Quiko ERA: Всичко, което трябва да знаете за безконтактните термометри

• 22 870
  • 232
  •   1
Отговори
# 75
Точно в момента 5-месечното ни бебе е пипнало вирус и има лека температура. Вече при вида на термометъра почва да плаче. Пеем песнички и се правим на маймуни, за да успеем да я задържим на едно място и да измерим температурата й.
С голямото дете (2.6год) е още по-трудно.
Имаме скъп термометър за ухо, но той показва всеки път различни стойности.
Дано тези са по-надеждни.

# 76
Най-трудно е детето да остане мирно, за да измеря вярно температурата. Същ така много често ползва по няколко термоометъра, за да установя точната температура.

# 77
Затрудненията идват от това,че не може да стои мирно,за да измеря точно температурата Simple Smile

# 78
Затруднение е да се накара детето да стои мирно ,докато се измери температурата.

# 79
Какви са най-честите ви затруднения при измерване на температурата на вашето дете?

-Да не се размести терметъра по време на меренето; понякога не чувам сигнала след мерене; различните стойности лява/дясна подмишница ме объркват.

# 80
  • София
Най-голямото ми затруднение при меренето на температурата е това, че дъщеря ми не спира да мърда и почти никога не успявам да премеря вярно температурата.

Въпросът ми е : Вредно ли е даването на Панадол при температура 37.5 ,  повишена поради никненето на зъбки?

# 81
  • Пловдив
Най-голямото затруднение е да го накараме да стои мирно докато се отчете стойността, съответно нищо не може да измерим. Направо полудява като го види. Единствено ректално успявам, но не е опция, когато спи например. Друго неприятно е, че някои термометри имат нужда от адаптация със стайната температура, ако се носят в друга стая.

# 82
Най-голямото затруднение е да накарам детето ми да седи мирно и да не дърпа термометъра. Сега през зимата пък са проблем всички облечени дрешки. Друг проблем, който срещам е меренето на температурата през нощта, винаги има опасност да събудя детето.

# 83
Проблемите ми са два единия е ,че не стой мирно за да измеря температурата а двугият е ,че колкото и пъти да сложа термометъра все различни стойности показва

# 84
Затруднение е детето да стои мирно докато му се мери температурата и това, че стойностите са различни и ползвам различни термометри, за да съм сигурна във вярната температура.

# 85
Най-трудно е да накараш детето да стои неподвижно.

# 86
  • София
Трудността е да предразположа детето, за да позволи да сложа правилно термометъра и да изчакаме достатъчно време за отчитане. В много случаи не се получава и проверявам с целувка.

# 87
  • Пловдив
Проблем със строенето мирно не съм имала никога. Май детето не е случило на майка, при която глезотиите минават. Но винаги съм се чудила дали съм поставила термометъра правилно.
Личната лекарка мери температурите "от разстояние" и е много удобно както за деца, така и за възрастни.

# 88
  • Пловдив
Децата са нетърпеливи и не искат да стоят мирно ,докато меря температурата.

# 89
  • Beyond the stars
Затрудненията идват от невъзможността на обекта да стои на едно място достатъчно дълго Grinning и съответните въпросителни после дали измерването е било вярно.

Общи условия

Активация на акаунт