Чук, чук яйчице, нека в мен да забие малко сърчице!

• 29 423
  • 704
  •   1
Отговори
# 615
Момичета, време е за предложения за заглавие на новата тема Blush дерзайте Simple Smile
1. Юнско слънце пекна, с две черти ни посрещна!
2. Юни месец пак настана, а аз ще ставам мама!
3. Нека Юни да ми донесе така мечтаните чертички две!
4. Юни месец пак дойде, носи ни чертички две! 
😊👶

# 616
Здравейте! Мен днес лелката ме изненада преждевременно, та всички надежду засега изчезнаха. Продължавам напред към месец юни!
За имплантационното зацапване - 3 пъти съм била бременна (2 успешни) и нито веднъж не съм имала такова.
Аз другата седмица си записах час в една репродуктивна клиника тук в Южна Африка. Не че ще стигам до крайности, но поне ми се искаше да ми направят изследвания и евентуално да помогнат малко:) Ако не, здраве!
Успех на всички!

# 617
Лятото през облаците ни поглежда и скоро с две чертички ни зарежда!
Любимият ни май дойде и много бебенца ще донесе!
Пролетта донесе ни на всички, дългочаканите две чертички!
Пролетта вече е към своя край, скоро ще сме в двучертичков рай!
Юни скоро ще се настани, с две чертички той ще ни дари!
Хубав ден! 😊🍀

# 618
Момичета, време е за предложения за заглавие на новата тема Blush дерзайте Simple Smile
1. Юнско слънце пекна, с две черти ни посрещна!
2. Юни месец пак настана, а аз ще ставам мама!
3. Нека Юни да ми донесе така мечтаните чертички две!
4. Юни месец пак дойде, носи ни чертички две! 
😊👶
Юни месец дойде, на мен на теб, на вас чертички две ще донесе!

# 619
Ехаа колко поетично сте настроени,на не ми идват на ума😁Сега да ви се оплача,че ходих за тест и имаха само престо😂Е взех си и ще видим дали и аз ще изгърмя с фалшива чертичка.Не трябва ли изпарителните да излизат след времето за отчитане?Миналата година правих два и на двата имаше втора черта,но не помня кога излезе,че го нсправих и го зарязах,по-късно го видях.Утре ще докладвам😁

# 620
Ехаа колко поетично сте настроени,на не ми идват на ума😁Сега да ви се оплача,че ходих за тест и имаха само престо😂Е взех си и ще видим дали и аз ще изгърмя с фалшива чертичка.Не трябва ли изпарителните да излизат след времето за отчитане?Миналата година правих два и на двата имаше втора черта,но не помня кога излезе,че го нсправих и го зарязах,по-късно го видях.Утре ще докладвам😁

Стискаме палци, за реална ярка чертичка! 🙂

# 621
Щом имаш предчувствие, пожелавам ти ги ярки червени ,както никога. 🍀🍀🍀

# 622
За темичката Simple Smile "Слънце грее, дъжд вали, ЮНИ с бебе ни дари!"

# 623
въздух, слънце и море - малко бебе в мен расте GrinGrin

Скрит текст:
Добро утро Simple Smile МЦ трябва да ми дойде на 13ти т.е се надявам да не ми дойде де. Постарахме се, когато бях в Ову. Сега ме сърбят ръцете да си взема тест, но знам, че няма смисъл. Нещо усещам как откачам лека полека Grinning успех на всички момичета
И аз очаквам на 13 май МЦ, но се надявам да ме пропусне и да видя двете чертички. С тест на овю отчете овулацията на 2 май.  Бебе правене 26 април, 1,2 май. Blush

същата работа..

Последна редакция: ср, 15 май 2019, 12:57 от AnMary

# 624
За АМХ - аз го правих в Рамус. Дала съм кръв в понеделник или вторник, но резултатите излизат в петък, то и в брошурата им е упоменато, че в петък се прави изследването. Аз пуснах заедно с Инхибин В, който също излезе в петък, но и моят съвет е да се изследват и двете заедно, а не само едното. Simple Smile

# 625

Скрит текст:
Добро утро Simple Smile МЦ трябва да ми дойде на 13ти т.е се надявам да не ми дойде де. Постарахме се, когато бях в Ову. Сега ме сърбят ръцете да си взема тест, но знам, че няма смисъл. Нещо усещам как откачам лека полека Grinning успех на всички момичета
И аз очаквам на 13 май МЦ, но се надявам да ме пропусне и да видя двете чертички. С тест на овю отчете овулацията на 2 май.  Бебе правене 26 април, 1,2 май. Blush

същата работа..

За 13 май беше лелката засега ме отминава ще изчакам още 2 дена ако ме подмине и тогава ще пробвам един тест. Вече нямам търпение!

# 626

Скрит текст:
И аз очаквам на 13 май МЦ, но се надявам да ме пропусне и да видя двете чертички. С тест на овю отчете овулацията на 2 май.  Бебе правене 26 април, 1,2 май. Blush

същата работа..

За 13 май беше лелката засега ме отминава ще изчакам още 2 дена ако ме подмине и тогава ще пробвам един тест. Вече нямам търпение!

хах разбирам, аз държа до последно... да не вземе да цъфне лелката ExpressionlessExpressionless

# 627
Здравейте, момичета.
Предварително се извинявам за зададените въпроси по-долу, но съм леко объркана, а вече ми е неудобно да пиша в темата за тестовете за овулация, и ако някоя е наясно, нека ми пише на лично, за да не спамим по този въпрос.
Скрит текст:
Така, преди 3 дни се появи характерната за фертилните дни ЦС, вчера имах положителен тест за овулация в 16ч и в 19.30ч, като вторият беше още по-наситен, но ЦС се сгъсти и почти изчезна. Тогава си зададох въпроса „След като предстои овулацията, това сгъстяване не трябва ли да го няма и не пречи ли на сперматозоидите?”, но днес пак се засили и мога да кажа, че направо е перфектна (без да навлизам в подробности за вида ѝ). Имам си от сутринта напрежение в яйчниците и, мисля че сега е моментът. Днес ми е вече 18ти ден, а снощи пропуснахме да се обичаме и се притеснявам дали не е отминал моментът, т.к. този месец наистина съм вложила много емоции и надежди.
Задължително ли есе да има разтеглива ЦС, не е ли задължително? Колко време най-рано след положителен тест за овулация, тя настъпва? Ако е настъпила до 6 часа след +, то яйцеклетката няма да е годна до довечера. Много ме е яд на себе си, че пропуснахме снощи. И най-вероятно нищо няма да излезе и този месец.

# 628
Не се тревожи. Прочети:
https://bremennost.bg/jivot-na-spermatozoidite.html

Все пак трябва да се вземе предвид и качеството на материала. Относно ЦС и тестовете за О нямам какво да кажа. От доктор съм чувала, че тестовете за О не са определящи, а относно ЦС - съм имала такава и в месец без О.
Пожелавам ти успех.

# 629
Като цяло аз зная че яйцеклетката стои някакво време .Мисля че повече от 6 часа . И също така ако и предните дни сте пробвали има голям шанс да има оцелели спернатозоиди и да са чакали готовата яйцеклетка.  Simple Smile Като цяло е хубаво да бъде разтеглива и прозрачна ЦС  ама при активни спернатозоиди и съществуваща овулация чудото може да си стане .Пожелавам ти да се е случило това което искаш . Heart

Общи условия

Активация на акаунт