Жилище и мисли

• 59 944
  • 1 415
  •   1
Отговори
# 480
Изобщо не готвя всеки ден и никой преди децата не е длъжен да го прави. Животът на двама млади без деца в 40 м2 апартамент е песен.

# 481
Аз не смятам, че любовта се доказва точно чрез подаряване на идеални части.
Скрит текст:
A с какво се доказа - денонощен секс и празни приказки Обичам те бла бла? Това всеки от улицата ще ми го "даде" гратис. За мен любовта се доказва точно с това - да покажеш че жената до теб ти е по-ценна от парите и имотите ти. И това не е същото като да си купиш секс за 50 лв или една почерпка. Някои плащат и хиляди за една нощ - и като това не е въпреки че тия плащащите са секс са 100 пъти повече мъже от другите, дето искат да делят с жените си получавайки безплатен секс от тях на всичкото отгоре, безплатни деца, безплатно слугуване, а останалото да се деляло. Айде марш. На практика по-сериозно доказателство за любовта на мъжа от това да подели всичко с жена си НЯМА. Факт - колкото и да се мъчим да си внушаваме, че не е така, за да се успокоим и оправдаем, че мъжете ни са мизерници и скъперници. Нормалното е мъжът да осигури семейното жилище, жената да роди и огледа децата. Не е нормално жената сама да си купува апартамент "за всеки случай" да не я изгонят и да остане на улицата. Жалко е, че криворазбрахме еманципацията и се набутахме като последните глупачки. И все по-настоятелно набиваме в главите на мъжете си, че е нормално всичко да делим по равно и сме равнопоставени. Глупости на търкалета - природно не сме равнопоставени и си имаме съвсем различни функции и още не сме намерили начин да се равнопоставим на практика.
Eх, от години го чакам тоя пост. Най-сетне една жена искрено да се изока "Еманципацията ни прецака!!!" Много пъти съм казвал, че светът е направен за мъжете и да си жена е голяма прецаквация. И през 17 век е било по-яко да си мъж, и с удоволствие бих бил мъж тогава, и през 21 век е по-яко да си мъж и с удоволствие съм мъж сега. Честно, жената, ако не беше толкова красива и чаровна, е най-тъпото изобретение на Бог. С нокти и зъби драпахте 200 години за равенство... 200 години борби.... и накрая "Ебаси! Прецакани сме!". Няма такъв пол!

# 482
Eх, от години го чакам тоя пост. Най-сетне една жена искрено да се изока "Еманципацията ни прецака!!!" Много пъти съм казвал, че светът е направен за мъжете и да си жена е голяма прецаквация. И през 17 век е било по-яко да си мъж, и с удоволствие бих бил мъж тогава, и през 21 век е по-яко да си мъж и с удоволствие съм мъж сега. Честно, жената, ако не беше толкова красива и чаровна, е най-тъпото изобретение на Бог. С нокти и зъби драпахте 200 години за равенство... 200 години борби.... и накрая "Ебаси! Прецакани сме!". Няма такъв пол!

Това, че има няколко прецакани не означава, че всички са.
А и в нейния случай как е виновна еманципацията?

Изобщо еманципацията е хубаво нещо - на който му е кеф да седи в къщи "боса до печката" си го прави, на който не му е кеф - не го прави.

# 483
Всъщност жените са се погрижили вече никоя да не може спокойно да остане "боса и бременна до печката", защото всички се равняват по идеята, че жената вече е равна, работи наравно, дори да я стягат представителните обувки и да иска да си сготви нещо вкусно, вместо да яде офис-храна. Щото да си го кажем в прав текст, понякога боса и бременна до печката е по-добре от работеща бременна.

# 484
Тези, които се оплакват, обикновено са останали недокоснати от еманципацията. Прапрабаба им е слугувала на мъжа си и е треперела той да не я върне на родителите й, днес те правят същото.
Разликата е, че днес повечето жени имат избор.

# 485
То и сега сигурно 90% от жените хич няма да цъфнат и да вържат без мъж, нищо че ходят на работа и са по документи еманципирани. Повечето нямат нито реален избор, нито реален полезен ход.

Мъжете пък отдавна не "връщат на родителите", откъде го изкопахте това. По-скоро проблемът е, че жените сами се натискат и стоят в брак, защото нямат опцията безпроблемно да "бягат с 200", щом ги стегне шапката. А има голяма разлика между това да имаш възможност да оцелееш, ако те напуснат - и да имаш възможност за готин живот, ако ей така фриволно си биеш камшика. За втората опция се иска по-сериозен финансов потенциал.

Пък и вече написах - не е честно хем да искаш 50% от активите, все едно си "боса и бременна до печката", обаче реално да имаш опцията да отхапеш процента и да си заживееш нов живот.

# 486
Виж, аз съм жена на възраст - сексът вече не ме интересува - той има нужда от него и наистина смятам, че като негова съпруга му го дължа, въпреки че съм го ограничила максимално. Не е велика услуга, но ако не му го дам ще се наложи да си плаща за него, а той не обича да харчи пари за глупости - така че си реално си е безплатна услуга. Жените и мъжете имаме различни нужди и това е нормално - аз задоволявам неговите, той моите и всичко е точно.

Shocked Shocked Shocked  Кажи ми, че се шегуваш!!!

Щом гледаш на секса като на услуга, значи си чисто и просто една пр*ститутка. Не ти се плаща кеш, а в други придобивки. И на труженичките също не им е кеф....

Ама, твоя си работа, не те съдя, животът си е твой....!!!

Обаче нали ти си умната, ние простите …... Whistling
Ха-ха! Е що пък реши, че ако не даваш секс на мъжа ти, той ще си плаща за да го получи?! Ми то има жени, за които секса си е удоволствие и така...
Любовница ще си намери човека, няколко вечери и е готов.

# 487
Виж, аз съм жена на възраст - сексът вече не ме интересува - той има нужда от него и наистина смятам, че като негова съпруга му го дължа, въпреки че съм го ограничила максимално. Не е велика услуга, но ако не му го дам ще се наложи да си плаща за него, а той не обича да харчи пари за глупости - така че си реално си е безплатна услуга. Жените и мъжете имаме различни нужди и това е нормално - аз задоволявам неговите, той моите и всичко е точно.

Shocked Shocked Shocked  Кажи ми, че се шегуваш!!!

Щом гледаш на секса като на услуга, значи си чисто и просто една пр*ститутка. Не ти се плаща кеш, а в други придобивки. И на труженичките също не им е кеф....

Ама, твоя си работа, не те съдя, животът си е твой....!!!

Обаче нали ти си умната, ние простите …... Whistling

Аз не съм възрастна жена и съответно нямам толкова много опит, но ... искате да ми кажете че никога ама нито един път не сте правили секс с мъжът ви въпреки че не сте били в настроение ? Просто заради него, защото човека иска да си е с вас интимно ? Ама никога през целия ви живот ? И ако също не сте възрастна мислите че никога няма да ви се случи ?

И можете с лека ръка да неречете омъжена жена пр*ститука за това че спи само с един единствен мъж ( ако приемем че това е така понеже не познаваме жената) ?

# 488
То пък голямата работа да правиш секс с мъж, ако не си в настроение. Задна прашка със сериала пуснат, той си работи отзад, ти си гледаш филма и всички са щастливи. Природата е измислила нещата. Мъжът има нужда от настроение, за да прави секс. Жената може да прави сума ти други неща по време на секса.

# 489
Ъъъ, откъде пък го измислихте секса да е разменна монета? Аз примерно, обичам да правя секс. Направо се сдухвам, ако не се случва редовно. Пък чувам, някои го търгували.
Истината е, че стана тема от нищо и никакво. От една панела 40 кв. Която даже и да я поделиш, вземаш едно нищо. Дори не разбирам, защо й е на авторката, така губи повече, може да загуби един добър и щедър мъж. Ако е такава романтичка сигурно го вижда това. Един добър човек е по-скъп от 20 кв панел. Плюс това, дългосрочно може да го омае още и да я гледа като принцеса. Ама дай с рогата напред за панела.

# 490
Разбира се, че не са правили: либидото на ССФ е калибрирано до стотна от процента с това на Миуото. А ако не е, тя има право да отказва и реже, че и да се гордее с това, а той в тоя момент я третира като богиня, защото явно не се чувства във форма. Та така, тук никой не прави секс по задължение, винаги е по желание и с фойерверки.

И един мармот...

# 491
  • София
В Семейния кодекс, в чл. 21 относно вещните права, придобити чрез съвместен принос, последният "може да се изрази във влагане на средства, на труд, в грижи за децата и в работа в домакинството". Макар и да не са женени още, участието на всеки един от двойката в създаването на общия дом не бива да се изчислява само в ПАРИ. Дадох този цитат, защото ми направи впечатление, че всички са се захванали да разчепкват каква заплата взема авторката и колко ще дава в семейния бюджет.

Ако двама души не живеят заедно, единият няма принос към покупката на другия, не полагат труд за съвместно имущество, нямат деца и все още нямат общо домакинство, то в какво друго да се измерва участието, ако не в пари?

# 492
Ам, че аз постоянно имам желание Сирено. Ако работех от вкъщи, нямаше да излизаме от спалнята. Досега не съм правила секс по задължение. Как така? В смисъл правите си график ли? Вижда ми се тъпо така.

# 493
По график се прави главно заради децата. Обаче "пускане" на секс по задължение говори за по-дълбоки проблеми: недостатъчно харесване на мъжа, или натрупана неприязън в брака, някакво нараняване. Иначе при нормални отношения може да е по-често и по-доброволно.

# 494
  • Най-красивата страна
За 20 години брак,съпруга ми не се е сетил да иска да му приписвам някакви части от моите наследствени имоти,придобити преди брака.А пък ги поддържа той.
Никога не съм чула даже и намек по въпроса.
Преди няколко години купи къщата за която мечтаех .На негово име.Зарадвах се .
Като сме се женили ,не сме си правили тънки сметки,нямаме предбрачен договор.И не смятам,че мъжа е длъжен да осигури жилище.Имаме една дъщеря и мисля,че е добре тя да е осигурена.Но от нас.

Общи условия

Активация на акаунт