Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява терминът "серклаж"?
Какво е значението на изследването на витамин B12 по време на бременност?
Какви са симптомите и промените в тялото по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява терминът "серклаж"?
-
Какво е значението на изследването на витамин B12 по време на бременност?
Изследването на витамин B12 по време на бременност е важно, тъй като този витамин играе решаваща роля за развитието на мозъка и нервната система на плода. Недостигът му може да доведе до неблагоприятни последици за бебето, така че е от съществено значение да се следи неговото ниво и да се поддържа в оптимални граници.
-
Какви са симптомите и промените в тялото по време на бременност?
-
Какво е витамин D дефицит и какви са неговите последици?
-
Какво да правя, ако реша да видя бебето си на ехограф в България?
Като цяло те и хематолозите които са най-запознати си противоречат понякога. Аз съм се доверила на една генетичката от Бг, с която контактувам във вайбър за тромбофилията и й пращам резултатите ми за съсирване на кръвта. За бременността се доверявам на гинеколожката ми, при която ходя на частно. Тя ми изписа лечението, но не е много запозната с тромбофилията. Не можеше да обясни примерно какво е мутацията на Пай... Но пък тя ме гледа с ехограф и й се доверявам за всичко останало. Ако бях в Бг щях да ходя при Сигридов и Русев. Чела съм страхотни мнения за тях като тандем при бременни с тромбофилия.
.... много съжалявам , дано все пак бебо да е борбен и да всичко да е наред накрая . От отлепването ли е кървенето ?