Той спа с друга

• 18 650
  • 256
  •   1
Отговори
# 225
То даже и издънка не е, а просто секс между необвързани.

# 226
Далечко сме вече от темата, но да коментирам и последното - за мен забременяването не е точно най-рисковата част, можеш да си се "пазиш"сама, но как стои въпроса с болестите при това "опознаване"? Аз лично съм "мерси" от такова на ранен етап, преди да съм наистина запозната кой е насреща.
Пробвай да питаш мъж дали страда от полово предавани болести или да намекнеш, че държиш на кондом, заради споменатите инфекции. Как така ще му нямаш доверие за нещо толкова важно. Все едно само по к*рви е ходил. Направо е смъртна обида. Пък не дай си да се окаже, че има - все жената им е виновна.
Ей затуй, опознаването придобива едни нови измерения, в разрез с разбиранията на един потребител по-назад, вместо със секс, трябва да става с пълни медицински изследвания. Да не се правят на недостъпни или лесно достъпни... че с тая лековатост съвсем други работи трябва да се напъват да доказват и показват.

# 227
Не е невероятен манипулатор, но използва нещо, дето много прилича на техника от пикап форумите, нарича се dread game - страх да не го загуби и да се бори за него.
Тя пък като се запритеснила, че ще го изгуби Joy  Нали отначало не го е искала, какъв е сега този рев?

# 228
Далечко сме вече от темата, но да коментирам и последното - за мен забременяването не е точно най-рисковата част, можеш да си се "пазиш"сама, но как стои въпроса с болестите при това "опознаване"? Аз лично съм "мерси" от такова на ранен етап, преди да съм наистина запозната кой е насреща.
По време на опознаване не е задължително да се прави секс. Можеш да излизаш без да се спи или събличате. Разбирате ли ми мисълта? Струва ми се че, нарочно се натрапва секса (нямам лично вас предвид) а въобще много хора. Също така прекалено се омаловажава интимността, защо? Та това е напълно сериозно нещо, не е игра. Казвам опознаване, а се разбира "хайде да правим секс", което изобщо не е нормално. Мисля, че израза опознаване е малко неизвестно понятие. Как се прави, с кого, за кого, защо, кога или има смисъл да си правиш труда да опознаваш.

# 229
Съвсем нормално е мъж на 30 години да има нужда от секс и да си го търси. И като не го получава на едно място, отива на друго. Чак пък такъв манипулатор не е. Просто й е натрил нослето - щом пък толкова се дърпаш, има и други. Много жени си мислят, че си "вдигат цената", като се правят дълго на недостъпни. Да, ама не! Мъжете просто "бодват" другаде.
Значи едното е нормално, а другото "вдигане на цената" и правене на недостъпна!?
Понякога много се смея в този форум.

И двете могат да бъдат нормалности отделно, а е най-добре да се срещнат две съвместими нормалности.

Ами то си е смешно ... Grinning  Месеци наред обяснения от едната страна и приятелство от другата, после трябвало време да се мисли и точно, когато решила, че иска и друго ... хоп, изненада ... И сега пък драма за нещо, дето е станало доста отдавна ...

# 230
По време на опознаване не е задължително да се прави секс. Можеш да излизаш без да се спи или събличате. Разбирате ли ми мисълта? Струва ми се че, нарочно се натрапва секса (нямам лично вас предвид) а въобще много хора. Също така прекалено се омаловажава интимността, защо? Та това е напълно сериозно нещо, не е игра. Казвам опознаване, а се разбира "хайде да правим секс", което изобщо не е нормално. Мисля, че израза опознаване е малко неизвестно понятие. Как се прави, с кого, за кого, защо, кога или има смисъл да си правиш труда да опознаваш.
Повечето мъже точно това разбират. Ако жена държи на платонично интелектуално опознаване, значи се прави на недостъпна или е дърво в леглото.

# 231
Ами самата дума "опознаване" всеки си спекулира с нея, както у е удобно. Просто по-често мъже я употребяват в библейския смисъл, за да избегнат пряко да говорят за секс.

# 232
А кое е срамното в говоренето за секс? Принцесите такива скверни неща не правят ли?

# 233
Аниш, какво му е на първоначалното платонично опознаване?
Гал, на първа среща ли? Малко агресивничко взе да става. Bowtie

# 234
Във Вип Брадър една фолк певица си легна с друг участник още щом му разбра името, а вие тук за някакви дни, седмици и месеци опознаване говорите Joy . Периода за опознаване е различен за всеки човек. На едни им трябват няколко срещи и ухажване, на други месеци, а на трети им е достатъчно само първото име да научат. А и защо не - секса също е част от опознаването. Иначе си е загуба на време - три месеца ще се ходи на срещи, ще се губи време, ще се харчат пари /и от двете страни/ и накрая хоп - ама не ни хареса секса. Това го казвам в кръга на шегата разбира се. Просто уважавам правото на всеки сам да прецени какъв период на опознаване му е нужен. Но пък този период не задължава и двете страни да са верни един на друг. Мое мнение!!!!

# 235
Гал, на първа среща ли? Малко агресивничко взе да става. Bowtie
Нали за опознаване говорим? Аз явно съм цинична, но смятам, че лансираното опознаване е силно надценено.

# 236
Постът ми отразява наблюдение от близо 10 години участие във форум с преобладаващо(сложи го едно 90%) мъжко "население". Ние мислим по един начин, мъжете по друг. Изключенията само потвърждават основната картинка. Няма лошо, просто физиология.

# 237
И ми е интересно как го изкарахте този човек невероятен манипулатор заради едничка издънка преди месеци.
Не заради издънката.
А заради факта, че си я изпява, без никой да го пита.С цел-да провокира решение у авторката, което отговаря на неговите желания.

# 238
Не заради издънката.
А заради факта, че си я изпява, без никой да го пита.С цел-да провокира решение у авторката, което отговаря на неговите желания.
Това говори за плитък интелект или кофти възпитание, или твърде модерно мислене, ориентирано към споделяне. Не и за манипулация.
Между другото, също не съм фен на споменатото споделяне. Хората го разбират грешно.

# 239
Едно е да се опознавате и да излизате на срещи, съвсем друго е да поддържате чисто приятелски отношения. В техния случай си е било точно това, макар от едната страна да е имало интерес за нещо повече.

Общи условия

Активация на акаунт