30.06 - 10.07.2019 СЕДМИ КЛАС. Подаване на заявления

• 103 235
  • 1 839
  •   1
Отговори
# 885
Аз в "гнездото" ще отида. Но не в това е проблема. Задавам си хиляди въпроси в момента. Вие сигурни ли сте къде са данните на децата ни в момента?
helix, без конспирации, ако обичаш! Joy Други неща ни вълнуват! Ти, дествай, ако сте ощетени! Другото, после.

# 886
  • София
Някой приятел, съученик? На връчването на дипломите в нашето училище служебните бележки се развяваха доста фриволно по чиновете, докато си правиха снимки за спомен. Практически всичко нужно за достъпа е там. Поне попълнените от ваше име желания могат да ви насочат за мотивите на нарушителя. Близки ли са до вашите или откровено зловредни?

# 887
Също така съм готов да предоставя историческата информация на всички компютри, до които аз дете ми и съпругата ми имат достъп от там може да се види дали има посещение на сайта на МОН в 17:44 - часът в който е станало кандидастването

# 888
  • София
Аз в "гнездото" ще отида. Но не в това е проблема. Задавам си хиляди въпроси в момента. Вие сигурни ли сте къде са данните на децата ни в момента?
Не мисля, че в гнездото ще са Ви от полза.
Поговорете си пак с детето, дали не е подало само или не е споделило с някого данните си, и ако сте абсолютно убеден отидете в съответното РУО.

# 889
  • София
Специално за Санака и литературата на математиците до 7ми клас Simple Smile

Топ 10 на училищата в страната в 7 клас според матурата по български език и литература
1. Математическа гимназия „Акад. Кирил Попов“, Пловдив – 90.4 точки
2. Софийска математическа гимназия – 90.13 точки
3. Математическа гимназия, Варна – 89.93 точки
4. ЧОУ „Света София“, София – 89.75 точки
5. ППМГ „Гео Милев“, Стара Загора – 89.45 точки
6. ППМГ „Акад. Иван Ценов“, Враца – 86.84 точки
7. ПЧМГ, София – 86.64 точки
8. ПМГ „Акад. Сергей Корольов“, Благоевград – 85.62 точки
9. ППМГ, Ловеч – 85.71 точки
10. 145 ОУ „Симеон Радев“, София – 85.39 точки

# 890
  • Бг-мама
Хеликс , а дали не е възможно някое дете да е снимало служебната бележка на твоето и да е било така доброжелателно за да си направи гавра и да подаде от ваше име. Не е невъзможно.Децата могат да бъдат много жестоки.

# 891
Също така съм готов да предоставя историческата информация на всички компютри, до които аз дете ми и съпругата ми имат достъп от там може да се види дали има посещение на сайта на МОН в 17:44 - часът в който е станало кандидастването
Няма как да знаете кои са всички компютри. Не е задължително да са вашите собствени. Може да подаде от съученик или приятел, от телефон, таблет...
Не хвърляйте бомби. Първо потърсете около себе си.
Ако някой има снимка на бележката може да си е направил лоша шега, но не вярвам случаят да е такъв.

# 892
  • Пловдив
Тези класации вървят така с години. В Пловдив МГ е с две паралелки, училището на второ място е с 8.
Тази година МГ е все още с 1 паралелка, от догодина вече 7 клас е с две.

# 893
Тези класации вървят така с години. В Пловдив МГ е с две паралелки, училището на второ място е с 8.
Тази година МГ е все още с 1 паралелка, от догодина вече 7 клас е с две.
7 клас СМГ тази година бяха 5 паралелки(с по 30 и повече деца), а догодина ще са 6. На фона на големия брой деца резултата им е доста впечатляващ.

# 894
  • София
Наистина, какви са желанията? Близки до вашите или "гаднички".
Е, разбрах защо не бива да се отлага подаването. За следващото дете и аз ще чакам "Новата година".

# 895
Борбата за оставане също ще е впечатляваща. Догодина ще завършат повече седмокласници, отколкото са местата по държавния план-прием в осми клас. Освен ако не увеличат приема. И, да. Знам, че не всички стари ученици искат да останат там.

# 896
Нямаме синХОРнизация още (няма оценки от свидетелството), а навсичкото отгоре в раздел класация пише "Не сте класиранин за първи етап" Бум-трясссс!!!

# 897
Съвсем нормално е тези училища да са в челото на НВО-тата. Обратното би било странно. Все пак тези училища правят подбор още на входа и в тях учат предимно можещи и знаещи деца. Какъвто и процент от тях през няколкото години обучение да се отпускат или нещо да се случва, то останалите си остават част от "елита" на съответния град.

# 898
Наистина, какви са желанията? Близки до вашите или "гаднички".
Е, разбрах защо не бива да се отлага подаването. За следващото дете и аз ще чакам "Новата година".

Ясно ми е, че никой не ми вярва. Желанията, подадени в заявлението от чуждо име нямат нищо общо дори с това, с което се е занимавало детето. Ще ви държа в течение Simple Smile

# 899
Ясно ми е, че никой не ми вярва. Желанията, подадени в заявлението от чуждо име нямат нищо общо дори с това, с което се е занимавало детето.
Напротив. Просто смятам, че го е направил някой близък до Вас. Вероятно детето.
Трите ви имена, мейлът ( телефонният номер) - коректно ли са попълнени?
Между другото днес четох за объркване на входящите номера. Изчакайте до утре. Може пък да се промени.

Общи условия

Активация на акаунт