VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 6 /14.10. - 21.10.2018/

• 124 517
  • 4 874
  •   1
Отговори
# 1 560
  • Бургас
ББ спестява много от случващото се в къщата.
И прегръдката на ревящата Лора,както и купона от едното живо включване в 12ч

# 1 561
Скрит текст:
Скрит текст:

По тязи логика при тази голяма гей общност, аз не мога да разбера защо и тях ги причисляваме към различните?

Кой го причислява към различните, защото е гей? Аз дори не съм сигурна, че е. Не ме и интересува в случая. Това е толкова ярка личност, че няма абсолютно никакво значение с кого си ляга и дали си ляга с някой изобщо.
Значи пак нещо не сме разбрали като ни се обясни поне 5 пъти, че сме нетолерантни към различните. Ок, вероятно за друг е ставало дума Joy

Да, пак не си разбрала, но вместо да се хилиш на това, се върни и прочети. С когото и да си ляга някой, това не го прави особено различен вече.

Така ти се иска да мислиш. Но не е вярно.

За Ваня мога само да кажа,че не е християнка,тъй като тя е от миналия век и всички знаем от нейното поколение,че е било забранено да се ходи на църкви,кръщаване и учене на божието слово
Скрит текст:
та Ваня от 10-20 год няма как да е закърмена с библията и това,което показа доказва тезата,че не разбира нищо от написането в тази свята книга и да е сигурна,че поведението което показа в брадъра и с/у Кулагин,ще и се върне като бумеранг ,тъй като е светотаство да се подиграваш с божието писание......и после що е болна-дебела и миризлива ...ем за туй бе......истинския християнин не е агресивен и не се подиграва и посяга на ближния.....Ваня е една фалшива жена,която дори и вече дърта не е ореантирана и се лута ...тука има ,тука нема и където ми е угодно там съм...да ама не това не е библейско......определено ми падна в очите таз жена и за мен е една нещастница,която се крие зад библий и тем други историйки.....още мнооооого ще се мъчи таз баба,но и господ няма да и помогне...гласът е до време,но характера си е до гроб,а и младите не я знаят така че времето и е изтекло и не ми се вярва,че ще се изучава в пеенките или паметник да и изградят тя е вече в минало време....нека се наслаждава в санаториума на брадъра..халал да и е това ще и остане.....

И това не е вярно. Кръщаваха си ни, имаше си църкви и попове. Можеше да се празнуват християнските празници, който иска, разбира се. Членовете и симпатизантите на комунистическата партия бяха атеисти.

# 1 562
Добро утро, пандишпанчета. Изчетох ви. Blush

Кулагин си излезе, чрез манипулиран вот. Сега ще си гледа от дивана вкъщи как мишките се самоизяждат без цар Плъх.
За Ваня Костова нямам думи.  Sick Това е човек минал през болести, самотен родител, естрадна кариера. По долна свиня не бях гледала в национален ефир.  Каква библия, тя не знае ли че чревоугодничеството е смъртен грях. Налага с бутилка, това да не  есина и че ще го бие.

# 1 563
  • Испания
Аха! Можеха да се празнуват християнските празници вкъщи.

Едва не изхвръкнах от университета в първи курс, защото си бях позволила да отида на Великден на църква, а там един послушко от факултативния съвет записвал кой се е осмелил да отиде.

# 1 564
И аз съм ходила на църква, но в Шумен- в 10 клас , бяхме на едни състезания. Никой не издаде четата , в това число и треньора, който позволи. Имаше си церемония, въпреки комунизма.

Ричи как ли ще се усмихне , че е отново защитен. Такова плъзгаво, безхарактерно и просто парче, ето как се промъкват в живота подобни хора- я с щит , я с ятаган / който е спорен Joy /.

# 1 565
  • густо майна Филибето
Да ходи момчето да си лекува пръстчето, хич не ми дреме по сценарий ли е излязъл. Тук си има достойни заместници, няма да ми липсва.

# 1 566
  • Испания

Ричи как ли ще се усмихне , че е отново защитен. Такова плъзгаво, безхарактерно и просто парче, ето как се промъкват в живота подобни хора- я с щит , я с ятаган / който е спорен Joy /.

...и тук-таме с мачкане на чаршафи...

# 1 567
Смайли, гледа ли снощи Бай Брадър. Култово беше . Накрая така и ще излезе - Ричко кръшният кръст.

# 1 568
Как и от къде Кулагин знае коя е точно вратата направена специално за Сашка Васева??? От кадрите излъчени снощи останах с впечатление, че Кулагин много добре си изпълнява договорните условия.
Скрит текст:
ВБ е искал от него скандал след скандал, да бъде изключително провокативен и той се справи отлично!
За донре организирания цирк в струдиото и коментаторите - подстрекаваха публика, тв зрители да глауват срещу оставането ан Кулагин в къщата.
Този сезон на ВБ за мен е един фарс, цирк и своеволия от страна на съквартирантит, но липса на всякаква намеса от страна на ВБ. Както изгониха Кулагин, снощи трябваше да си тръгнат психически нестабилната Ваня и Пепа кекса.  Даже и Наско трябва ше да изгонят, защото той е агресивенн и не крие това.
Изненадана съм от реакцията на Кулагин отново да даде защитния щит на гнусльо Ричи. Та Ричи е неблагодарник, алчен и егоист.[/color]

Ако това е вярно, още по-зле за К. Да си продадеш по такъв долен начин достойнството, разчитайки на "различността си", е жалка работа и не говори добре за различните, чийто образ представи К.  Ако това е вярно, още веднъж доказва повалянето на моралните ценности пред властта на парите. Или по-точно повалянето на моралните ценности на различните, пред властта на парите. Дори и за миг не помисли за различните си събратя. Защото вярваш или не, различността също е отговорност. Няма безплатен обяд на този свят. Лепна огромно петно на себе си и събратята си. Да се правиш на клоун пред тълпата, разчитайки на различността си, е тотален морален упадък.

Последна редакция: вт, 16 окт 2018, 15:06 от DeltaAzimut

# 1 569
Гутен утрен!

Къде го гледате този 24h канал?

Тази година има две камери:

https://www.mitele.es/directo/gh-vip-24h-senal-1

https://www.mitele.es/directo/gh-vip-24h-senal-2

Не знам дали може да се гледа от България.
Жалко, но не ми се отваря
А бих позяпала, след като вече не гледам нашия

# 1 570
  • София
С изгонването на Кулагин и оставянето на Г-жа Костова, Биг Брадър ни показа реално какво се случва в нашата действителност. Щом си звезда в нашата страна е много възможно да ти се размине, ако извършиш престъпление. Защото по всички правила и тя трябваше да бъде изгонена, но като се замисля как се пускат на свобода шофьори, които пияни блъскат и убиват хора, защото видиш ли са допринесли нещо за страната, какво остава за една певица, която в национален ефир стана за резил, удряйки човек.
Сега очаквам плюенето по Кулагин да продължи, както и поставянето на диагнози  в студиото на съпругата на един от участниците.

# 1 571
Интересно, как вота за Кулагин от 85% подкрепа се обърна на 75% против, след няколко счупени чаши и чинии?!   Laughing
Бай брадър съвсем ни взе за мезе вече......на краставичар краставици ще продава.
Не съм чела всички страници, че много сте писали, сори, ако някой вече го е написал е се повтарям, ама според мен:Предвид показното изхвръчане на Кулагин и разходката му извън къщата, предполагам, че са се договорили с ББ да се върне, за да му организират съвсем резонно "изгонване" по вот на зрителя.Иначе, ББ много олеква....А така и той, и Кулагин, си запазват "репутацията".
Ваня е тотално разочарование за мен.Изглежда като много изхабена, озлобена и амортизирана жена.Не съм се интересувала през годините, нямам идея как е протичал живота й след "Тоника", но в нищо хубаво не се е превърнала.Жалко за таланта й.
Божана и Мира колкото повече ги гледам, толкова повече ми "блъскат" на селски простакеси.
Наско и Ричко-също, в мъжки вариант, селски бек ли му се викаше....
Галкин ми е все още леко ....хлъзгав, на моменти се "бунтува", на моменти се скатава в ъгъла.Силно предполагам, че Галка му снася какви са нагласите отвън, та и той си пренастройва поведението според нейните съвети.
Петко, ех, Петко.....   Laughing   толкова е натопорчен, че не завиждам на танцьорките му, като излезе....направо сънува оргии вече сигурно.
А Роузи-то и ЛорчИтУ са ми просто пълнеж, с нищо не "блестят" за съжаление.Както казваше баба ми, светла й памет, "...там са, колкото да правят калабалък".

# 1 572
Снощи Кули беше изгонен след гласуване, мисля, че по регламент ще си му заплатят хонорара, понеже не е директно изгонен. Замкслете се, кой толкова изтрещява, че да избяга, и няколко пъти, това е, когато те оставят да си се оправяш сам, защо не му правеха разговори, нито с Бб дадоха, нито пък да е говорел с пдихолог, значи умишлено е от двете страни. Явно ги затапи още преди две седмици и не рискуват да водят преговори и да се стига до заплахи от К. Да бяха казали още тогава, той наруши регламента и издава неща от кухнята, ама тогава не им беше изгодно нали.

# 1 573
  • Испания
Смайли, гледа ли снощи Бай Брадър. Култово беше . Накрая така и ще излезе - Ричко кръшният кръст.

Да, гледах го. Ето запис: https://gospodari.com/%D1%80%D0%B8%D0%B7%D0%B8-%D0%BD%D0%B0%D0%B … -video155318.html

Жалко, но не ми се отваря
А бих позяпала, след като вече не гледам нашия

Явно са забранили излъчването извън Испания.

# 1 574
  • Някъде в Матрицата
Добрютро котарачета. С този крив пръст си сложих и очната линия накриво. Извинете моята не-перфектност. Но черпя една отвара от бобови шушулки.

Сега, като се замисля, ами Пртко какво правеше при охраната? Кой го е извикал там? Брои ли се за нарушение на правилата (напуснал е къщата 'се пак)?
Я подайте една сьонга, че много взех да разсъждавам. 😄

Общи условия

Активация на акаунт