Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим

• 348 589
  • 5 181
  •   1
Отговори
# 4 635
Истината е,че ако не се плескат с сто неща са може би сто пъти по-хубави.

Най-странния момент е, че независимо дали си с грим от 10 или от 110 лв, все тая. Скъпият грим не те прави космически красива, може си толкова, колкото всеки грим, само че се изръсваш за него и после го снимаш хиляди пъти.

# 4 636
И аз за Валери....абе как може така да се припада по чорапи Thinking
Не съм знаела, че така трябва да се вълнувам, когато купувам чорапи
Аааа защо? Моята дъщиря мнооого се радва на нови чорапи. На 12 е Laughing

Цитат
Проста логика.Ако си предприемач,и имаш фирма,защо ти е по дяволите да се снимаш в някакви рекламки. Би трябвало,ежедневието ти,да е малко по заето,и отговорно..Може,да греша...
Тоя е предприемач, колкото аз съм Нютон Smile

# 4 637
  • София
Гери Петкова, Гери Никол, обърках ги нещо.
Аз много бих се зарадвала на чорапи, ама от ония другите.

# 4 638
И добавка - тъжно ми е за децата, които са им масовата публика. Боже, ако имам детне и то ежедневно ми иска палитра Худа, червило Кайли и парфюм Том Форд, ще се гръмна.. искат да са мотивация, а само за скъпотии говорят и така карат децата да се превръщат в евтини и кухи кифли.. братовчедка ми живее в САЩ и ми каза, че там чак към 18 вече почват да се вманиачават по скъпарските козметики, повечето яко залягане над уроците, че после.. имам чувството, че от недоимък тук психиасват и почват да имитират на всяка цена перфектен и луксозен живот, който всички знаем, че не съществува. Дори производителите на Барби направиха дебеличка кукла, егати, тук обаче всичко е перфектно и всички са супер хепи. Всеки психолог ще потвърди, че подобни "идеални" животи влияят пагубно не само на подрастващите, но и на всички, защото хората почват да се депресират и мъчат да живеят съвършено, защото някой си решава, че ще си измисли такъв свят и ще го налага. Пф!

# 4 639
Снощи гледах клипове на Плами Димитрова
Има нещо особено в нея, сигурно, защото постоянно е засмяна дори, когато говори и за нещо сериозно, дори и гадно за нея. А мен това честно казано ми е малко дразнещо

# 4 640
https://www.youtube.com/watch?v=2NZtJYCUe18

Прекрасно, уникално, влюбена съм, страхотно, пухкаво, мекичко - 300 пъти ги повтори тия 6 думи, басиму..
Аман от реклами на китайски боклуци.
И много ми стана чудно, първо каза че един от парцалите бил скъп, после - "Това е всичко, което ми изпратиха от Йонис". Е, как е било скъпо тогава!? Нали нищо не е платила реално.
Офф, аман.
И после веднага ми пускат автоматично Галя. Не, мерси.

(докато го пиша това я слушам - "Измислила съм да обновим коледната украса и къде да отидем, освен в Джъмбо"
Майкоуууу..)

# 4 641

А, календарите може би са нещо като символ на статута на влогъра (чантата Фурла да отстъпи)...

Да не забравяме и безценните покани/ присъствия по "събития". Истински се забавлявам с включвания относно някое "събитие".

И добавка - тъжно ми е за децата, които са им масовата публика. Боже, ако имам детне и то ежедневно ми иска палитра Худа, червило Кайли и парфюм Том Форд, ще се гръмна..

Неслучайно МегЗ навлезе така силно  в една определена пазарна ниша...

# 4 642
https://www.youtube.com/watch?v=2NZtJYCUe18

Прекрасно, уникално, влюбена съм, страхотно, пухкаво, мекичко - 300 пъти ги повтори тия 6 думи, басиму..
Аман от реклами на китайски боклуци.
И много ми стана чудно, първо каза че един от парцалите бил скъп, после - "Това е всичко, което ми изпратиха от Йонис". Е, как е било скъпо тогава!? Нали нищо не е платила реално.
Офф, аман.
И после веднага ми пускат автоматично Галя. Не, мерси.

(докато го пиша това я слушам - "Измислила съм да обновим коледната украса и къде да отидем, освен в Джъмбо"
Майкоуууу..)
Егати боклуците, и без пари да ми ги дават няма да ги взема да не говорим да ги нося.

Тъкмо помислих, че няма да има вече ихкане и ахкане....да ама не.
Мегз вече има и козметика за коса, дано някоя мацка не оплешевее...
Дерма акт може да са предложили лазерно подмладяване на Галя, но явно им е отказала и затова на Geri Petkova Grinning

Последна редакция: чт, 06 дек 2018, 19:45 от Анонимен

# 4 643
Аз не разбирам манията по палитри, тази мода със сенките ми изглежда демоде и недоумявам защо все повече момичета залагат на колекции от палитри.

# 4 644
И на мен ми се струва, че сенките вече не са на мода. По-скоро за специални събития. Аз слагам много рядко вече.
Честно казано като гледам някои клипове и ме хваща яд и се депресирам вярно-то сутрин едвам сгъна една филия или някоя и друга бисквита като съм на работа, кафе, ядене на крак, ежедневен грим зо 15 минути, обличане и това 30 минути всичко. А те мазания, рутини, кремчета, мюслита, чайчета, които не могат да си хапват ако не постоят поне 20 минути....че кой има време сутрит за такива неща. А с дете-ми то цъка навсякъде,за секунди ни можеш до го оставяш. Аз страдам от безсъние вече 6 м...нямам време за хобитата ми,нищо свястно не мога да свърша като хората. И имам помощ и въпреки това...
Да не говорим време за другите ежедневни неща-кога снимат, кога се цапотят, кога работят. А тези идилии и с две деца....и ми докривява. Това е немислимо за нормална работеща жена без деца е трудно, а пък със съвсем.
Създава грешна представа за един илюзорен,идеален свят.

# 4 645
Братовчедка ми е на 14, вечно иска нещо от мама, видяно от влогърките. Не е от недоимък, презадоволена е.

Аз между другото също не ползвам сенки, освен ако не е за някое вечерно събитие или сватба. Сестра ми ползва повече, но тя има само една качествена палитра, за разлика от преди 10-15 години, когато ги колекционираше най-различни.

# 4 646
Мис Бингли, всичко е до организация.

Не ми се струват илюзорни и гледма много многодетни майки, които работят от вкъщи (в чужбина) и такива, които имат освен собствени деца и чужди в дома си по цял ден и знам, че всичко е организация просто.

Обичам сенки за очи и това е едно от малкото неща, които винаги нося по поводи.

# 4 647
Начииии, последното видео на Пепе ми изкърти плочките в банята. За пръв път виждам служителка да дойде да консултира. Когато купувах люлка за бебето на най-добрата ми приятелка никой не се появи, а сигурно избирах 30 минути.

# 4 648
Сенките със сигурност не са демоде Grinning окото може да се подчертава много красиво всеки ден, друг е въпросът колко от нас имаме желание и време за това. Аз ако съм първа смяна (от 8.00), ставам в 7, къпя се, обличам се и максимума ми е парфюм /някои дни и него забравям в бързината/ и крем за лице /зимата за мен е пагубно, ако не сложа/. В офиса вече имам време за разточителни закуски /то не че е нещо кой знае какво - бисквити с мляко или кроасан, ама не френски/ и кафета/цигари. Рядко на първа смяна закусвам у дома.
Но примерно както днес съм от 14.00, сутринта станах, лакирах се, закусихме с ММ, правих фрешче, кафенце, гледах сериали, къпах си се на спокойствие.
Но да, за момента без деца е така. Пепе с двете си личи, че ѝ е трудно, а Милена просто не им обръща внимание, според мен,  докато редактира видео на компютъра, а иначе ги включва във влоговете и съчетава едното с другото.

Мис Каролин, останала съм с впечатление, че имаш малко бебче, според мен като поотрасне малко нещата си идват на мястото:) успех

# 4 649
Гледах вчера книгата на Стефи .. голяма скука! Всичко, което има вътре можеш да си го намериш в Гугъл с един клик... И някакви тъпи стикери имаше..

Общи условия

Активация на акаунт