Женени от пръв поглед < II сезон > тема 6 /01.04 - 07.04/

• 69 946
  • 2 019
  •   1
Отговори
# 1 500
Момичето ми напомня на Светлето от първия сезон (симпатична ми е). Мъжът на пръв поглед не ме грабва, но пък ми прави впечатление, че във видеото имаше доста хора с него.

# 1 501
  • София /Абсурдистан
За какви ли хонорари се захващат с тази излагация Simple Smile

# 1 502
Имам общи приятели с двойката Ивана - Мерал и са ги питали за хонорари, но са отрекли да им се плаща. Че дори и за сватбата са имали ограничения от предаването какво ще им платят и се е наложило те самите да си доплащат.

# 1 503
Имам общи приятели с двойката Ивана - Мерал и са ги питали за хонорари, но са отрекли да им се плаща. Че дори и за сватбата са имали ограничения от предаването какво ще им платят и се е наложило те самите да си доплащат.

Това ще излезе най-печелившото риалити евър. Плащат само на екипа и някакви скалъпени сватбички и готово! Кандидатите се правят на маймуни без пари, екскурзиите вероятно от спонсори ( а дори да не са, едва ли надвишават 10-20к за трите двойки) и рейтинг от сеир до небесата! Дори жилища не трябва да осигуряват, освен едното, което са наели за броени дни снимки.

# 1 504
  • Тра-ла-ла
Интересно какво ще им е на новите участници? С какво ще избухнат и достойно ще заместят отказалите се, за да запълнят дупката в концепцията " 1 двойка - веднага се влюбват по мед и масло, 1 двойка ще се изпотрепят и се мразят и 1 двойка в златната среда- нито се любят, нито се мразят силно"

# 1 505
Много ще се радвам, ако зад тази не атрактивна външност се крие приятен човек. За мен химията не е само въпрос на красива опаковка.

# 1 506
Интересно какво ще им е на новите участници? С какво ще избухнат и достойно ще заместят отказалите се, за да запълнят дупката в концепцията " 1 двойка - веднага се влюбват по мед и масло, 1 двойка ще се изпотрепят и се мразят и 1 двойка в златната среда- нито се любят, нито се мразят силно"

Липсва ми една трансджендър двойка само. Ама тези май не са такива, жалко! Grinning

# 1 507
Липсва ми една трансджендър двойка само. Ама тези май не са такива, жалко! Grinning

Ааа, това никога не се знае Laughing Все още си спомням Пеньо и онзи глупавия, изживяващ се като футболист в Биг Брадър (тогава престанах да го гледам това предаване и не помня подробности)

# 1 508
Много ще се радвам, ако зад тази не атрактивна външност се крие приятен човек. За мен химията не е само въпрос на красива опаковка.

Че какво му е на човека?Да не е някакво плашило?Нормален мъж.

# 1 509

Че какво му е на човека?Да не е някакво плашило?Нормален мъж.

След Форито подлагам всеки на съмнение! Simple Smile

# 1 510
Изненадана съм, че само веднъж пуснаха промото по нова и го няма никъде в нета.

Върнах от вчера и го записах с телефона. Качеството е лошо, но разполагам с това само.
Скрит текст:
https://dox.abv.bg/download?id=3e433c99fa# -> линк за сваляне
Хиляди благодарности за видеото! Любопитството щеше да ме гложди цяла седмица ..

# 1 511
В моите очи този мъж има нещо повече от Нафарфорий и това са приятелите, с които споделя, че ще се жени. За мен е червена лампа да си на 40 години и да имаш само двама приятели.

# 1 512
В моите очи този мъж има нещо повече от Нафарфорий и това са приятелите, с които споделя, че ще се жени. За мен е червена лампа да си на 40 години и да имаш само двама приятели.

Е, едва ли всеки си вика всички приятели на показ в подобен ..проект. А и не всички приятели биха отишли да играят театрото, и то за без пари.

# 1 513
  • Тра-ла-ла

Аз още вчера споделих, че съм объркала новата участничка  Laughing

# 1 514
Е, едва ли всеки си вика всички приятели на показ в подобен ..проект. А и не всички приятели биха отишли да играят театрото, и то за без пари.
Съгласна съм, но гостите на Фори на сватбата бяха 7-8 човека и то с него в това число, маман и систъра. Всички останали имаха повече. Не става въпрос да намериш маймуни да играят без хонорар, това са приятелите ти, с които да се забавлявате една вечер.

Общи условия

Активация на акаунт