Звездни компромати- 358 част

• 102 904
  • 760
  •   1
Отговори
# 555
Много се смея с коментарите относно тези спиритуалистки. JoyJoyJoy
Следващият път, Гала на един спиритуален сеанс да ги покани направо. Ще говорят с Господ, а детето спиритуално ще разруши цялото студио.

# 556
Надявам се да няма камери, да не присъства на мястото на събитието с директен репортаж лично Гала и да ни спестят разказите за първата брачна нощ... No Mouth

Преди време, когато Банова още обясняваше колко е щастлива с мъжа си (вече бивш) и то по време, когато май не са им били толкова розови отношенията, че даже после се оказа, че тогава вече не са живеели заедно, пак беше при Гала с детето. Не помня какво обясняваше, щото то... как да запомниш такива "чудеса", ама хлапето овърша студиото пак. Та даже привикаха някой от екипа да го дундурка, щото стана вече неудобно това чудо в ефир. А Банова седеше царствено и спокойно като същински Буда, с една безизразна застинала усмивка на лицето, и обясняваше за розовия си живот.
Май е това, но няма да го гледам, за да съм сигурна. Grin
https://m.vbox7.com/play:60db95041f
Или пък е това
https://m.vbox7.com/play:a6f4d30d5a

Последна редакция: пн, 09 апр 2018, 14:51 от ~Lily~

# 557
Осветена зодия от Рилския манастир.  Stop Шеомра.

# 558
Олеее, и моето дете проходи на Великден, да взема да ида утре при Гала?

# 559
Олеее, и моето дете проходи на Великден, да взема да ида утре при Гала?

Мойто пък се роди на деня след Великден, пукайте се!

# 560
Ох, търкалям се от смях! 🤣🤣🤣🤣🤣
Приятелка с директен репортаж от езерото Панчарево, ми съобщи, че си тичат заедно с Благо Джийзъса около езерото. Предупредих я да внимава да не я заслепи със зъбите си, а тя ми отговори:  заслепи ме! Ужасни зъбища! Тича с отворена уста, вероятно не се побират вътре.
😆😆😁😁

Последна редакция: пн, 09 апр 2018, 15:25 от ~Lily~

# 561
А да сте се сгодили за президента?

# 562
  • До морето
А да сте се сгодили за президента?

Е, едно по едно, де! На нея първо детето й е проходило на Великден и след това се е сгодила за президента! По едно чудо през няколко години!

# 563
Джийзъса и аз го бях засичала наскоро, но в заведение. Не ми се стори толкова черен наживо, но пък цялото му излъчване си е баш като на по-заможен жител на Факултета.
Ох, реших да видя в Гугъл как е изглеждал преди кастанетите и снимките му са една от една по-кифленски и мазни. Имал е потенциал да бъде хубав мъж, а се е направил на противен кифльо.

Последна редакция: пн, 09 апр 2018, 15:48 от Charmony

# 564
  • София
Малииии, днес ни е ден! Такива новини, такива чудеса! До довечера може още някое “звездно” чудо да ни сполети. Тръпна от вълнение.

# 565
  • София
Актриси, които са били бременни докато са снимали филм - https://www.edna.bg/media/foto/aktrisite-koito-biaha-bremenni-po … eme-na-filmi-2740
За някои въобще не знаех, че имат деца, а Сара Дж. Паркър не ползваше ли сурогатна майка?

# 566
Синът на С. Дж. Паркър е износен от нея. Близначките са от сурогатна майка.

# 567
  • I want it all and I want it now.
Д.Банова много изкуствена и майка и е същата. Гледах ги сутринта. Приличат ми на интервютата на Мара , който даваше и обясняваше 😀 , че има прекрасен живот. 😆

# 568
  • Пловдив
Най  не ги харесвам тия предавания на Гала дето се мъчат да изкарат чудеса  и когато пресъздават някви обичаи.Всяка година е така .Една година имаше няква народна певица , оная пък лекувала с песните и хората си.На снимките от концертите и някви розови петна-чудеса били.  То е ясно че на Великден търсят нещо чудотворно , ама няма нужда да си ги изсмукват от пръстите тия чудеса.

# 569
На мен Деси Банова ми изглеждаше притеснена по време на интервюто. И вероятно от началото на връзката си е така притеснена. Може би неуверена. Реакциите и думите са премерени, защото ясно осъзнава, че е гледана под лупа. А на нея й пука. И въпреки това, не ми е ясно защо си го причинява този медиен шум. Има предположения, че Гала ще кумува на сватбата...
Мисля, че връзката им с Росен Плевнелиев е също така дипломатична, тиха, премерена и в основата стои едно взаимно дълбоко уважение към доброто възпитание на другия , т.е. влюбени са в добрите си обноски

Общи условия

Активация на акаунт