква глоба. Попитайте в вашето районно полицейско управление каква е възмооността да изчакате със смяната на л. карта и какви рискове поемате с това.

# 389
На една колежка сестра ѝ се омъжва миналата година. Личната ѝ карта изтичаше малко преди сватбата и реално щеше да се вмести в едномесечния срок за смяна, но ѝ казаха, че не може да сключи брак с изтеклата лична карта, затова се наложи да си я смени, за да сключи брак, и след сватбата отново да си я смени заради сменената фамилия.

Общи условия

Активация на акаунт