Quiko ERA: Всичко, което трябва да знаете за безконтактните термометри

• 22 884
  • 232
  •   1
Отговори
# 105
Интересува ме каква е гаранцията за точността на термометъра ? Както и може ли да езползва от цялото семейство ?

# 106
Затруднение изпитвам, тъй като синът ми е силно сензитивен. Той не  е бебе отдавна, но е аутист и не обича да го докосват, не обича странични внезапни движения като пърхане на пеперуда, насекоми, животни, не обича да му се слага термометър, тъй като се налага да го стисне, за да отчете резултат. В тази връзка един такъв термометър би бил изключително полезен точно за него, тъй като доколкото видях и от видеото, термометъра отчита температурата не само на малките потребители, но и на порасналите такива.

# 107
  • София
Трудно е да се мери температура на малко дете, което е болно и на което не може да се обясни, че трябва да стои поне за малко мирно.

# 108
  • При децата ми
Затруднение е, когато термометъра започне да отчита различни стойности.

# 109
  • София
Затрудненията при меренето на температурата и при двете ми деца идва от факта, че не искат да стоят мирно и с термометър под мишницата.

# 110
При нас проблема настъпва,когато се окаже,че батериите на термометъра са почти изтощени или напълно изтощени.И разбира се нямам нови батерии в къщи.
Досега се е случвало два пъти детето да повърне след вдигане на температура,която се е задържала над 38 за няколко часа.И оттук идва въпроса ми:Кое предизвиква повръщането?

# 111
  • София
Стоенето на едно място на детето, особено когато е болно и изнервено е почти мисия невъзможна.
Много неприятно е и меренето на температурата при бебета, което е в дупето.

# 112
Бебчо не стои мирно и това е единственото ни затруднение.

# 113
Ние ползваме стандартен електронен термометър, но предполагам, че с термометър като Quiko ERA, нещата ще стават по-бързо и надеждно.

# 114
Най-голямото затруднение е да се стои мирно  докато се измери температурата.

# 115
Меря поне по 2-3 пъти за да съм сигурна в показанията.

# 116
Най-голямото затруднение е да се стои мирно за 5 мин., докато се измери температурата

# 117
  • Димитровград
Банален отговор, но най-трудно е да задържим термометъра пет минути. Не само малката, но и голямата кака. Пак се случи преди три дни.

# 118
  • някъде
Синът ми вече е голям, но като беше мъничък трудно мерехме температурата.

# 119
Както на повечето майки и на мен ми е доста трудно да накарам сина ми да стои мирно, докато измерим температурата. Започва се едно разнасяне, а той е изнервен.

Общи условия

Активация на акаунт