Женени от пръв поглед < II сезон > тема 11 /14.05 - 19.05/

• 84 646
  • 1 979
  •   1
Отговори
# 390
  • Sofia
Стана ми интересно  Юлия какви изисквания е поставила за мъжа до себе си пред "специалистите". Ясно е, че не знае какво иска, но все нещо трябва да е казала. Какво ли е възможно да заинтригува и развълнува тази жена?
Нищо! Когато си недоволен от себе си, няма как да си доволен от нещо/някой!

# 391
  • София
За Фори се намериха много желаещи след предаването, но като чета коментарите за лорд Гащьо, единствените желаещи ще са тези да го смлатят яко.
Форо беше споделял миналия ден разбити сърца, коментарите отдолу му съчувстваха и го успокояваха, че ще намери своя човек. Тълпите от фенки не го искат вкъщи. Безгащников не може и да сънува толкова фенки Grinning

Е, нали си е намерил нова приятелка Никифор, все някоя го е поискала вкъщи. А може и със систъра да живеят, но тя нали не искала друга жена в къщата си. 🤣

# 392
Лисан явно очаква атаки и се заключил профила си във фейса...

# 393
  • Варна
Ето малко от фейсбук.

# 394
  • София

Ама защо така, той нали е невинна жертва на студената Таня? От какво има да се страхува, щом е прав? Знае си се той какъв е, напълно наясно е със себе си, а сега и цяла България разбра.

# 395
Стана ми интересно  Юлия какви изисквания е поставила за мъжа до себе си пред "специалистите". Ясно е, че не знае какво иска, но все нещо трябва да е казала. Какво ли е възможно да заинтригува и развълнува тази жена?
Единствено голяма чиния с "рибни" дарове.

# 396
  • Sofia
Хахахаа, извинете, това го пропуснах 😂

# 397
  • Terra incognita
ММ не следи редовно предаването, но каза, че тази Юлия няма да я търпи и една минута.
А от Жълтогащников остана дълбоко потресен, мисля, че дори леко се травмира от чутото и видяното 😂
И от Иванка не беше очарован. Да не кажа отвратен. 😅

# 398

Ама защо така, той нали е невинна жертва на студената Таня? От какво има да се страхува, щом е прав? Знае си се той какъв е, напълно наясно е със себе си, а сега и цяла България разбра.

Че лесно ли му е на човека...?! Sad
Както казва великият мислител Божиний: "Човек само когато знае к'во му е, само аз си знам к'во ми е."

Последна редакция: вт, 14 май 2019, 23:57 от tidaflyr

# 399
  • Terra incognita
Мисля, че се барикадира заради Аня Филипова. Има нещо гнило там.

# 400
  • София

😂😂
Ами да поиска и някой, който говори английски, да прихване нещо, макар че едва ли. Но то, никой не би я изтърпял.
Права беше потребителката, която каза, че Юлия трябва да вложи в себе си и да се запише на някакъв курс.

# 401
  • София
Май на простОтата му влияе....
Оженил се само някой да му терапевтира простатата безплатно.
Е, не само за това - и за да плаща сметките на приятелите му
И да му купува гащи...  ooooh!
Да го приютят, да го издържат, да му готвят, да го перат, да му гладят парцалите, да го обслужват сексуално...  да му плащат черпенето на компанията...  ooooh! ooooh! ooooh!

Честно, това и за Брад Пит не бих го направила!

Мръсен, долен, грозен, противен вампир!  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 402
  • Тра-ла-ла
Из ФейсО

# 403
Изключително гнусен епизод. Можеха да спестят част от информация. Както и намесването на имена на известните хора.

Твърдо замразената дама в Италия толкова ли не се сети да използва поне Google- преводач в телефона си?
Напротив, жизнено важно беше, айде сега Бънди да излезе със старите доводи относно онзи жълтурко, да видим. Защо се покрихте, господине, Таня нещо била виновна, на фона на този лунатик Жълтура, тя е медена роса, напълно нормално реагираща, с опит с идиоти жена.
Супер се показа този, после другите ли ще изкара виновни, може накрая и да обвини предаването и там специалистите, че не са му открили правилната булка аххахха. Щом още на втората седмица я подготвя за плащане на сметки, сменяне на колосани гащи, баданарки и бетони, ясно й стана какво я чака. Едно ревливо бебе, чакащо смяна на пелените и редовно тъпчене на пюре, плюс грижа за простатата, че вече е дърто бебе..

# 404
  • Terra incognita
До сега се хилих на това 😅
100 про няма никой в нааканите му гащи.
От тоя шкембак не може и да си го види.
А и Таня намекна , че е гола вода 😂

Общи условия

Активация на акаунт