С какво ви дразнят мъжете /тема №3/

• 47 025
  • 797
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Змия, от чисто любопитство - има ли празник, който харесваш и празнуваш?
На Коледа и Нова Година не се ли събирате с хора?

На Бъдни вечер и Коледа се събирам с разширеното семейство и с нетърпение чакам да прикючи.
Тази година бяхме само с ММ, сина ми и родителите ми и беше поносимо.

На тази Нова година бяхме на ресторант до 23 часа и си легнахме с ММ в 12:05, голям кеф беше.

На РД (моя и на мъжа ми) пътуваме някъде далече, където не познаваме никого. Понякога си изключвам телефона, за да не ми звъни никой.

И подаръци не обичам. ММ ми подарява обикновено самолетни билети, които аз съм избрала.

# 541
Чудно ми е, как можеш да ненавиждаш празник, нарОчен за ден на жената.
Вярно, много добре е да те уважават и зачитат през цялата година, ама то не зависи от празника.
За мен, 14.02 е жива изгъзица, която пряко удря върху хората, които не са щастливо влюбени.
Аз и рождения си ден не харесвам, имения също, Коледа и Великден също както и Нова година.
Във фейсбук стената ми е заключена, за да не могат хората да ми честитят. Всякакви анимирани картички и поздрави игнорирам.

Това си е моя особеност и се радвам, че съм си избрала мъж, който се съобразява с това.

ММ е същият.Толкова да не обича рождения си ден,а аз с такъв ентусиазъм подхождам винаги към празници. В началото се дразнех,някак си много негативно ми идваше някой да е така настроен срещу празници,но свикнах вече и за рождения му ден се съобрязявам.

# 542
Още помня физиономията след едно парти изненада, което му спретнах за рд, като цъфнаха всички 😆

# 543
Каква тема, харесва ми! Да си кажа и аз мъката, когато става въпрос за решаване на проблеми или взимане на важни решения, моя мъж все едно не ме чува, говоря си напразно, а той си прави каквото знае.... и повечето пъти аз съм права

# 544
И моя мрази рождения си ден, отделно мрази и да е център на внимание. Ако му направя парти изненада, сигурно ще се разделим Grinning

# 545
Още помня физиономията след едно парти изненада, което му спретнах за рд, като цъфнаха всички 😆

И аз и аз, първият път в един ресторант(когато още не знаех,че чаааак толкова не си обича рождения ден) помолих да му надпишат тортата отстрани, те пък взеха,че я сервираха с музика, ръкопляскания и прочее. Ако можеше да убива с поглед,сега нямаше да пиша тук.

# 546
И моя мрази рождения си ден, отделно мрази и да е център на внимание. Ако му направя парти изненада, сигурно ще се разделим Grinning
То си е стрес. Аз обичам изненади, но такава не би ми допаднала

# 547
Най- любимо ми е: "Не е нужно да показваме любовта си само един ден в годината, а всеки ден.", но в действителност да няма жестове нито в празник, нито в делник.

Това го казват бурсуците.

И да, киселяци егоисти, които непрекъснато опяват кое трябва и не трябва да се празнува, автоматично ми попадат в особена графа мъже.

То е въпрос на липса на сърцатост. Това да не ти се празнува, да ти се свиди, да не ти идва отвътре да правиш мили жестове за любимия човек - с повод или без повод.

Ама хора всякакви. Все се намират жени да ги търпят и този род бурсуци.

# 548
Номерче, ако не знаех какво прави жена ми в момента, щях да се притесня, че си тя.  Smile

# 549
  • София
Много са ми тъпи и неприемливи малоумните изненади по американски образец- имаш рожден ден, цял ден те подминават като борче, правейки се че не знаят или са забравили и когато се скапеш отвсякъде, и ти провалят деня, ти цъфват, крещейки "изненада"!

# 550
Хаха, това ме подсети за вица със секретарката.

Двама шефове си говорят.
 - Какво прави готината ти секретарка?
 - Уволних я. Извъртя ми страхотен номер. Един ден влизам в кабинета, а тя ме посреща с "Имам една изненада за Вас" - и излезе. След малко се появява цялата ми дирекция на вратата, носят цветя, бонбони, коняци... Скандират: "Честит рожден ден, господин директор"...
- Е,  че какво лошо има в това?
- Ами аз вече се бях съблякъл.

# 551
Чудно ми е, как можеш да ненавиждаш празник, нарОчен за ден на жената.
Вярно, много добре е да те уважават и зачитат през цялата година, ама то не зависи от празника.
За мен, 14.02 е жива изгъзица, която пряко удря върху хората, които не са щастливо влюбени.

Щото пък осми март не настъпва някои по мазолите. Simple Smile

# 552
Всички празници обичам с изключение на моя РД. От малка мразя да обикалям с бонбони и почерпки и да слушам  пожелания. Като нямах приятел все това ми пожелаваха. Може пък да не искам мъж, да съм обратна или просто да не съм го срещнала, трябва ли да човъркаш там. Сега смениха с дете. Rolling Eyes Толкова ли е трудно да пожелаеш едно здраве и щастие и толкоз.
А пък с избирането на подарък е много трудно, все трябва да мисля, какво ми трябва, но пък да е в определен ценови диапазон. Иначе рискувам някой боклук дето да си го бия в главата.

# 553
Много мразех единствено като ми подаряваха албумчета за снимки. Обичам много празниците,  само преди рожден ден има една седмица на равносметки, ама дано мине успешно и сега 😁
Затова ме дразни - теб като не те кефи да празнуваш (доста от празниците), не прави сепуко на моя ентусиазъм. Сякаш за мисия го приема, ужасен е.

# 554
Аз обичам точно рождения си ден (изобщо рождени дни) и НГ. Защото тогава знаеш точно какво празнуваш и го празнуваш както и с когото си решиш. А примерно на Коледа събирането с роднини си е задължение. Ако трябва и да се пътува по студовете, направо ще ми се отще.
Моят мъж не харесва Св.Валентин, за което нямам против, и на мен ми е някак изкуствен и пресилен, който в последно време се разтръби толкова. И сладникав също. Така че не държа. Но за 8 март винаги ще ме уважи.

Общи условия

Активация на акаунт