Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са надеждните източници на информация за бременност?
Как да разбера дали контракциите са болезнени и дали трябва да отида в болницата?
Какви са необходимите неща за болницата при раждане в Хирургиите в Пловдив?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са надеждните източници на информация за бременност?
-
Как да разбера дали контракциите са болезнени и дали трябва да отида в болницата?
Когато контракциите станат болезнени и се усещат ниско в корема, това може да е признак за започващо раждане. Ако контракциите са редовни, с продължителност и интервали, и не намаляват, препоръчително е да отидете в болницата. За изтичане на водите в банята те се усещат като непрекъснато капково усещане, което трябва да се наблюдава.
-
Какви са необходимите неща за болницата при раждане в Хирургиите в Пловдив?
-
Как мога да се възстановя след цезарово сечение?
-
Какви са симптомите на предстоящото раждане?
Явно сливите и кивито подействаха. Три пъти един след друг, памперса преля... Направо не питайте как съм го съблякла без да омажа спалнята.
Тя дебело ми подчерта да не давам вода щом си суче и който ми дава акъли от семейството да го пращам на нея. Първата ваксина ще я сложим на 2 месеца.

час, час и нещо се разхождахме в студа, дано тръгне бебка самичка.