Добре дошла, galiushana.
Люба, благодаря много за предложението
Ще се радвам някой ден да се видим. Една мама от Козлодуй купи спрея и даже вече са го занесли на Еконт. Мъжът й имал познат във фирмата и смятам, че този път няма да има издънки. Във вторник сутринта ще е тук
Не се ядосвай. Аз започнах да давам от инфакола, който ти прати на Криси. Всичко е ок. Шашнах баща ми с това, че са намерили спрея в такъв отдалечен град
Смятам, че форума може да е достоен конкурент на италианската мафия
Благодаря за загрижеността и подкрепата на всички вас 
При нас вчера беше като филм на ужасите. Заради бурята мъжът ми не успя да се прибере в къщи. И към полунощ тока изведнъж намаля ужасно много. Само 2 крушки светеха и то - все едно са малки свещички. Сигурно е имало 40-50 вата, а не стандартните 220. Макси сложи някъде фенера преди няколко дена и не можахме да го намерим. Моят GSM не беше зареден, телефона не работеше. А Криси рева 2 часа без да разбера какво му е. И непрекъснато пресвятваше от светкавиците. На всичко отгоре явно се е наводнил тавана и започна да капе по крушката в стаята. Веселба. Взех лаптопа в стаята и гледахме телевизия. След това заспахме. Сутринта се обадих на нашите и след като Макси се събуди отидохме там.
Добре, че през деня са оправили тока.
Лека и спокойна нощ на всички
Вашите бебенца как се държат след гости?Елла става много изнервена и плаче доста.Много трудно я успокояваме и приспиваме.Колкото и да ми се смеите,аз съм и сложила червен конец на ръката.Но има и да се хваля де.Спи си само в леглото и вече ни се хили.Яде през нощта на 3-4 часа.Събота и неделя Петър ходи на кафе сутринта и я взема с него,та отспивам.Аидеее ревнахме до утре 
.

То угодия няма ей 
) и не го побра, не знам до колко ще сме откарали .. Макар че в последно време малко бяхме скарани с яденето и мама се изпошашка 
И на мен ми намалява понякога.. понякога е много.. Ама колкото има - толкова цока.. Като иска повече - се смучем час по час и така.. А и пробвах 2-3 пъти да му давам с шише, с лъжичка.. резултат нулев.. АМ даже не съм купила. Та го караме първобитната - на цица и толкоз.. Дано нямаме проблеми