Осми клас 2018/2019 - 3 шпрех & шпрах & мат

• 86 047
  • 1 333
  •   1
Отговори
# 765
  • Резерват "Северозапад"
За много години Heart Eyes!
При нас всичко е сравнително наред Simple Smile...Щерката ходи на олимпиади като за световно ooooh! - БЕЛ, математика, физика, тази седмица химия. Не знам какво и става, дали и липсва школата в неделя Joy Joy Joy, та си запълва неделите. Когато не е на олимпиада, ходи на школа по физика. С оценкита е добре, има тук-там по някоя петица и една четворка по история. С гаджета е решила засега да не се занимава, та дипломатично разкарва кандидатите Mr. Green.
Аз, обаче, имам лек проблем с нея - не иска да се облича достатъчно като ходи на училище ooooh!. Ходи без шапка, без шал, без ръкавици - само по една тънка блуза, яке и скъсани дънки Tired. Вашите тийнове как се обличат в този студ, аз без думи останах вече...

# 766
  • В светлината на слънцето
Сузане, същата работа. Без скъсаните дънки, че тя не харесва такива. Добре, че сега е на вълна панталони с висока талия, та поне не й мисля кръста. Миналата година беше само с блузи над пъпа и зиме, и лете. Сега е доволно загащена. И отскоро много харесва поло яка, та това компенсира донякъде липсата на шал.

# 767
  • София
Не питай...Гърлото ме заболя да говоря...По тениска ходи моят тийн, на -10 градуса по тениска! Ако успея да го сгащя на вратата и се развикам, слага суичър отгоре. Якето му било дебело, в стаята им било много жега...Не мога повече да се разправям! И вкъщи така седи - по тениска/потник и шорти, бос...Все едно сме юли месец.

# 768
  • София
Скъсани дънки, тънка блуза /понякога и тениска/, яке и маратонки. Rolling Eyes Шапка, шал и ръкавици никога не са слагани /само на ски - каска и скиорски ръкавици/. Вчера заплаших, че ако и днес отиде със скъсани дънки /разбирай - и двете колена чисто голи/, ще ги скрия всичките до лятото/, та днес поне дънките не бяха скъсани, но за сметка на това навити и по една педя гол глезен над маратонките /чорапите, разбира се са от късичките, които не се показват над маратонките/. Не мога да се разправям. При нея, още от малка, разликата между лятно и зимно обличане се състои само в наличието на яке през зимата.

# 769
  • Резерват "Северозапад"
Ааа, вкъщи е по къс клин и боса на гранитогреса ooooh!...откачена работа. Панталоните и са с ниска талия и отдолу е гола Confused, вече има забрана да носи къси блузи, ако не си сложи боди...сега носи худита Crazy, пак гола отдолу.
Като ви  чета, моята явно е напълно в тренда...Нема оправия Twisted Evil!

# 770
  • София
Вие поне за якета говорите. Моят ескимос ходи по суичер! То не било студено...  Rolling Eyes Отдолу е по блуза с дълъг ръкав, от тънките, разбира се. На краката - маратонки. С по-високи обувки "умирал от жега с класната стая". Бельото се състои само от боксерки, за потници и дума не може да се изрече. Чорапите са от ниските, като за маратонки, но поне дънките не са над глезените.
Шапка и шал няма в гардероба си откакто е навършил 7-8 години. Ръкавици - само за ски/сноуборд, ама те са си от скиоските.
В къщи - ей така:
- по тениска/потник и шорти, бос...Все едно сме юли месец.

Добре, че имам още едно дете, което си ходи с ботушки, шапка, шал, ръкавици, отдолу суичер, блуза с дълъг ръкав и потник, загащен дълбоко Joy И пак ѝ е студено....

# 771
  • София
И моят ходи леко облечен. Обаче, снощи се прибра от басейна доста измръзнал. Изпуснал автобуса и после чакал 20 минути. За пръв път го чух да се оплаче от студ. Ами, дрехи има. И да говори, има кой. Остава да има и чуваемост, ама ....

# 772
Тениска и суитчер. Добре, че поне си избра много хубаво зимно яке, по-длъжко с голяма качулка Joy
Това наборката (6 клас), щото нали тя е по-зиморничава.
А малката е още по-трагичен случай. Да има как по къси гащи да тръгне и все ѝ е топло.
Шапка, шал и ръкавици вкъщи са забранени думи Mr. Green

# 773
  • В светлината на слънцето
Aaaa, маратонките с къс чорап и гол крак между тях и панталона ги забравих. А брат й по принцип не признава дебела дреха. Ако е с яке, отдолу е по тениска. Но в повечето случаи е по суитчер, под който има само тениска с къс ръкав. На 1 януари привечер ей в такъв "екип" събрахме погледите по "Витошка", когато всичко живо наоколо се чудеше как да се увие с шалове заради вятъра. То вярно, че сутринта грееше слънце, ама по времето, когато ние излязохме за разходка, нямаше вече и спомен от слънце.

# 774
Оооо,аз съм се отказала да говоря.Радвам с,че има някаква мода да ходят с качулки,та поне това има на главата.Даже вкъщи си стои закачулен.
   И яке носи,но отдолу-къс ръкав.Днес го питам защо не слага потник "Оо,кой носи потник в 21 век?".Обаче,няма какво да мрънкам-аз у нас съм все боса и по къс ръкав.Зимата най-дебелите ми чорапи за тези за маратонки.И си обожавам маратонките.

# 775
  • София
Моето дете е точно обратното- облича си се добре, носи потници, което често е повод за шеги между мен и нея, защото я наричам "бабка". Аз потници не нося и до днес, мноого рядко.
Абсурд да сложи скъсани дънки зимата, ще умре от студ.
Но да ви споделя нещо по този повод от последните дни. Мое много близко дете стигна до Спешен център заради измръзване. Набор е на нашите деца, ходи по маратонки и съответните чорапи. След като е прекарала навън доста часове явно, имало е сняг, била е много мокра и в един момент чак са започнали да я болят пръстите на краката. Прибрала се е и бам- в леген с гореща вода. След около час са и се подули и много зачервили краката, липса на усещания в областта на палците. Два дни поред на доктори- измръзване, но Слава Богу без последици. Пълна чувствителност на палците на краката ще си възвърне до няколко седмици....
Та никак не е шега работа това.

# 776
  • Варна
Сега разбрах каква била работата с потниците и маратонките, мислех, че само моят ходи гол (по моите разбирания). Само дето дънките не са скъсани и пробутвам някой по-дебел панталон, ако още не се е събудил, иначе ме издебва и си ходи с тънки панталони и маратонки.

# 777
Ооо, същата работа, значи аз лично си направих извод: спирам да говоря. Явно кръвта им кипи.
За Коледа си пожела шал, но аз нали съм зиморничева й купих най- дебелия и мек , който харесах. Всичко друго ми тънееше.Е, не го носи, хлъзгал се, дебел й е и т.н. Ще го нося аз, не ми е драма. Но ноември все още ходеше по суитчер, едва я накарах да отидем да вземем яке, два пъти се карахме в Мола, тя купуваше съдрани дънки и къси блузи вместо якето. Отказах се. Слага боди, защото всички блузи са и над кръста, по чорапи, скъсани дънки има забрана да носи сега.
Днес има класно по БЕЛ, уикенда не седна да учи, снощи уж чете нещо, днес трябваше да стане по-рано/ разбирайте преди 9.30ч-10ч, уви, седна на телефона малко преди да изляза, нещо било станало,  голям чат -голямо чудо.
Вчера станала късно и си отменила урока по АЕ в школата...

Купона  е пълен и у нас,  но като ви чета ми стана смешно. Децата са си О.К, ние остаряваме:)

# 778
Момичета изчетох ви и ние в този кюп с отказа за носене на по-дебели дрехи. В нас тениска тънък панталон. Ако е на село и за бързо в двора излиза как е вътре.
За училище шапка не слага.  Днес сутринта в шест беше доста под нулата, но му било топло и по-дебела блуза щяла да го поти.

# 779
  • София
За много години ! Чета ви, ама ме мързи да пиша.
Темата с обличането ми е болна - купих им сума ти бодита, защото потник е мръсна дума у нас. (то и аз не нося потници, ама откакто си изпълних дълга към държавата и родих 2-3 деца).
Говорих за възпалени яйчници, безплодие и т.н. врещях - тц ефект нулев. Намерих им цаката - видя ли ги неподходящо облечени, наказвам или без излизане или без джобни за 1 седмица. Имат  избор - демокрация има  !
Уж са големи, а са абсолютни бебета - отиват на пързалка, ама първо мотане по улиците, 2 часа пързалка, чай в мола и тогава се прибират. Тръгнали с тънички дънки и якета до кръста. Измръзнали на куче, дънките мокри, стоплиха се за 30 мин вкъщи и тръгваме на гости. Гледам в асансьора на едната й клопат зъбите, трепери и има Т. Другата, пък уж носи шапка, а постоянно вие от болки в ушите. Ходихме на 100 доктора. Последно вчера при едно светило - ушите са чисти като сълза. Ще правим аудиометрия.
За сметка на това малката се облича като за световно - облекло за у-ще + долнище на грейка. Оказа се, че имало причина - само тя от момичетата излизала в снега да играе мач с момчетата.
У-щето върви доволно засега - едната се справя отлично, другата много добре - доволна съм.

Общи условия

Активация на акаунт