Криминални досиета

• 522 215
  • 11 080
  •   360
Отговори
# 10 905
Давам си сметка. Преди години имаше една майка, цигуларка. Беше оставила 3 годишното си детенце да й го гледа приятел, докато тя е на турне. Той го оставил на сина си и той заедно с приятел го бяха били и малтретирали. Нито за една секунда не съм обвинявала тази жена, че е оставила детето си на приятел. Защото не е подозирала, че той ще го прехвърли на други хора и т.н. За мен нещата тук са много различни. И освен загиналите, и други деца са били в опасност.

# 10 906
Ето пуснаха записи

# 10 907
Абсолютно ми става лошо от записите Sad

# 10 908
Да, верно е туин пийкс.
Горкото куче, колко е щастливо в снега.

# 10 909
Пак ще има невярващи, нали?

# 10 910
Да, верно е туин пийкс.
Горкото куче, колко е щастливо в снега.

Ужасно ужасно!!!

# 10 911
Значи първо палят постройката умишлено тримата. Разпилявали са пелети за огрев напоени с лесно запалими течности и хартия, книги. Като затварят двете кучета вътре.

# 10 912
Може ли линк към записите, които са пуснати? Нищо не откривам онлайн.

# 10 913
беа, престани да ровиш като чакал. Отвратително е това, което ти и още няколко потребители правите. Жертвите не са само 6.
Напротив, звънче, аз пък няма да позволя да се нормализира подобно поведение на Калушев и да се героизира един хищник, съсипал животи и съдби. Заради това ще ровя и ще поствам абсолютно всичко, което намеря за мръсниците.
Престани да изкривяваш, лепиш етикети и генерализираш. Това не означава героизиране.
Отварително е. Може да е така, може да не е така, в момента няма нищо официално, а единствено развинтена фантазия и емоции.
Нали сте много емпатични? Давате ли си сметка, че тези деца, хора имат бащи, майки, роднини?

Абсолютно ще ровя аз и ще поствам всичко, което намеря за Калушев, защото смятам, че не е нормално да се нормализира предаването на деца на грижите на лама, за който има пускани НЯКОЛКО сигнали за педофилия.

Ще лепя етикети на този човек,защото има всякакви червени флагове за насилие над деца от години. Тази информация не е следствена тайна, а е постната в пресата и за мен е важно да бъде разпространена, защото не искам да чувам как е нормално деца да бъдат давани на педофили...

Може ли някой да каже за брифинга? какво показват записите?

# 10 914
Понеже не мога да гледам тв, кемперът си тръгва, а тримата мъртви остават в хижата, така ли е?

# 10 915
  • София
беа, престани да ровиш като чакал. Отвратително е това, което ти и още няколко потребители правите. Жертвите не са само 6.
Напротив, звънче, аз пък няма да позволя да се нормализира подобно поведение на Калушев и да се героизира един хищник, съсипал животи и съдби. Заради това ще ровя и ще поствам абсолютно всичко, което намеря за мръсниците.

Абсолютно не съм ок да се мълчи за този мъж, а и а хората около него. И не, той не е жертва...

А ти сигурна ли си, че това, което изравяш, е истина? А не режисирано очерняне? Аз не бих била толкова категорична.

Гледам сега записа от камерите, ами много въпроси поставя. Камерите удобно работят. Нищо не се вижда от лицата на тримата. Може да е всеки.

# 10 916
  • Пловдив
Ужас, и аз си пуснах БНТ да слушам, макар да работя в момента.
Какво са си мислели Николай и Александър... Astonished

Скрит текст:
Сигурно е, че и след пресконференцията ще има невярващи.

# 10 917
Пропадна и наркокартела, и всичко.

# 10 918
  • Варна
Понеже не мога да гледам тв, кемперът си тръгва, а тримата мъртви остават в хижата, така ли е?
Да.Прегръщат се, викат си" това беше." Единият надига някаква бутилка. Смеят се нервно.

# 10 919
Записите ги представят на пресконференцията. По-късно ще има линк от нея.

Общи условия

Активация на акаунт