VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 6 /14.10. - 21.10.2018/

• 124 589
  • 4 874
  •   1
Отговори
# 1 500
Божка-лицемерка.

# 1 501
  • София
Скрит текст:

По тязи логика при тази голяма гей общност, аз не мога да разбера защо и тях ги причисляваме към различните?

Кой го причислява към различните, защото е гей? Аз дори не съм сигурна, че е. Не ме и интересува в случая. Това е толкова ярка личност, че няма абсолютно никакво значение с кого си ляга и дали си ляга с някой изобщо.
Значи пак нещо не сме разбрали като ни се обясни поне 5 пъти, че сме нетолерантни към различните. Ок, вероятно за друг е ставало дума Joy

Да, пак не си разбрала, но вместо да се хилиш на това, се върни и прочети. С когото и да си ляга някой, това не го прави особено различен вече.
Ама разбира се! Обещавам и бележки да си водя! А относно различността- вземете се разберете! Веднъж сме хомофоби, защото не приемаме различните, като подчертавам различните, защото на това се акцентираше, после не били различни...неясна работа и разводнена позиция!
Ако трябва обаче да отговоря сериозно-отдавна обясних на Арт, че не съм хомофоб, напротив, далече съм от това понятие. Не харесвам К поради много причини, без да ме интересува с кой си ляга, самото му поведение е гейско, като в това не влагам онзи смисъл на думата, за който наскачахте.
И моля, нека зачитаме правото и на другия да има собствено мнение и виждане!

# 1 502
  • Испания
Мира нещо омърлушена ми се видя. Нали е телевизионер, предполагам е наясно с възможностите и игричките на тв.
Учудваме ме, че Галкин Стефан, който уж също трябва да е вътре в нещата, толкова наивно се радва.

Един по-малко, чийто жертва може да бъде.

Стефан е толкова зле. Няма слушалка в ухото, за да му казват какво точно трябва да прави.

И пак всяка втора дума им е Кулагин. Да гасят лампите и да пускат финалните надписи. Продуцентите - на борсата.

# 1 503
Кулагин нито веднъж не е засягал темата за своята сексуалност така, че не знам защо се коментира това в темата?

# 1 504
  • София
Е, как да не говорят, като той ги подлуди.Признавам си, аз ако бях там, отдавна щеше да е изял боя.

# 1 505
Хомофобията е нещо съвсем различно, от това да се блее със стадото и да се отритва, всеки, който изпъква. Едното няма нищо общо с другото, ама грам.

Ако искаш да те разбират правилно, използвай правилната дума с точния смисъл. Какво влагаш в "гейско" поведение, съотнесено към Кулагин?

Ако не можеш да намериш правилната дума, може би не е редно да критикуваш хора, като Кулагин, които поради достатъчно богати речник и мисъл, могат да се изразяват и да бъдат разбрани недвусмислено.

# 1 506
Излизането на К. е така очевадно режисирано. Включително и с негово участие. Жалко, че в България все още е такова отношението към гей изглеждащите.

# 1 507
  • София
Точно това имам предвид - “гейско” поведение. За двузначността на думите няма да обяснявам.
В момента, в който навлезнем в сферата на личните нападки, става ясно, че дискусията е време да приключи!
Богат речник и Кулагин...

# 1 508
То пък точно защото е "гей-изглеждащ" получи такова отношение... Вие гледахте ли изобщо предаването?

# 1 509
Честно казано, този човек не остави никакво усещане в мен, за гей, мей и изобщо нещо сексуално, развратно и подобни.

Според мен в някои гейове, леки жени и др, дразни точно неуправляемия нагон, който не могат да скрият. В него нямаше нищо такова.

tzvety26 - все още не стана ясно, какво точно разбираш под "гейско" поведение на Кулагин. Моля, обясни.

# 1 510
То пък точно защото е "гей-изглеждащ" получи такова отношение... Вие гледахте ли изобщо предаването?

Абсолютно мега съм съгласна

# 1 511
Тука ли сте още? Аз се напих, заспах, пък сън сънувах - Кулагин си боядисал кучето розово..... Че станах пак и надух Азис:
Малко кученце ти подарих,
Меко, пухкавоооо...
https://www.instagram.com/p/Bj-ZL9ilNeJ/?hl=en

# 1 512
  • София
Скрит текст:
утре ще гледам записа, но това ... просто нямам думи каква злоба е изписана на лицето й 😶🙊😣
https://www.facebook.com/Big.Brother.Bulgaria/videos/338977606855222/
Леле, тая свиня как го налага... когото и друг да беше ударила така в къщата, щеше да я светне по злобната кратуна, а Кулагин понесе всичко и не и отвърна поне с един шамар... а може!  ooooh!
Бас държа, че най-голям фен на Кулагин е снаха и!  smile3521
Значи много ми е интересен двойния ти аршин! Такъв скандал се опита да заформиш, след като написах, че Кулето е гей, а сега никак притеснително не ти се струва да наричаш Добринка “свиня”!
Аз не съм хомофоб, за разлика от теб!
А щом Добринка може да бие, лъже и нарича някого животно, нищо не ми пречи да я наричам свиня... дори мога да добавя и дебела... дебела свиня /и това не касае килата и, а дебелата и злобна душица/  Изчерпателна ли съм? Stuck Out Tongue Winking Eye
Ми по тая логика, щом Кулагин наричаше Плачков педераст, тогава значи и ние можем да го наричаме него педераст?! 😎
Питам се, дали да има смисъл да ти обяснявам и да си губя времето,  newsm78 след като досега не си уловил уж тънката, но всъщност бая дебела разлика м/у гей и педер@ст... щото вътре имаше двама гей хора /единият предполагаем, а другият доказан - признал си е медийно/ и бая педер@си...  newsm53
И оня призналият, нарекохме Пепа, не защото е гей, а защото е педер@ст!

# 1 513
Горкото кулагино животинче. Дано не се е писал и активист някъде към "animal rights"организация, както се прави и на защитник на правата на жените.

# 1 514
За Ваня мога само да кажа,че не е християнка,тъй като тя е от миналия век и всички знаем от нейното поколение,че е било забранено да се ходи на църкви,кръщаване и учене на божието слово та Ваня от 10-20 год няма как да е закърмена с библията и това,което показа доказва тезата,че не разбира нищо от написането в тази свята книга и да е сигурна,че поведението което показа в брадъра и с/у Кулагин,ще и се върне като бумеранг ,тъй като е светотаство да се подиграваш с божието писание......и после що е болна-дебела и миризлива ...ем за туй бе......истинския християнин не е агресивен и не се подиграва и посяга на ближния.....Ваня е една фалшива жена,която дори и вече дърта не е ореантирана и се лута ...тука има ,тука нема и където ми е угодно там съм...да ама не това не е библейско......определено ми падна в очите таз жена и за мен е една нещастница,която се крие зад библий и тем други историйки.....още мнооооого ще се мъчи таз баба,но и господ няма да и помогне...гласът е до време,но характера си е до гроб,а и младите не я знаят така че времето и е изтекло и не ми се вярва,че ще се изучава в пеенките или паметник да и изградят тя е вече в минало време....нека се наслаждава в санаториума на брадъра..халал да и е това ще и остане.....

Общи условия

Активация на акаунт