С какво ви дразнят мъжете /тема №3/

• 47 029
  • 797
  •   1
Отговори
# 555
Е то на осми март ако не ни "уважат" 😁

# 556
Аз обичам точно рождения си ден (изобщо рождени дни) и НГ. Защото тогава знаеш точно какво празнуваш и го празнуваш както и с когото си решиш. А примерно на Коледа събирането с роднини си е задължение. Ако трябва и да се пътува по студовете, направо ще ми се отще.
Моят мъж не харесва Св.Валентин, за което нямам против, и на мен ми е някак изкуствен и пресилен, който в последно време се разтръби толкова. И сладникав също. Така че не държа. Но за 8 март винаги ще ме уважи.
Е, мъжът ти не се е появил от нищото. Разбирам, че семейството на съпруга се превръща в дразнител, след като станете част от него, но дай малко по-реалистично.  Той  студът си е студ, ама напоследък - къде го видя тоя студ?

# 557
Дразни ме с това, че (както една съфорумка се беше изразила) ме ползва като личен асистент: "подай ми това", "донеси ми онова", когато може и сам, а вижда, че правя още 1 или 3 неща. Дразни ме, че мрънка за дребни неща, които и той прави и като цяло понякога си мрънка за глупости. Дразни ме и че нон-стоп иска секс, буквално. Може и да ви е смешно, но такъв мъж не познавам - който няма умора, може и с 39° т. да е, може да е страшно уморен от работа, но ако може и 5 пъти ще го правим на ден, всеки ден. И се цупи и се сърди даже, че понякога съм изморена и просто не ми е до това.

# 558
Neni, да не е зодия овен?

# 559
  • София
За мен е чист скорпион Grinning

# 560
Не познахте, близнаци. При това с асцендент козирог. Необяснимо е за мен Grinning

Последна редакция: ср, 11 мар 2020, 23:15 от Neni •

# 561
  • София
Не е от зодията, моят е същият, а е ♉ телец.

# 562
Аз обичам точно рождения си ден (изобщо рождени дни) и НГ. Защото тогава знаеш точно какво празнуваш и го празнуваш както и с когото си решиш. А примерно на Коледа събирането с роднини си е задължение. Ако трябва и да се пътува по студовете, направо ще ми се отще.
Моят мъж не харесва Св.Валентин, за което нямам против, и на мен ми е някак изкуствен и пресилен, който в последно време се разтръби толкова. И сладникав също. Така че не държа. Но за 8 март винаги ще ме уважи.
Е, мъжът ти не се е появил от нищото. Разбирам, че семейството на съпруга се превръща в дразнител, след като станете част от него, но дай малко по-реалистично.  Той  студът си е студ, ама напоследък - къде го видя тоя студ?
Никъде не съм споменала за дразнител. Казах за разликата в празнуванията и кои на мен ми харесват. И че ако трябва да се пътува и посред студ, на мен не би ми се ходило никъде.
Дренка пак ще си изфабрикува собствени изводи, ако няма в момента с какво да се задрачи Grinning
П.С. и казах - събирания с роднини. Не съм уточнявала дали на съпруга...

# 563
ММ също не обича празници, но заради мен ги празнува. И двамата не обичаме обаче големи семейни събирания и си ги празнуваме в много тесен кръг- ние двамата+ децата и понякога майка ми. На 8 март и свети Валентин винаги измисля нещо мило, на моя РД с детето обикновено ми подготвят изненада торта, украса и обикновено кратка екскурзия до някъде. Коледа ми е любим празник. Стоим си вкъщи слушаме коледни песни и правим сладки.

# 564
мм cъбуждa бебето към три cутринтa, cъбуждaм cе и виждaм, че му говори нещо.  Cлед товa зacпивa и зaпочвa дa хъркa тaкa, че бебето дa не може ca зacпи (cъответно и aз) до към 4-5 чaca.  Cпоред мен го буди нaрочно.  Зa дa му говори (понеже нямa възможноcт през деня когaто е нa рaботa) или го буди, зaщото е бил много шумен, понеже чеcто не cе cъобрaзявa, че детето cпи. Cвекито му е втълпилa идеятa, че cъм cвикнaлa бебето дa cпи нa много тихо и зaтовa cе буди от нaй-мaлкия шум.  Зaтовa той cегa cе опитвa дa го нaучи дa не cе cтряcкa и не му пaзи тишийнa.  Резултaтът е едно недоcпaло бебе. по-идеотcко нещо от товa не cъм чувaлa.

# 565
Като бебето не може да заспи после, сръчкай твоя мъж и го остави той да седи с будното бебе , ти се обърни с гръб и се прави на умряла лисица. Ще видиш как бързо ще се откаже от тези идеи. Случва се понякога ММ да събуди мен и бебето с хъркане и аз така практикувам. Ако будеше бебето нарочно, сигурно бих го задушила с възглавницата.

# 566
мм cъбуждa бебето към три cутринтa, cъбуждaм cе и виждaм, че му говори нещо.  Cлед товa зacпивa и зaпочвa дa хъркa тaкa, че бебето дa не може ca зacпи (cъответно и aз) до към 4-5 чaca.  Cпоред мен го буди нaрочно.  Зa дa му говори (понеже нямa възможноcт през деня когaто е нa рaботa) или го буди, зaщото е бил много шумен, понеже чеcто не cе cъобрaзявa, че детето cпи. Cвекито му е втълпилa идеятa, че cъм cвикнaлa бебето дa cпи нa много тихо и зaтовa cе буди от нaй-мaлкия шум.  Зaтовa той cегa cе опитвa дa го нaучи дa не cе cтряcкa и не му пaзи тишийнa.  Резултaтът е едно недоcпaло бебе. по-идеотcко нещо от товa не cъм чувaлa.

Това пък да приучиш бебето да спи на шум е най-голямата тъпотия, която съм срещала. Но е силно разпространена. Интересно обаче възрастните дето проповядват, че бебето трябва да се научи да спи на шум, не могат да спят на шум. Но иначе бебето трябва да се научи.

# 567
Малко е притеснително, че самата little heart все още не е разбрала точните мотиви на мъжа си да буди нарочно? бебето, та тук споделя как било според нея Simple Smile Ако му каже какво мисли, може пък и да почне да се съобразява човекът.
Някои пък приучават децата да спят сами, други не понасят режим на поискване, трети премахват нощно хранене...
Simple Smile

# 568
ММ ме дразни, че като готви, кухнята заприличва на бойно поле. И не си подготвя продуктите предварително и спокойно на плота, ами влиза в някакъв "турбо" режим, едновременно задушава, пържи, реже, пасира, че и мен ме юрка- я нарежи тези моркови, обели ми това чесънче....Аз обичам всичко да ми е подредено, предварително обелено, нарязано или каквото там трябва, при него е някакъв пълен хаос. Но в крайна сметка съм принудена да му простя, защото винаги му се получава много вкусно.😄

# 569
ММ ме дразни, че като готви, кухнята заприличва на бойно поле. И не си подготвя продуктите предварително и спокойно на плота, ами влиза в някакъв "турбо" режим, едновременно задушава, пържи, реже, пасира, че и мен ме юрка- я нарежи тези моркови, обели ми това чесънче....Аз обичам всичко да ми е подредено, предварително обелено, нарязано или каквото там трябва, при него е някакъв пълен хаос. Но в крайна сметка съм принудена да му простя, защото винаги му се получава много вкусно.😄
С твоя мъж много си приличаме, а ММ ми се дразни по същите причини 😁 Той готви едно такова подредено, лежерно... Мие си всичко веднага щом го използва. А при мен е пълен хаус. Правя 10 неща едновременно, затрупвам се с мръсни съдове. И той разбира се ми се дразни и предпочита той да готви. За мен пък това е добре дошло 😄

Общи условия

Активация на акаунт