С какво ви дразнят мъжете /тема №3/

• 47 028
  • 797
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Оо, ние в началото много се дразнехме! Даже пак заради телевизия нещо се бяхме скарали и аз си се прибрах, спрях си телефона, лежа си... И изведнъж дррр на вратата той!😻

# 526
Франсоаз, тоест за теб е нормално незачитането на тези праници ли?

Аз много бих се издразнила на тази неинициативност.

# 527
...и в  същото време ....младите мислят по- малко,повече чувстват. Затова с напредването на възрастта,става по- трудно да се намери " подходящият"

# 528
  • София
Да, след като ми го каза се замислих, че е прав и че определено прекалявам и трябва да се успокоя относно "загрижеността" си.

За празника- това и направих, реших да не позволявам на емоциите си да ми повлияят на настроението и си изкарах страхотно с приятелките. На другия ден бях събудена от кафе в леглото и цветя. Явно "непукизма" ми в случая са дали резултат, но определено бих се чувствала по- добре, ако получавам от време на време такова внимание без цупене от моя страна.

# 529

Не, не е нормално.Аз обичам всякакви празници, и слава Богу, съм се събрала с подобен на мен човек.
Но, ако съм имала "нещастието" да се влюбя в неромантичен мъж, който не "припада" по всеки празник, бих извлякла възможно най-доброто от ситуацията.
Няма как да принудиш другия да заобича празници, ако не му идва отвътре....дори протоколно да ти купува цвете/подарък, ще го прави с досада и колкото да отбие номера.

# 530
  • София

Не съм Франсоаз, но аз ненавиждам и двата празника.
Не ги празнувам и не желая да ми се честитят.

# 531
8-и март е ден на трудещата се жена най-общо казано, не само на майката.
Значи, като чуя някой мъж да се отнася пренебрежително към този празник (за мен много любим) и веднага ми попада в една особена категория. 
Да имат каквото мнение си искат, тяхно право, нищо не им коства да си го задържат за себе си и мило да честитят.
Ето, мъже нехаресващи 8-и март, много ме дразнят.

# 532
На мен всякакви мъже, дето ми обясняват кой празник не трябвало да празнувам или харесвам, са ми в списъка за блокиране.

# 533
  • София
Чудно ми е, как можеш да ненавиждаш празник, нарОчен за ден на жената.
Вярно, много добре е да те уважават и зачитат през цялата година, ама то не зависи от празника.
За мен, 14.02 е жива изгъзица, която пряко удря върху хората, които не са щастливо влюбени.

# 534
  • София
И аз мисля, че след като човекът до нас е решил да празнува нещо, не е нужно да се мръщим и да обясняваме за нас колко незначителен е този ден, а да уважим мнението му.

Най- любимо ми е: "Не е нужно да показваме любовта си само един ден в годината, а всеки ден.", но в действителност да няма жестове нито в празник, нито в делник.

# 535
  • София
Според мен, жените на тези,, които правят жестове целогодишно, не са против празника-едно допълнително уважение не пречи.

# 536
Обикновено нехаресващите деня на жената са го нарочили за чисто комунистически и обичат да разтягат локуми по тая тема.
На 8-и, Инстаграм завря от пожелания и честитки от много ''западни'' звезди. Ето това на Наоми Кембъл, например, непомирисвала социализъм -

''I’m grateful for these incredible women and so many more who’ve been a part of my experience, both inspiring me and standing by my side through the good days and the bad… Today and everyday we celebrate and honor the important women in our lives ❤️ I want to hear why you’re grateful for the women in YOUR life. Text me at (917) 905-7005 so I can post on my story and share the love we have for women around the world! #InternationalWomensDay #Family #ChosenFamily''

Както и да е, всеки има право да харесва или нехаресва нещо, но мъж, който отказва да ми достави малка радост (цвете, за Бога!), при удобен повод - не ме кефи грам.

# 537
  • София
Чудно ми е, как можеш да ненавиждаш празник, нарОчен за ден на жената.
Вярно, много добре е да те уважават и зачитат през цялата година, ама то не зависи от празника.
За мен, 14.02 е жива изгъзица, която пряко удря върху хората, които не са щастливо влюбени.
Аз и рождения си ден не харесвам, имения също, Коледа и Великден също както и Нова година.
Във фейсбук стената ми е заключена, за да не могат хората да ми честитят. Всякакви анимирани картички и поздрави игнорирам.

Това си е моя особеност и се радвам, че съм си избрала мъж, който се съобразява с това.

# 538
Змия, от чисто любопитство - има ли празник, който харесваш и празнуваш?
На Коледа и Нова Година не се ли събирате с хора?

# 539
Моят мъж почти не е романтичен. 14- ти не празнувахме, ние от край време си празнуваме празника на виното Stuck Out Tongue Winking Eye
Но На 8-ми ми подари цвете, въпреки че в същия ден погреба баща си. Звънна на майка ми, аз на неговата. Това е хубав празник и ми харесва, точно защото е по- скромен.
А Междузвездни войни гледаме заедно. Един от малкото филми, които и двамата харесваме, защото от екшън тъпотии и на мен ми е писнало Close

Общи условия

Активация на акаунт