Отговори
# 420
  • Габрово
Срам не срам момичета помагайте знаете ли нещо за протриване Joyмай сме се развихрили и сега ми смъди наболява .Нещо вълшебно да знаете което помага ако ви се е случвало.Много е шантаво но един тампон за успокоение уж прецака нещата Blush

# 421
Скорпи, бепантен Wink

# 422
Оххх това е много гадно с потриването...
Аз просто чаках само да отмине, но сега се сещам за едно старо гадже, с което се протрихме (еххх какви хубави мокри спомени изплуваха) и при него потритото не искаше да заздравява. Е така разба, че е диабетик! Така, че понякога е хубаво да се протриваме и ако заздравее раната, значи сме ок с кръвната захар!
Simple Smile

# 423
  • София
Момичета, желая ви успешна седмица от утре!
Радвам се, че има и нови желаещи за списъчето Wink Моля някоя бременелка да мине да го наръси с вълшебен прашец!

preggo Късметлийското списъче preggo
Скрит текст:
denitsa8808, първи ден на МЦ 21.03, предполагаема О 05.04, ТЕСТ/мц 19.04  EFP
bebulia, предполагаема О 06.04, ТЕСТ/мц 18.04  EFP
Rozi29, първи ден на МЦ 07.04, предполагаема О 22.04, ТЕСТ/мц 06.05  EFP
danger#scorpion@, първи ден на МЦ 13.04, предполагаема О 28.04, ТЕСТ/мц 12.05  EFP

За записвания и отписвания моля на ЛС Simple Smile

# 424
  • София
Хайдеее аз минавам да поръся с пресен пресен прашеч! Много силно подкрепям списъчето на Лаленцето, защото за първи  път се записах в него и ми беше много на късмет ❤️❤️❤️

# 425
Здравейте мили девойки Simple Smile
От работа тази седмица минавах само набързо да ви видя и не съм била активна... На всички девойки с тези прекрасни тестове и тлъсти чхг-та - честито! Да имате леки и безпроблемни бременности и, когато му дойде времето, да сменяте памперси Simple Smile Бъдете благословени всички Innocent
Ние този месец не сме имали сърчица около предполагаемо ову, бяха празници, бяхме по роднини и семейства, а и честно казано след последните месеци и притеснения покрай кисти, антибиотици и т.н. - имах нужда малко да не мисля на тази тема. Надявам се следващите месеци да са нашите Revolving Hearts

doors, аз отложих всякакви гостувания по празници за да можем да правим сърчица, уж ову трябваше да е тогава, а какво се оказа - нямаше ову, на УЗ се видя 3,5см киста. Бях съсипана, сега изследвания, след тях антибиотици - виждам че си минала по този път.

# 426
От работа тази седмица минавах само набързо да ви видя и не съм била активна... На всички девойки с тези прекрасни тестове и тлъсти чхг-та - честито! Да имате леки и безпроблемни бременности и, когато му дойде времето, да сменяте памперси Simple Smile Бъдете благословени всички Innocent
Ние този месец не сме имали сърчица около предполагаемо ову, бяха празници, бяхме по роднини и семейства, а и честно казано след последните месеци и притеснения покрай кисти, антибиотици и т.н. - имах нужда малко да не мисля на тази тема. Надявам се следващите месеци да са нашите Revolving Hearts

doors, аз отложих всякакви гостувания по празници за да можем да правим сърчица, уж ову трябваше да е тогава, а какво се оказа - нямаше ову, на УЗ се видя 3,5см киста. Бях съсипана, сега изследвания, след тях антибиотици - виждам че си минала по този път.

и при мен така, по празниците се падаше О, което се оказа, че въобще няма да има и сега чакам Ц и пускам изследвания. Ти на колко години си? че при мен май това се оказва проблема и много ме е страх Sad(((

# 427
Еуфория събирам си прашец с две шепички , в списъка съм дано да е на късмет и да се покажат този месец || прекрасни чертички🙏
Късмет момичета 🤗❤

# 428
Нади,честито..
Пеперудке, добре дошла и да не се задържаш.
Момичета, днес ми се случи нещо, което преживях когато октомври имах биохимична бременност, след секс моя ни вика да не ти идва, имаш някакво кафеникаво зацапване леко розово беше и се усъмних, и по хартията го имах. 26 ден ми е, тайничко се надявам да е имплантация ,или е нисък прогестерон.

# 429
Скрит текст:

и при мен така, по празниците се падаше О, което се оказа, че въобще няма да има и сега чакам Ц и пускам изследвания. Ти на колко години си? че при мен май това се оказва проблема и много ме е страх Sad(((
aDream на 35г. съм и вече започнах да се притеснявам. Досега все си казвах, че имам време и се бях отдала на други занимания. Помня когато бях на 28г. една гинеколожка ми беше казала, че е добре да родя преди 35г. и тогава си мислех, че няма за къде да бързам и че разбира се, че ще родя след още някоя друга година...

Последна редакция: пн, 16 апр 2018, 02:55 от AnMary

# 430
  • Sofia
Деница, пожелавам ти да е имплантация, не знам колко дни имаш до Ц? Скорпионче, аз съм ползвала най обикновен крем ,, здраве"или ,, Бочко" , успех 😘Дука, подсети и мен за старите маратони с протриване и драскотини.....младост 💋
Лаленце, как си?😘

# 431
Хайдеее аз минавам да поръся с пресен пресен прашеч! Много силно подкрепям списъчето на Лаленцето, защото за първи  път се записах в него и ми беше много на късмет ❤️❤️❤️
Ще ръсна и аз мъничко,не че ми се свиди,ама ми е малко магия още и все пак ръс,ръст,ръс;)💕
ПСП Утре ще пусна още едно ЧХГ от сега го мисля ,дано е отново като по учебник и поне мъничко да ми олекне!

Последна редакция: пн, 16 апр 2018, 00:20 от Nadiny

# 432
  • Габрово
Още утре ще си взема и б пантен и перу с което стане ще пробвам и двата пък и да си имам Hug Много ви благодаря за идеите .Яко съм се протрила чак е сухо там и леко подуто май ще се въздържам ден два от обичане,дано мине по-бързо че с нашите оскъдни виждания направо си е за яд ама голям.То нормално 3 месеца на сух режим губя тренинг Blush
Хубава вечер и спокойна за всички ви.Kissing Heart

# 433
Здравейте, отдавна чета и следя с интерес всеки написан ред тук и в старите теми .Вълнувам се когато виждам положителните тестове на момичетата ,реших че е време и аз да се включа в темата .
Надявам се че приемате нови попълнения 😊
Накратко ще се представя  с ММ правим опити почти от 2г. Искаме бебче но сме си казали когато стане тогава но вече желанието да видим две мънички очички
 е толкова силно че си даваме яко зор да стане работата надявам се скоро да ни се усмихне късметът.
Надявам се всички скоро да видим така желаните 2 чертички
Честито на бъдещите мами ,успех до пухкав финал 😊😊😊

# 434
Блонди, добре дошла, пожелавам ти да не се задържаш тук дълго време. Направили ли сте някакви изследвания вече, следиш ли ову с тестове? Или просто се обичате.

Общи условия

Активация на акаунт