Decathlon

• 23 772
  • 216
  •   1
Отговори
# 165
  • до най-прекрасния мъж
Аз живея в Пловдив, но планината ни е близо. Преди 10 дни бяхме на сняг. Обувките (третите) се държаха добре. Но в пресен дълбок сняг не стават. Влиза си отгоре, освен ако няма гети или ски панталон, който да не позволява на снега да влиза. При нас имаше около 30-тина см сняг и се понамокрих, докато скачахме в преспите с детето. Уточнявам, че бях с термобельо и дънки. Детето беше със сравнително ниски ботушки, тип апреска, но със ски панталон с ластици на глезена и беше абсолютно суха.
Тези леките, които показах, даже са се скъсали по ръба отстрани при черната кожа (където се свива крака), но дори така не пропускат. За сняг определено не бих рискувала, но за градски са топ.
Между другото, обмислям едни апрески за дълбок сняг, така че следя с интерес.

# 166
Ама при газене в преспи не може без гети. Няма туристически чизми. И в най-високите боти влиза сняг отгоре.

# 167
Здравейте, може ли мнение за тези ботуши? Харесах ги за дъщеря ми, но ме интересува дали са наистина непромокаеми, да не изпотяват крака и да не го държат студен. Благодаря предварително.

Последна редакция: ср, 15 яну 2025, 15:13 от VYX

# 168
Типът ботуши си е ОК, даже доста топли. Но за останалото зависи от качеството и материалите. Типът сам по себе си е нищо. Поне да беше дала линк да се види какво пише.

П.П. Намерих ги с Гугъл ленз.  Изгледат съвсем ОК. Марката е известна и с традиции, макар да не е топ бранд, а сериите sh500 са с добра мембрана общо взето. И ако прпоуснат можеш да ги върнеш, имат две години гаранция.

Последна редакция: ср, 15 яну 2025, 15:12 от Черна станция

# 169
# 170
Според мен не стават. Вижда ми се много тънка подметката - не виждам това как ще изолира.

# 171
Няма как да има личен опит по ред причини. Намерих модела и направих анализ на дадените данни. Иначе имат и по-топъл и непропусклив модел, но може и да е прекален за града.
https://www.decathlon.bg/p/324084-224098-detski-nepromokaemi-bot … 30-38-cherni.html

# 172
Може да се проччетат отзивите под продукта. Често са доста информативни.

# 173
За тези пари няма как да има топ представяне. Затова написах, че общо взето стават, масата деца ходят и с по-лоши.  Но ако се иска истинско качество цената е различна.
https://www.sportdepot.bg/deca-obuvki/botushi-3_77_14?exclusiveM … orderBy=priceDesc

# 174
  • Варна
Температура на комфорт -7 градуса, гранична -18. Според мен са достатъчно топлещи. Мненията също са ок - дават им 4,7 звезди.   Как па няма да нарина 200 лева за ботуши дето ще се носят 2-3 месеца.

# 175
  • до най-прекрасния мъж
Според мен не стават. Вижда ми се много тънка подметката - не виждам това как ще изолира.
Най-топлите боти на дъщеря ми бяха с подметка, дебела 1 мм, тоест боси. Краката й вряха. А с апрески с дебела подметка, краката й лед. Така че, това не е изобщо фактор.

# 176
Най-топлите боти на дъщеря ми бяха с подметка, дебела 1 мм, тоест боси. Краката й вряха. А с апрески с дебела подметка, краката й лед. Така че, това не е изобщо фактор.

Сори, трудно ми е да го повярвам. Аз имам много особено мнение за прекалено тънките подметки - от личен опит. Сега, зависи и за каква температура иде реч. Ние ботуши слагаме само в Алпите. Там, където живеем, цяла година шляпаме с маратонки и мокасини.

# 177
  • до най-прекрасния мъж

Сори, трудно ми е да го повярвам. Аз имам много особено мнение за прекалено тънките подметки - от личен опит. Сега, зависи и за каква температура иде реч. Ние ботуши слагаме само в Алпите. Там, където живеем, цяла година шляпаме с маратонки и мокасини.
И на мен ми е трудно, но е факт. Миналата година имаше зимни боси боти за първа година (беше на 2 г). Бях й взела и едни Декатлонски апрески за сняг, киша и студ. Тя е активно ходещо дете, не се вози в количка от 1.9 г с много малки изключения. Студен крак не съм видяла, винаги й пареха ходилата. Водихме я няколко пъти да играе в планината на сняг. Краката й вечно бяха лед студени с апреските. Нямам повод да лъжа.

# 178
  • Варна
Показаните ботуши не са с прекалено тънки подметки. Нормални зимни обувки, не танкове.

# 179
Здравейте, получих по- рано днес мейл от Декатлон, за попълване на анкета във връзка с устойчивото развитие. Дават 3000 точки към лоялната програма след попълване на анкетата. Да го имате предвид, респективно прегледайте и спам папките.😄

Аз лично не знаех, че имат продукти втора употреба. Явно търсят обратна връзка за тях и склонността на потребителите за закупуване на такива.

Междувременно Декатлон е и един от партньорите в новата лоялна програма ня БГ мама и при достатъчно натрупани точки потребителите могат да получат ваучери за отстъпки.
#BGMлоялнапрограма

Общи условия

Активация на акаунт