Какво ни казват планетите тази седмица? - 3

• 63 933
  • 799
  •   1
Отговори
# 90
Моля за помощ - 27 Декември подходящ ден ли е за леки хирургически интервенции?
Зависи на коя част от тялото ще се прави тази операция.Но самия 27.12.2018 г. НЕ Е за коремни операции и процедури по стомашно-чревния тракт.

# 91
Зависи на коя част от тялото ще се прави тази операция.Но самия 27.12.2018 г. НЕ Е за коремни операции и процедури по стомашно-чревния тракт.

Благодаря за отговора!
На лицето, премахване на невус?

# 92
По-кошмарна година не съм имала в живота си. Неприятностите започнаха от март и нямат край. По-лошото е, че са неща непредизвикани и независещи от мен, но аз плащам за тях. Вече нямам сили и надежда. Вярвам в астрологията и разположението на планетите. Момичета дали би могла някоя от вас да погледне до кога ще е така при мен. Родена съм на 25.01.1977 19.30ч

# 93

Благодаря за отговора!

Само ,ако не сте с Асцедент Дева.

# 94
  • София
По-кошмарна година не съм имала в живота си. Неприятностите започнаха от март и нямат край. По-лошото е, че са неща непредизвикани и независещи от мен, но аз плащам за тях. Вече нямам сили и надежда. Вярвам в астрологията и разположението на планетите. Момичета дали би могла някоя от вас да погледне до кога ще е така при мен. Родена съм на 25.01.1977 19.30ч
Здравейте  Simple Smile
Не съм астролог ,занимавам се с радиестезия и повечето хора от зодия Водолей,които проверявам се оплакват от много тежки периоди през тази година,може би е заради многото затъмнения ...?

# 95
Скрит текст:

Благодаря за отговора!

Само ,ако не сте с Асцедент Дева.

Не, асцендент Овен съм. Но имам стелиум в Дева в 6 дом, силен.

# 96
  • Под кленовите дървета
Здравейте  Simple Smile
Не съм астролог ,занимавам се с радиестезия и повечето хора от зодия Водолей,които проверявам се оплакват от много тежки периоди през тази година,може би е заради многото затъмнения ...?
брой и мен,аз съм на 12.02.1986. Тежка втора половина, писна ми вече ама не се очертава бяла светлина, най-вече в професионален план.

Смятам да правя пореден опит за отказване на цигари. Как са небесните аспекти в следващите две седмици, ще ме подкрепят или ще направят отказването по-тежко?

# 97
Причината за несгодите на Водолеите според мен е преминаването на Уран през Телец, което ще трае години наред

# 98
Този период ще трае 7 години, като е започнал от 18.05.2018. Олеле, май ще трябва да се стегнем всички Водолеи.

# 99
  • При децата ми
Седем години!?Open Mouth

Уран ли беше управителя на Водолей?

# 100
Здравейте  Simple Smile
брой и мен,аз съм на 12.02.1986. Тежка втора половина, писна ми вече ама не се очертава бяла светлина, най-вече в професионален план.

Смятам да правя пореден опит за отказване на цигари. Как са небесните аспекти в следващите две седмици, ще ме подкрепят или ще направят отказването по-тежко?
Аз съм риби. На 20.02 съм родена и мога да кажа, че от средата на годината започнаха рязко да се провалят нещата. Нищо не върви. Останах без работа още август и не се получава за сега, а влагам много усилия и енергия.
Много съм се отчаяла и се надявам скорп да се свърши този гаден каръшки период
Не знам дали има нещо общо със зодията, но вярвам, че има някакво негативно влияние.

# 101
Момичета, забелязвам, че рядко споменавате земните зодии. Аз пък съм Дева и гадният ми каръшки период започна от края на октомври и още не е свършил. Има известно подобрение де... май.
Имате ли представа на какво се дължи и кога ще приключи? Disappointed

# 102
Здравейте мили Водолеи,
И аз съм Водолей  Simple Smile , годината ми беше по-скоро "работна",но не успях да направя всичко замислено.Считам
че невървежа при нас,Водолеите, основно е свързан с преминаването на Южния лунен възел през знака.Юпитер от Скорпион също даде отражение и разбира се,Уран в Телец / но само за първите 6 гр. от Водолей/.Както виждате три негатива ... дори и за един Водолей са много.Разбира се,всичко зависи от рождената карта.
За Девите - не знам как ще ви се отрази квадратурата на Юпитер от Стрелец през 2019г.  / за Риби - също / Grinning
И за двата знака считам,че ще трябва да положат усилие да задържат това,което им даде Юпитер тази година,докато беше в Скорпион.

# 103
В интерес на истината, Юпитер нищо не ми поднесе тая година. Стагнация отвсякъде. Трябваше да полагам кански усилия да не губя повече и повече. Отвсякъде греда.
Следващата я очаквам турбулентна също.  Слънце в риби съм. Grinning

# 104
Годината ми беше разнообразна - скучни моменти, а друг път - приятни, натоварено ежедневие, а в края на годината - като типична Везна съм раздвоена между един мълчалив Скорпион и един Рибок, пълна противоположност на първия. Crazy Да видим 2019г каква ще е. Flutter

Общи условия

Активация на акаунт