Quiko ERA: Всичко, което трябва да знаете за безконтактните термометри

• 22 871
  • 232
  •   1
Отговори
# 90
Да стои мирно, докато измерим температурата. Мисия невъзможна.

# 91
  • Лясковец
Често имаме борба с мърдането на ръчичката,любопитството кога ще почне да писука термометъра.

# 92
Децата са много нетърпеливи, особено когато не се чувстват добре, поради тази причина да измерва температурата е истинско приключение. Моят мъник не умее да задържи сам термометъра под мишницата, дразни се когато му придържам ръчичката, иска да го маха- може би му убива.... Приключение си е.

# 93
  • Телиш/Плевен
Едно е най-голямото ми затруднение при измерване на температурата на дъщеря ми - да я накарам да стои мирна. Confused

# 94
Трудно ми е да го накарам да стои мирно и да не иска да пипне и той термометърът.

# 95
Най - голямото затруднение е стоенето мирно когато детето е малко и на всичкото отгоре и болно....

# 96
  • София
Най-трудно ми е да го накарам да седи мирно, докато му меря температурата.

# 97
  • София
Въпросът ми е за колко време безконтактният термометър измерва температурата?
Трудно е малки деца да стоят мирно, докато премериш температура, но моите пораснаха вече и нямаме този проблем. Проблемът сега е по- скоро на какъв уред да имам доверие, защото имам няколко електронни и показват различно. Имам и един оцелял живачен, та когато се налага, ползвам него.

# 98
  • София
Притеснявам се да не счупи термометъра.

# 99
  • На брега на морето
Малко дете е много трудно да стои мирно, а камо ли като му е зле.......за мен лично е голямо предизвикателство. Купих един инфрачервен термометър и за жалост останах крайно разочарована от него, това ме накара да съ върна отново към изпитание стари термометри, които пък от своя страна са чупливи.
Надявам се да имам късмет и да бъда сред избраните, за да мога да пробвам Quiko ERA.

# 100
Виждам трудност при измерването на температурата в няколко аспекта:
- случвало се е два различни термометъра да покажат различни стойности
- моята нетърпеливост, докато меря температурата на децата. Нямам търпение да видя колко градуса показва и да почна лечението.

# 101
Затрудненията ми идват от там, че е много малка и доста шавлива. Едва на два месеца е, започна трети, а шава като за пети. Преди два дни за пръв път ми се наложи да измеря температурата й, защото се разболя и беше доста трудно. Използвах живачен термометър, като най-точен. Чувала и чела съм, че безконтактните дават отклонения. Вашият термометър дава ли такива? Защото ако дава, как да сме сигурни, че температурата е измерена правилно. Все пак точно това е идеята- да мери правилно. Още преди да се роди търсих вариант за термометър, но така и не се спрях на нито един, точно поради тези отклонения.

# 102
  • Пловдив
Както вече повечето потребитили са споделили, най-трудно е да накараш едно малко дете да стои 4/5минути мирно, за да измериш правилно телесната му температура. Мечтата ми винаги е била безконтактен термометър, с който това да става бързо и точно. И лесно да следя , дали тя спада или се покачва, без да тормозя болното дете.

# 103
Най трудно за мен е да накарам децата си да стоят мирно докато мерим температурата. Често пъти термометъра се смъква и се налага повторно мерене. Поради тази причина ми показва различни стойности и не съм сигурна кое е вярно и какво да предприема.

# 104
Освен че всички термометри мерят различно, ами и самия безконтактен, който ползвам в момента мери различно при две последователни мерения.

Общи условия

Активация на акаунт