Звездни компромати- 358 част

• 102 883
  • 760
  •   1
Отговори
# 615
Гледам това чудо "Капките" и се чудя на този човек Рачков. Разбирам, че е актьор, но това неговото е клоунско и нямам нищо против клоуните, дори много от клоуните излъчват изкуство и гордост, но в този човек има нещо толкова просташко. Все повече разбирам защо Мария Игнатова не е с него. Имам чувството, че освен заучените си две-три мимики, две-три фрази и океан от инфантилни смешки, няма какво друго да предложи нито като актьор, нито като личност. И понеже си го знае, предпочита да пълзи на четири крака по сцени, защото е решил, че няма да се труди здраво в този живот. Има и мъжки плеймейтки.

Щото тя пък е един талант, красавица и хич не е меркантилна.

Какви изказвания е правила Кремена Халваджиян?

# 616
Има ли вариант да се гледат Капките без безумните скечове на престарелите зевзеци?

# 617
Джъстин Тимбърлейк
Скрит текст:
Много погрозня последните години.  Expressionless Не че някога ми е бил любимец, ама ...

Саманта Фокс с нова песен видео Не знаех, че прави нови песни. Тази носи духа на предишните ù.

# 618
Саманта Фокс е като пародия на самата себе си. И бомбите й са станали по-малки Dizzy Face !

# 619
Елен Колева при Гала? Пак ли е имало тирада за Калин Терзийски и какви предразсъдъци имат хората?

# 620
Ееее, той си е редовен. Слънцеядния руснак изпусна обаче. 😉
Редовен?! 😲
Слънцеяден? 🤤 Ненене, толко лудост за тази календарна година ми стига. Ще се събуждам след края на тая изродщина вече.
(извинете ме за двойния пост, сега видях горе, а писах през телефона)

# 621
Саманта Фокс е като пародия на самата себе си. И бомбите й са станали по-малки Dizzy Face !
Не са по- малки Smile  по- големи са даже, но сега стандартите са други. Тя беше секссимвол по едно наивни времена. Но наистина излгежда все едно са гримирали мъж да я изиграе нея.

# 622
Ееее, той си е редовен. Слънцеядния руснак изпусна обаче. 😉
Редовен?! 😲
Слънцеяден? 🤤 Ненене, толко лудост за тази календарна година ми стига. Ще се събуждам след края на тая изродщина вече.
(извинете ме за двойния пост, сега видях горе, а писах през телефона)
Ако говориш за фризьора/ ката- да.
Като жена е Дженифър Бенедикшън, като е мъж- не помня. Дават го редовно в рубриката на ( дръж се да не паднеш)😉- българската Ким Кардашиан. 😂😂😂😂
Слънцеядния 4 години не е ял, но нямах нерви да го слушам внимателно.☺

# 623
  Хайди Клум с новото и гадже, тя е гола от кръста нагоре, но има точки, там където трябва да има https://www.instagram.com/p/BhWOON0l4Zm/

# 624
Тоя да го затворят в една стая с прозорец  няколко дни.

# 625
# 626
Ти виж заглавието на четивото! newsm78

DiDi§, не го знам какво е това нещо, но да, май сресваше на някого косата. А Ким е такава пародия...

# 627
  • Русе

Ха-ха, в бързините чета: "Деси, генералът чете" и очаквам първата дРама - отварям - Божигол.  Joy

Ева ми е много любима. Нямаше ли да ражда през април?

Понито учудващо ми хареса снощи. Поне гримът беше нежен. И пак си даде 5-те точки на Канстантин. Умрях от смях със Софка. Златка беше пълна скръб, но нямаше как да издокара този образ, според мен. Деси Бакърджиева и тя много много не се справи като Мадона, но много ми хареса с тъмна къса коса.

# 628
  • София
уф, изчетох ви, много сте ми смешни Hug
човек да не зачезне и то страшни колаборации, киборги енд сие къмпани.
но това за Сашинка с Алфредо ми е най-шукаритетната новина. задължително ще погледна.

завиждам, ама мен ме гушна повече Stuck Out Tongue Winking Eye

Идвам само да ви кажа да не пропускате Гала тази сутрин. Ще гостува...... Деси Банова.
Нямам търпение да разбера какво ново при нея в последната седмица, през която не са я давали НА телевизора. 😉😂😂😂
дано не сте си го пуснали. оставете хората да си изживеят лУбоФта дискретно, сепак.
А да сте се сгодили за президента?
аз съм Богиня, не мога да свалям нивото, какви президенти...

при Гала очаквам вече демонстрация на тантричен секс. може и да го гледам, макар да го владея до съвършенство  Grinning

извинете ме за най-дългия ми пост евър;)

# 629
Цитат
Нека чете императорът, нека вярва, току виж, се случи чудо и кариерата му се възроди Dizzy Face

я вижте как хубаво ми се получи цитатчето, дори не знам как. Може би Господ пише чрез мен.

Общи условия

Активация на акаунт