ZANO Inspire: Инхалаторът – път към здравето на детето и цялото семейство

• 28 453
  • 229
  •   1
Отговори
# 150
Никога не сме ползвали инхалатор. Не ни е бил препоръчван и от педиатър, защото цяло дъщеря ми рядко боледува. Все повече познати имат инхалатори, но техните мнения не могат да бъдат обективни за мен, тъй като са ползвали един единствен модел.
Аз лично ненавиждам кашлицата като симптом, защото може да продължи доста дълго време след пика на разболяването. Последният път, в който дъщеря ми имаше остатъчна кашлица, имахме късмет да ходим на СПА. Тогава я вкарвах в парната баня за по няколко минути. Естествено тя не беше очарована, обаче ефект имаше. Затова и настоящата тема ми е много интересна и полезна.

# 151
Големина на разпрашаване на частиците, да е компактен и тих, лесно да се намират консумативи за обслужването му, цена и отзиви.

# 152
размер на частиците, компактен и консумативи

# 153
Не сме използвали инхалатор, но след последната упорита кашлица започвам да се замислям. Ще следя коментарите на по-вещите в темата

# 154
Здравейте,моят въпрос е:
Кога се използва маската и кога само приставката?

# 155
Може ли да доведе всекидневната профилактика с физиологичен разтвор до нещо лошо?Трябва ли да се прилага когато детето е болно и после известно време да се почива и евентуално след седмица пак?

# 156
Да е тих, компактен и да се намират лесно консумативи за обслужването му.

# 157
Здравейте!Инхалаторът помага ли за по бързото излекуване на задна хрема?

# 158
Тъй като ще го ползвам за децата си, най-важното при избора е да е безшумен, да е лек и лесен за пренасяне защото живеем в чужбина и пътуваме постоянно.
Имам и един въпрос. Каква е дозировката на вентолин, пулмикорт и фезиологинен разтвор за дете на 14 кг?

# 159
Имам и един въпрос. Каква е дозировката на вентолин, пулмикорт и фезиологинен разтвор за дете на 14 кг?

Последният път на сина ми /15кг/ му бяха изписали 2 пъти дневно по 1мл Пулмикорт + 2 мл физ.р-р

# 160
  • София

Здравейте,

Включвам се, за да споделя отзиви от инхалатора Zano, тъй като се наложи вече няколко пъти да го ползваме заради поредния вирус с упорита кашлица на сина ми.
Това, което най-много ни харесва в инхалатора е, че е изключително компактен, което го прави много по-удобен за употреба дори от самото дете (на 9 години), което много бързо се научи да го вади, сглобява и включва, за да инхалира когато е необходимо. Синът ми най-вече е доволен от това, че е доста по-тих от стария ни инхалатор и така може да инхалира докато гледа филм, без звукът да бъде заглушен от силно бръмчене Smiley
Маските към инхалатора са много удобни и пасват както на мен и мъжа ми, така и на двете деца.

За момента сме го използвали само с физиологичен разтвор, както обикновено, и облекчение на кашлицата се забелязва още след първата процедура.

# 161
Да е възможно най-тих, за да не се стряска детето, да е компактен и лесно преносим

# 162
Важно за мен е размера на разпръскваните частици и ефективността. Смятам, че инхалатора е най-доброто средство за лечение и проблеми с дихателните пътища.  Поради факта, че инхалаторът пътува с нас, бонус би бил малкия размер и евентуалната възможност за работа с батерии.

# 163
  • Across the Multiverse
Всъщност на Зано може ли да се регулира размера на разпрашените частици или е фиксиран ?

# 164
От 2 години имаме инхалатор поради това че сме с алергии и боледуваме през две седмици инхалираме с вентолин ,физиологичен разтвор проспан капки,НО отначало много трудно го прие и терпиите не бяха успешни поради това че е много шумен но бюджета ни беше такъв . Сега чакам бебче и с нхалатор ще е много по лесно отколкото с лекарства за есна обиковенна настинка. Инхалатора много помага при всякакъв вид лечения и успешно лекува без да се прибягва до антибиотик който пък срива имунитета на детето. Много искам да имам по безшумен и повече разпръскащ аерозола инхалатор ... смятам че по добрата марка е предпоставка за по добро изразходвабе налекарството по предназначение. За мен са важни цена качество функции и колко е шумен .

Общи условия

Активация на акаунт