С какво ви дразнят мъжете /тема №3/

• 46 765
  • 797
  •   1
Отговори
# 645
И моят готви, хем е вкуcно, хем cе дрaзня, зaщото вcе е пържено, вcе мaзничко, вcе е меcо и много подпрaвки, пък aз обичaм по-диетично, и не толковa мaзно Sad Обaче aко не ям cе cърди. Кaзвa "Aз зa кaкво готвих" Sad

# 646
  • София
И моят готви, хем е вкуcно, хем cе дрaзня, зaщото вcе е пържено, вcе мaзничко, вcе е меcо и много подпрaвки, пък aз обичaм по-диетично, и не толковa мaзно Sad Обaче aко не ям cе cърди. Кaзвa "Aз зa кaкво готвих" Sad

Май Скъпия си има паралелно семейство.  Flushed 
За днес е планирана пилешка дроб-сърма.
Бива, нещо сухичко, няма да е пак сосена манджа.

# 647
И моят готви, хем е вкуcно, хем cе дрaзня, зaщото вcе е пържено, вcе мaзничко, вcе е меcо и много подпрaвки, пък aз обичaм по-диетично, и не толковa мaзно Sad Обaче aко не ям cе cърди. Кaзвa "Aз зa кaкво готвих...
Ох, как обичам, за моята "диета" ей това е диетичното....   Smiley
Скришом от него, слагай в кутии и пращай, все едно ти си го изяла.Веднага давам адрес.   

Моя мъж си ходи на работа, та не е имало време да се "прояви" с нещо дразнещо....като се прибере, докато обсъдим ежедневните журналистически гафове, то станАло време за лягане...   Smiley

# 648
Пфууу завидях ви. Моя е на здравословна вълна последно време. А аз много обичам пържено, месо, подправки и манджи със сос.
От няколко дни е решил, че ще се научи и хляб да меси. Пет дни ядохме подметка, но снощи най-сетне успя да го направи пухкав, обаче забравил да сложи сол... Нищо, важното е, че има желание, рано или късно ще се научи .

# 649
  • София
И моят обича месо. Хората купуват паста, консерви, тоалетна хартия, а нашия - месо. Натъпкал е хладилника.

# 650
Дами, темата е с какво ви дразнят, стига сте се хвалили! Joy
В тази обстановка не ме дразни с ни-що! Оценявам в какво дребнотемие сме живели, а има толкова по-важни неща. Покрай коронясания, ММ ми стана по-мил. Wink

# 651
И моят обича месо. Хората купуват паста, консерви, тоалетна хартия, а нашия - месо. Натъпкал е хладилника.
Ми прав е мъжът ти. Тоалетна хартия не се яде 😄

# 652
Да побутна темата. Дразни ме, че има поне 15 чифта маратонки и много обича да си ги държи в коридора. Като турска джамия сме, а той сякаш е стоножка, да ги обуе всичките едновременно. Wink

# 653
Да побутна темата. Дразни ме, че има поне 15 чифта маратонки и много обича да си ги държи в коридора. Като турска джамия сме, а той сякаш е стоножка, да ги обуе всичките едновременно. Wink

Оле 😀😀 хе хе хе
И моя имa много обувки, докaто aз имaм двa чифтa ботуши и едни мaрaтонки...

# 654
  • софия
Снощи ми идеше да го убия с двете си ръце...пийна уиски и като реши, че ще се лигави, знае много добре, че си държа на мястото в леглото...там съм си свикнала...познайте кой спи на него в момента...поне не ми хъркаше

# 655
  • София
Моя снощи почна да се заяжда. Най-накрая!🤪

# 656
Дразни ме, че цапа-като яде капе, даже под масата, покривката пред него става на лекета, не си забърсва трохите! В битов план ме дразни и че като се бръсне, не си почиства мивката от сапуна или че не ползва четка за тоалетна чиния!
Но, битовия пред емоционалния дразнител е нищо! Мълчалив е, МНОГО, не споделя, трябва да му вадя думите и да задавам много въпроси, на които отговоря хаотично. Напусна работа и остана без доходи, защото му омръзнала старата и иска нещо ново.
Освен това няма никакви интереси-не чете книги, не се интересува от светски новини. Мълчи и чака аз да давам тон за разговор. Това стига ли? 😈

# 657
Напусна работа и остана без доходи, защото му омръзнала старата и иска нещо ново.
Хм, това не е за дразнене. Това си е смекчаващо вината обстоятелство за убийство.

# 658
Напусна работа и остана без доходи, защото му омръзнала старата и иска нещо ново.
Хм, това не е за дразнене. Това си е смекчаващо вината обстоятелство за убийство.
Чак пък Simple Smile Всеки има нужда от промяна в даден момент, особено ако се чувстваш некомфортно или недооценен. Не пише, че е останал без спестявания.

# 659
Колко време след брака почна да цапа? Преди сватбата кой го хранеше?

Общи условия

Активация на акаунт