Криминални досиета

• 419 559
  • 6 872
  •   9
Отговори
# 6 735
  • София
По Нетфликс ще има документален филм за Айлин Уорнос, смятана за първата жена сериен
убиец

# 6 736
  • София
Не мога да съдя. Не е имала лесен живот.

# 6 737
Има и игрален филм.
Много добър.
Имах изпит на него Grinning

# 6 738
Едно време е имало и ТВУ - Трудово възпитателни училища.

Имах преподавателка по математика преподавала години в ТВУ
Не беше добре жената, изключително срината нервна система.
Кой знае с какви животни си е имала работа.
Имам позната която е била известно време в ТВУ. Влюбва се, забременява, с момчето искат да се женят, но родителите ѝ са на друго мнение.
Принуждават я да абортира и ТВУ. Веднъж е успяла да избяга при момчето, но я намират и връщат обратно. За наказание ѝ бръснат главата.
Голям срам и унижение за едно младо момиче.
По нейни думи изобщо не е било пълно със "зверове" . По скоро работещите там са били ....

# 6 739
  • Другата България
Филмът наистина е много добър.
Чарлийз Терон взе Оскар за главната роля.

# 6 740
  • Washington,USA
Нз дали е точно за тоя форум но напишете simmons3. Става въпрос за майка загубила трите си деца в автомобилна катастрофа...пиян шофьор ги блъска. много мъчно ми стана. Случаят е известен. Майката има още 6 деца и разказва за случая. Тя оцелява по чудо.

# 6 741
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
иде ми да вия от яд и безсилие

За тези, които не искат да им генерират трафик

на 7 години! какво женско/женствено е видял в това дете?

# 6 742
Изрод гнусен. Призля ми, не искам да си го помислям дори какво е било. Трябва пак да има протести. Това не е човешко и не е нормално.

# 6 743
Скапана държава, скапана съдебна система. Грижа ги е само как да са бухалка, а за такива неща се подиграват с хората...

# 6 744
Няма да има протести.
Не е куче ...

# 6 745
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Няма да има протести.
Скрит текст:
Не е куче ...

Понякога никак не те харесвам, но точно сега и точно за това ми се иска да те почерпя.

# 6 746
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Тези, които протестираме за кучетата, протестираме и за останалото. И не, не е просто куче, а живо същество, което има право на живот без болка, насилие и унижение, както и тъй наречените хомо сапиенс. Хората са зли, скапани и гадни, а животните и растенията нямат никаква вина, но винаги го отнасят от жестокостта на човека. И за последно, ако посегнеш на животно ще посегнеш и на човек, така че след насилието срещу Мая, Мечо и т.н., за да не четем и тюхкаме как насилват и мъчат деца и възрастни не трябва да делим и определяме за какво да протестираме. Трябва да има нетърпимост и протести винаги, когато е проявено насилие и да искаме затвор и наказание, независимо дали се касае за кучето Мая, или детето Х.

# 6 747
Това се развива в някакво малко село. Как не са го линчували хората там...?

# 6 748
Тези, които протестираме за кучетата, протестираме и за останалото. И не, не е просто куче, а живо същество, което има право на живот без болка, насилие и унижение, както и тъй наречените хомо сапиенс. Хората са зли, скапани и гадни, а животните и растенията нямат никаква вина, но винаги го отнасят от жестокостта на човека. И за последно, ако посегнеш на животно ще посегнеш и на човек, така че след насилието срещу Мая, Мечо и т.н., за да не четем и тюхкаме как насилват и мъчат деца и възрастни не трябва да делим и определяме за какво да протестираме. Трябва да има нетърпимост и протести винаги, когато е проявено насилие и да искаме затвор и наказание, независимо дали се касае за кучето Мая, или детето Х.

Нищо общо няма между двата случая. В единия случай някой прегазил куче, което не видял. Решил, че е сдало багажа и си продължил. Повечето хора ще направят така, нека не се лъжем. Линейка ли да извикат? Изкуствено дишане ли да му прави?  За мен е странно как кучето не помръдна даже, обикновено са доста пъргави да избегнат такива инциденти. Може да е било вече парализирано. Като цяло - малшанс.
Докато онова с детето е съзнателно и в продължение на години. И, колкото и да ми скочат кучкарите, детето е по-ценно и важно от кучето.

# 6 749
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Това се развива в някакво малко село. Как не са го линчували хората там...?
А смеят ли? В малките градчета и села, всеки гледа за себе си, голяма част от хората са доста семпли и егоистични.

Общи условия

Активация на акаунт