Женени от пръв поглед < II сезон > тема 6 /01.04 - 07.04/

• 69 936
  • 2 019
  •   3
Отговори
# 1 530
Още във втория епизод, когато даваха "специалистите", зад тях се въртяха снимките с участниците и имаше 4та двойка. Според мен са ги гласяли, ако нещо се офърфори с едната, да имат резерва. Както и стана.

# 1 531
Още във втория епизод, когато даваха "специалистите", зад тях се въртяха снимките с участниците и имаше 4та двойка. Според мен са ги гласяли, ако нещо се офърфори с едната, да имат резерва. Както и стана.

Точно вчера я гледах отново тази част със снимките и даже 5 двойки преброих.
 Simple Smile

# 1 532
  • София
Според мен са си искали 4 двойки, но като са видяли какво става с Васка и Нафарфорий са решили да забавят малко излъчването на 4-тата двойка, че да имат повече време. Предвид и сеира, който ни поднесоха са очаквали някакъв безумен рейтинг сигурно.

Тия четвъртите... имам чувството, че за да се окажат успешни са си били влюбени от преди Grinning хахахаха

# 1 533
Имам общи приятели с двойката Ивана - Мерал и са ги питали за хонорари, но са отрекли да им се плаща. Че дори и за сватбата са имали ограничения от предаването какво ще им платят и се е наложило те самите да си доплащат.
Аз познавам участник от първи сезон и имам приятели общи пак с участник от първи сезон от две различни двойки бяха, също нямаха хонорар за участието. За доплащане на сватбата не са споменали, но за цялото това излагане за без пари, а накрая и с по един развод зад гърба, е, много е тъпо. А и реално каква известност и реклама ти дава това предаване, да кажем, че това би било от полза... печална и краткотрайна.

# 1 534
Изгледхах го промотиране, но без звук. Мисля, че от новата двойка лъха позитивизъм. Мъжът изглежда съвсем нормално и въобще не го свързвам с Никифоро. Даже напротив, новият мъж за тези 5 секунди ми се стори със самочувствие и доброта. Дано наистина да е такъв. Жената изглежда също много симпатична.

# 1 535
Ако аз и мъжът ми се бяхме явили на кастинг, съм убедена, че тези "специалисти" нямаше да ни съберат като двойка.
А пък ние повече от едно десетилетие си караме така "несъвместими" Joy

# 1 536
Джулая и аз за това си мисля, че са имали резерва от самото начало. И се чудя дали и предния сезон не е имало четвърта, но неизлъчена двойка.

Ясно е било от самото начало, че между Форко и Вася нема шанс и са ги пуснали само за сеира. А 4-тата двойка са си я оставили за десерт Simple Smile

# 1 537
https://www.facebook.com/groups/16899648228/permalink/10156513440843229/?app=fbl

Като прочетох този списък веднага се сетих за Таня и Светозар 😆

# 1 538
Ако аз и мъжът ми се бяхме явили на кастинг, съм убедена, че тези "специалисти" нямаше да ни съберат като двойка.
А пък ние повече от едно десетилетие си караме така "несъвместими" Joy

Със сигурност и нас с мъжа ми никога нямаше да ни съберат. Тази година имаме 30-годишнина от сватбата, т.е. 30 години „несъвместимост“.  Laughing
Толкова пишман специалисти май скоро не бях срещала.

# 1 539
😂😂😂
Пу-пу!
Сега изгледах промото. Новият младеж доста напомня на Форко. Не е толкова смачкан, но е мърляв.

къде е това промо,аз не съм го гледала може ли линк?

# 1 540
мале колко е проста Иванааа,как може да пита как се отклщчва вратата-на дясно или на ляво.....ще падна ,не е истина.

# 1 541
  • Sofia
Ивана в АРА ли е?
Пуснах на муте фен тв,но не пуснаха нищо нейно...1песен ако има само,шанса да я видя/чуя е нулев...може след полунощ да я излъчват Thinking

# 1 542
  • Terra incognita
Не се надявай да я излъчат. Трябва да сложат знак 16+
https://youtu.be/QaSxTVS3QKc
Неудобно ми е да гледам този клип, напъните за пеене не ги коментирам. Не знам родителите й как се чувстват.
Дупарата въртиш я много здраво, коя е тая кака в бяло.

# 1 543
Приятелката на Ивана, която е била на сватбите също каза , че са 4 двойките.

После ми беше писала, че една от двойките се познават и даже са заедно и са ги избрали , за да им направят успеваемост, а на тях интересна и запомняща се сватба.
Тогава още не бяха давали сватбите на Таня и Лисан и Васа и Форьо.
След, като ги изгледах реших, че може би има фейк информация. Но с тези новите, започвам да се замислям...Защо точно тях оставят. Мхм...

Последна редакция: пт, 05 апр 2019, 10:37 от BaDBluEeYeS

# 1 544
  • Sofia
Значи "новата непознаваща се"двойка всъщност са си близки Angry

Общи условия

Активация на акаунт