Женени от пръв поглед < II сезон > тема 6 /01.04 - 07.04/

• 70 088
  • 2 019
  •   1
Отговори
# 1 395
Имат си схеми,  няколко. В общи линии действат чрез "доверен" човек. Някой може 2-3 години да ви се прави на приятел и да ви прецака.
В общи линии не прехвърляйте жилище на приятели, колкото и да сте на зор.

# 1 396
Кой и защо би си прехвърли жилището на приятел.

# 1 397
 w00x , така е
може да отидеш да си платиш данък сгради например и да разбереш, че не си собственик вече.Преди години една баба пред мен точно така разбра(не преувеличавам). Може да ти изповядат сделка, чрез фалшиво пълномощно, без да си подписвал нищо и да не си давал никакви права. Може и нотариален акт да не си показвал, но това не било пречка да го видят и напишат за продажба договор. Така погледнато , няма какво да направиш. Не съм открила топлата вода и по телевизията наскоро даваха за едно сираче как са му взели така апартамента, за други сделки писаха без обяснения, хора периодично в годините горят. Има за имотната мафия слечаи в интернет от адвокат  Камен Добрев. Прочети и ще видиш какво и що. Хората губят делата въпреки, че се доказва че пълномощните са фалшиви. То затова тези лъжесвидетели на Зарко нещо такова мисля, че са били.

# 1 398
Светозар има дъщеря от първия си брак. Логично е апартаментът, ако е имало такъв, да е останал за бивщата му жена. А къщата в Симеоново може да е наследствена от родителите му. Вероятно е останал без дома, в който е живял с втората си съпруга Катя. Особено пък, ако не е придобит по време на брака им, а тя също е имала дъщеря от първия си мъж.

# 1 399
Пазене - може елементарно да ви се вижда, но да внимаваме какво подписваме. Визирам последното ми посещение при мобилен оператор - цял наръч с документи за подписване, едно тесте и се дразнят като искам да прочета текста. Същото и при приемане в болница - един вагон декларации и съгласия и само ти казват къде да подпишеш, ама не отгръщат текста а те гледат с досада и подигравателно. Ми не си слагам подписа под каквото и да е, ама те ми го били прочели....аз все още не съм неграмотна.

# 1 400
fanfanito, косата да ти се изправи от такива несправедливости. Тя Катя дали е имала деца от предишна връзка, нали със Зарко не са имали?
Иначе ми се струва, че много от пишещите тук предпочитат да вярват, че Зарко сам си е виновен за загубата на жилището...

# 1 401
Значи аз това лято минах през ада. Не искам да пиша в подробности, но вярвам напълно на Зарко. Няма да ви убеждавам. За жилището  МУ ВЯРВАМ. А вие каквото искате мислете и си пишете.
Зарко има втори брак, но няма деца от него. Катя (съпругата има деца) По закон жилището може да е било на Катя наследствено и да са живеле ви него или купено преди брака им , или не знам. Правя си варианти. Ако е така , наследник е детето на Катя. По новите закони не знам преживелият съпруг какъв дял има. Може би има нещо ,не знам това. Важното е кой е бил собственик на имота. Ако е бил Зарко примерно, то тогава още по-лесно да му го вземат. Не знам. Но му вярвам, че е жертва на имотната мафия.И не е само той.

# 1 402
  • София
За жилището никой не споменаваше. Не беше тема имотното му състояние, предимно се коментираше инфантилното му дразнещо поведение. Тази тема за жилищата и женските претенции се появи с един новорегистрирал се профил днес с 4 публикации тук, посветени на Зарко.

# 1 403
В първи епизод споменаха за жилището, не помня точно какво. В поста който обсъждахме той сам споделя номерата на делата и преписките по случая с измамата. Вярвам, че е пострадал но не знам чия е вината.

# 1 404
Монако, напротив, споменаваше се още в предишната тема. Аз бях им изпуснала представянето по ТВ. Тук разбрах за това и понеже съм чувствителна на тази тема веднага наострих уши и очи. Дори писах тук за това, други също коментираха. Повечето не вярваха, аз обаче напълно вярвам и затова пиша.То не е нещо с което човек да се хвали, иска да забрави. Това е.

# 1 405
Имат си схеми,  няколко. В общи линии действат чрез "доверен" човек. Някой може 2-3 години да ви се прави на приятел и да ви прецака.
В общи линии не прехвърляйте жилище на приятели, колкото и да сте на зор.
Аз на детето си няма да прехвърля нищо, докато не се уверя, че е способна да се справя с предизвикателствата на живота - дано съм жива де Laughing
Лиско е толкова лигав, че не мисли какви ги върши...нищо чудно некоя жена да го е извъртяла.

# 1 406
Светлозар и той няма реалистична представа за себе си, живее в колиба без санитарен възел, но се възприема като бохем и аристикрат, жълтопаветник.

# 1 407
  • София
fanfanito, аз също вярвам в имотната мафия, но не беше това "критиката" тук към Зарко. Като гледам как си пише с адвокатката публично, може и данните да си даде така... Може и да няма никаква вина човекът. Тук се коментираше, че не се държи сериозно, когато е необходимо. Че очевидно не желае да вземе в ръце (съвместния с Таня) живот. Насила трябва да го бутат, за да си подреди живота. Ето, стимул има... Ама той си вярва, че мисията му е да разсмива... неудачно! Ролята му е едновременно на страдалец и на "жълтопаветник" с пури и златни пръстени, които очевидно демонстрира, което го прави още по-жалък.

# 1 408
Съгласна съм с това, че поведението му е под всякаква критика. Но пък нещо в него не ми се връзва, като му разгледах профила. Иначе да, парадира с жълтите павета, златната лъжичка и аристократизмът уж. Това на врата му дето висеша в Йордания, вярвайте ми се доближих до тв, сложих очила и само чаках да го дадат в кадър да дешифрирам какво виси-зъби на акула, черепи на инките или нещо компексно. Така и не разбрах какво , ама беше май златно. Той е по-накичен и от Таня. Цялото му поведение е пресилено и сякаш иска да се покаже, че е на по-високо стъпало с нещо. Това мен ме дразни, лигавенето бих го сложила веднага на място. Той обаче има чувство на хумор пишейки, поне аз така го оценявам от фейса. Главата му не е празна. Просто Таня е стена, той хвърля нещо и то се удря и връща. Не му светва да смени малко хумора, но и  притеснението си казва думата. Неприятен ми е, но и Таня и при нея има нещо гнило и не ми се връзва. Съчувствам и разбирам жената, дори бих постъпила така (нямаше да имам смелост обаче) Но двамата са полярни. Не могат да мелят, нищо че са възрастни и видели много от живота. Таня е борбена, но не е активна, тя само иска, не дава засега нищо. За интернета и домоуправителя може да ми се смеете, ама точно у нас коментирах, че е хитър ход. За интернета сключваш договор, плащаш сметки, докато домоуправителя е нищо работа, там само питаш))) Та...тя така била свикнала, ама 2 години кой ги прави тези неща не знам?

# 1 409
И обкръжението му е такова - тази "приятна" госпожа, според която Таня е уморила съпруга си и е побързала да си намери нов "катър"... Тия хора не знаят ли, че профилите могат и да не бъдат публични, защо така си развяват омацаните гащи??
Знаят, разбира се, обаче чувството им за неповторимост ги кара да изваждат на показ животеца си, щото се имат за неповторими и обогатяващи простолюдието със значимостта си. Ама много неприятен тип, много! Прилича ми на цървуланите от стара софийска бохема, дето от мързел нищо не са направили от живота си, само гуляи, алкохол, интелектуални разпоретини около тях, изкуВство, профукали името и наследството на по-значимите им предци с които се бият у гърдите, останали с по някой мизерен прашасал апартамент с изтърбушени древни мебели в мухлясала кооперация из малките улички на централна София, обаче с усещането за това че са фактор от световната или поне националната история. Само абсента липсва в картинката и си представям един Тулуз-Лотрек от всякъде. Вулгарни, цинични, мърляви, не особено начетени, нереализирани, но виртуозни плямпала, занимаващи аудиторията с манията си за величие! Ху кеърс кои си ти, бе?! Баш ме брига. Ако съм духа на Антим I, ще умра от срам какви сродници са се пръкнали след мене.
Никога няма да разбера хорицата, дето си държат профилите във фейсбук отворени и достъпни за всички! Кой си мислите, че се интересува от вас, мислите и ежедневието ви? Целия свят? дълбоооко грешат.
Е затова Мерал печели от всякъде, една публикация няма публична, една! Камо ли да се впуска в обяснителен режим към непознати. Пък ще си ги коментирам тук, щото е клюкарник и си клюкарим, а и щото са се показали по телевизора очевидно с желанието да бъдат коментирани,но никога няма да се лепна в профила на някой такъв, да го питам разпитвам и да се интересувам що така мисли а не иначе и да го уведомявам лично аз какво мисля за него. Та не разбирам и тия дето ходят по профилите да си разговарят със звездите и да сипват жар в петминутната им огнена слава.
Жълтопаветник заради това, че е платен протестър на жълтите павета за всякакви протести, не го прави софийски аристократ!
А Таня, какво да ви кажа, ако и аз съм се накиснала в тая боза до шия, всичката досада на света ще е изписана на лицето ми, точно като нейната.

Последна редакция: чт, 04 апр 2019, 18:09 от Jelly Bean

Общи условия

Активация на акаунт