Привет на адаша

Ех момичета - мерси! Говорих с таткото и днес записваме час за ортопед - независимо дали педито ще даде направление!
Днес Никола става голям мъж на 2 месеца, но посрещаме "рождения" ден със сополи - хърка, мърка и дори с аспираторчето не можах да изтегля сополите
дано да ги изкиха, за да не слагаме капки и разни води..На контролен преглед сме чак следващата седмица, но довечера ще го премерим и ще се похвалим

За кърменето- Никола сучка около 10-15 мин. и това е! Е, понякога като го оставя в шезлонга и го видя, че си е налапал юмручето - пак давам да суче - но обикновено тази серия е за 1-2 мин. И след това се цедя - че събирам и замръзявам кърма - за 'работни' дни
За Пентаксим - ще говорим с педито да видим и тя какво ще каже... но мен ми се иска това да сложим

)), сукна 5 мин и взе , че пак заспа душицата 

на новите мами! Много ви се радвам, че ни умножавате и доукрасявате!
го е полазил или сме го претоплили, незнам 

, но не мога да влизам в почти никой предишен парцал, тазът ми си е все така широк, за упражнения не съм се възстановила още да се пробвам, но ще трябва, че не мога да се гледам така.
, та ОТНОВО все сме си на цица, кога ще отшуми този период вече нямам надежда...
Не мога и за миг да го оставя, тази сутрин бръмчах с епилатора, а той на цица виси и се хили човека...
А вече започва и да ми тежи, абе познато ви е за какво иде реч.

на Мери!
А на едната снимка пише Момчо с баба си-ми тя много млада