С какво ви дразнят свекървите - тема 97

• 62 134
  • 772
  •   1
Отговори
# 645
Мойта /дивото прасенце Simple Smile/, скоро се раздрънча на мъжа ми телефона, тя праща, праща някакви снимки, безброй и отдолу коментар : Виж! Това е братовчед ти /все едно няма да го разпознае сам/ на екскурзия в Мексико! А вие цяло лято в къщи го изкарахте!

Как да му се обясни на дивото прасенце, че с тези малки деца, недоносени на всичко отгоре, би било адски тъпо да се повлечем по разни екскурзии ... и какво изобщо и влиза в работата, какво правим или не.

И мъжът ти какво?

# 646
Най- малкото ми е болно с летен вирус. Има 3-в-1:  Т, повръщане и разстройство. Наложи се да го оставим за малко на свеки. Като си го вземаме, то спи, нормално - нали е болно. Тя чета в нета и решила, че имал някоя си степен на обезводняване. Затова докато спи му давала по малко вода и лимонче.
Гледам, слушам и не вярвам! Като й викнахме в един глас - ааа, нямало нищо, тя нали била там. Много иска да помогне, но и много я пере сачмата. Притеснително много

# 647
Румка, аз ако съм, никога няма да оставя детето ми при жена "която я пере сачмата". Опитайте се винаги да си решавате нещата без нейна помощ.

# 648
И мойта внучка  първите 2 дни от тази седмица беше така. Тя пък отказваше едно много горчиво прахче. Ревеше ми се като тя пищи, а аз все пак трябва да я накарам да го глътне заедно с кисело мляко. Страх ме беше, че ще я задавя.
Ама да спи и  да се  дава вода........, меко казано е  необмислено действие.

# 649
Мойта /дивото прасенце Simple Smile/, скоро се раздрънча на мъжа ми телефона, тя праща, праща някакви снимки, безброй и отдолу коментар : Виж! Това е братовчед ти /все едно няма да го разпознае сам/ на екскурзия в Мексико! А вие цяло лято в къщи го изкарахте!

Как да му се обясни на дивото прасенце, че с тези малки деца, недоносени на всичко отгоре, би било адски тъпо да се повлечем по разни екскурзии ... и какво изобщо и влиза в работата, какво правим или не.

И мъжът ти какво?

E, нищо, какво. Не влизаме в обяснителен режим отдавна. Писа и - да, знаем, ние се чуваме с тях редовно.

# 650

Усещаш ли, че това всъщност е проблемът със свекърва ти?

В такъв случай моят мъж би казал например: "Аз в момента пари за Мексико нямам, ама ако ни платиш почивката, веднага тръгваме!".
Ако свекърва ти даде пари за почивка, ще се дърпаш ли?  Laughing

# 651
Никога няма да взема една стотинка от нея. Никога. Как можа да ме попиташ! Simple Smile

Каквото и да ми предложи, отговора ще е "НЕ!". Дори и да не е нещо лошо. В подмазваческите си моменти, купува разни безмислени неща, като одеало, чаши, вентилатор ?! - всичко заминава обратно. Дори не ги отварям да ги видя.

# 652
Проблемът ти не е в това дали и какво дава свекърва ти, а в границите, които собственият ѝ син не е очертал.
Сещаш ли се кой е за бой? Или като 99% от момичетата тук предпочиташ да си заровиш главата в пясъка и да насочиш недоволството си (да не кажа омразата) в погрешна посока?

# 653
О, това е невъзможно. Няма човек на този свят, който може да очертае граници на дивото прасенце. Тя е извън всякакъв контрол. Много, много случки е имало, някои по-сериозни ситуации. Всеки от нас и говори директно, спокойно, ясно и разбрано - то просто не те чува и си продължава. Много проблеми са си имали с нея и още ще си имат. Щом се стигна до там, че нейния мъж я изгони от общия им апартамент преди няколко месеца, не е шега работата. Simple Smile

# 654
Щом казваш... Отстрани по друг начин изглежда.

# 655
  • Пловдив
Аз такоз, на свекървата с тигана искам да знам как е хамстера и Говендърската връзка.

# 656
Не съм чула да е умрял клетият хамстер. Много държеливо добиче ще се окаже.

# 657
  • Пловдив
Не съм чула да е умрял клетият хамстер. Много държеливо добиче ще се окаже.
Споко! Рядко окрякват повече от 2-3 години. Имам предвид, че толкова е нормалната продължителност на живота им.

# 658
В лапите на Говендъра, 2-3 ще му се видят като 12-13 високосни.

# 659
  • Пловдив
В лапите на Говендъра, 2-3 ще му се видят като 12-13 високосни.
Ми то и моите деца така викат за мен....

Общи условия

Активация на акаунт