С какво ви дразнят мъжете /тема №3/

• 46 737
  • 797
  •   1
Отговори
# 720
Оплакваме се, оплакваме се , обаче те ни остават упора в наистина важните моменти.
Просто с времето забравяме кое е истински ценното и се вторачваме в малките неща.
И за да съм по темата, ще почна с лошото - оплаквам се , че все оставя вратата на банята да зее широко отворена и се блъскам в нея, като излзиам от хола.Оплаквам се, че яде вечер в кревата ядки и солети, докато гледа филм , оплаквах се и , че хърка.
И сега да продължим с нещо истинско и силно.Бях 3 дена в болница, след операция .Научих ,че това ,че някой хърка е най-незначителната причина, която може да ти пречи да не мигнеш цяла нощ.
Колко по-ужасно е да те боли,да си набоден с игли и тръбички.
Преди слагах тапи за уши.След само 3 дена в болница , вече нямам нужда от тапи.
Също така съм благодарна, че този човек,същия, който яде в кревата, ми чинии, чисти, готви , оправя пране , пазарува и ми угажда по всякакъв начин в дните след болницата.
Започвам да мисля, че мъжете не са толкова лоши и недосетливи, просто...знаят кое е истински важно и за кое си заслужава да се оплакваш и ядосваш 😊
Исках поста ми да прозвучи оптимистично, не знам дали успях, надявам се 😊

# 721
Аз: Май вървиш към заспиване. Ще си лягаш ли?
Той: Да.
Аз: Дай ми дистанционното.
Той: Не.

# 722
  • софия
Най-любимо ми е като дойде в спалнята и пусне телевизора..вечно му е ярък образа както и да го настроиш и все ти вади очите, нищо че си ги затворил, е поне да гледаше в екрана...вторачва поглед в телефова и тв не гледа, ама нищо, нека работи.

# 723
Оплакваме се, оплакваме се , обаче те ни остават упора в наистина важните моменти.
Просто с времето забравяме кое е истински ценното и се вторачваме в малките неща.
И за да съм по темата, ще почна с лошото - оплаквам се , че все оставя вратата на банята да зее широко отворена и се блъскам в нея, като излзиам от хола.Оплаквам се, че яде вечер в кревата ядки и солети, докато гледа филм , оплаквах се и , че хърка.
И сега да продължим с нещо истинско и силно.Бях 3 дена в болница, след операция .Научих ,че това ,че някой хърка е най-незначителната причина, която може да ти пречи да не мигнеш цяла нощ.
Колко по-ужасно е да те боли,да си набоден с игли и тръбички.
Преди слагах тапи за уши.След само 3 дена в болница , вече нямам нужда от тапи.
Също така съм благодарна, че този човек,същия, който яде в кревата, ми чинии, чисти, готви , оправя пране , пазарува и ми угажда по всякакъв начин в дните след болницата.
Започвам да мисля, че мъжете не са толкова лоши и недосетливи, просто...знаят кое е истински важно и за кое си заслужава да се оплакваш и ядосваш 😊
Исках поста ми да прозвучи оптимистично, не знам дали успях, надявам се 😊

Не, не звучиш оптимистично, а депресарски, особено ако си осъзнала това едва след като си изпаднала в състояние да страдаш физически.
Толкова ли ви е трудно да спрете да мрънкате за тъпотии и да отсявате важното в отношенията, а не чак, като ви е станало зле да почвате да оценявате мъжете си.
Надявам се, че си добре.

# 724
Аз нямам много опит, но съм забелязала че мъжа е както го научиш.чистя, готвя, като ми писне, хич не мърдам и угризения не изпитвам и мъжа поема тая роля и когато се похвали правилно, се амбицира още повече да угажда. Правя уговорката че това не е манипуация, пърхам с мигли, защото найстина съм благодарна че работата е свършена Blush

# 725
  • София
Много искам да заместя Дренка, ама да пърхам с мигли, че си е измил чинията  или изпрал чорапите....и да не го мисля за манипулация, а да е чиста радост..

# 726
Да, радост е за мен. Не да си измие чинията, това е ясно. Да измие всички чинии, да изчисти дома, да приготви нещо за хапване и т.н. За мен си е радостно, не си представям всеки по отделно да си мие чинията Joy
Като цяло аз натъртвам на "женските задължения" когато ги върша, дори и да нямам работа, това ограбва от моето лично време. За това ценя същото в човека до мен.

# 727
  • Варна
Coralisland, мъжа на какво Ви научи?
Аз се дразня, че мъжете не раждат и не кърмят. Освен това са прагматици и рядко са емоционално уязвими. Моят не реве при счупен нокът или кофти фризура, за разлика от познати.

Последна редакция: пт, 03 апр 2020, 21:10 от Viviana91

# 728
  • София
Спрете се!

И аз мога да мрънкам, но:
Носи ми всяка сутрин кафе в леглото.
Той зарежда миялната, децата я разтоварват.
Носи ми торбите по стълбите - живеем на 7 етаж и нямаме асансьор.

Няма смисъл да продължавам.
Дразня се, че след работа той сяда на дивана да си почива, а аз готвя.
А той дума не е казал, когато става сутрин преди мен и не ме занимава с куп други неща. Вместо това ме оставя да спя.

Е, страда от мъжка хладилна слепота, но това не е драма.

# 729

Змия, моля те разясни ми, че вече спорим с ММ какво си искала да кажеш.

# 730
Coralisland, мъжа на какво Ви научи?
Аз се дразня, че мъжете не раждат и не кърмят. Освен това са прагматици и рядко са емоционално уязвими.

Това не е вярно, но предполагам е плод на неуспешни опити на жени да се мерят с мъжете, докато любовниците им са повече наясно с тяхната емоционалност и потенциална уязвимост WinkМъж и куче - как ги научиш. Мъж и дете се обичат само ако слушкат. Нъл тъй?

# 731
  • София

Змия, моля те разясни ми, че вече спорим с ММ какво си искала да кажеш.

Отваря хладилника и не намира нищо в него, въпреки че му е пред очите.
Важи и за мъжа, и за сина.

Когато бях ученичка, важеше и за мен. Smile

# 732
ММ позна. Аз търсех друг сисъл, признавам си.

# 733
  • Варна
Дренка, най- уязвими са дресираните.
Има една рядка категория мъже, които са със  законни наложници( любовници).😉

Последна редакция: пт, 03 апр 2020, 22:50 от Viviana91

# 734
  • София
Дренка, най- уязвими са дрисираните.
Има една рядка категория мъже, които са с  законни наложници( любовници).😉

Тези с разстройство ли са?

Общи условия

Активация на акаунт