16.07 - 27.07.2019 СЕДМИ КЛАС Успех на второ класиране!

• 123 614
  • 1 854
  •   1
Отговори
# 135
Александра, виж за ризите на Бонита не мога да кажа нищо хубаво Wink, едни картонени такива, убиват им на децата, едва издържаха по тържества с тях.

# 136
Не само никой не пита днес за резултатите от второто класиране, но и никой вече не се оплаква по повод смяната на статуса "заявил участие" или "записан".
Това не е ли добър знак за оставащата малка надежда до края на работния ден ? Simple Smile
Аз пък да се оплача. В системата ни изчезна бутона "Класиране"...и сега какво ще правиииим?
Сигурно са ни дисквалифицирали...щото пиша в "БГ мама". Stuck Out Tongue

# 137
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Бях малко навън, че шефа черпи. Влизам да ви видя и да питам - дали няма шанс да излезе днес класирането? Wink Stuck Out Tongue Winking Eye Joy

# 138
  • София
FrowningImpIll
Бях малко навън, че шефа черпи. Влизам да ви видя и да питам - дали няма шанс да излезе днес класирането? Wink Stuck Out Tongue Winking Eye Joy

Шанс има.... ама нЕма BowtieImp

# 139
Не само никой не пита днес за резултатите от второто класиране, но и никой вече не се оплаква по повод смяната на статуса "заявил участие" или "записан".
Това не е ли добър знак за оставащата малка надежда до края на работния ден ? Simple Smile
Чакаме си утре присъдите... Чинно, кротко и дори се надяваме деня да е по дълъг че да се удължи срока на годност на Надеждата!)))
За къде да бързаме?

# 140
  • Разпиляна във въображението
Надявах се днес да си запълвам времето със сметки и вероятности върху публикувани свободни места, но няма нищо такова.

И понеже в петокласната тема се повдигна въпроса ще питам и тук - след три години - ще се взимат ли оценките от дипломите от трите класа или си остава само с оценките от седми клас за изчисляване на бал?

# 141
За море, за записване, за трето класиране...Кой накъдето го тегли. Simple Smile

# 142

И понеже в петокласната тема се повдигна въпроса ще питам и тук - след три години - ще се взимат ли оценките от дипломите от трите класа или си остава само с оценките от седми клас за изчисляване на бал?
                   Да!Ще се взимат оценките от трите класа за набор 2007 г.Освен това и двата изпита ще са върху материал от 5,6,7 клас.

Последна редакция: ср, 17 юли 2019, 15:28 от Didia

# 143
  • София
Не се знае. В момента велики умове творят велики предложения по отношение на НВО и ДЗИ. Joy

# 144
                    За момента е почти сигурно.Предупредили са петокласниците и родителите им та нашият отнесе грандиозен сканадал за математиката. Yum Едвам го спасих от майка му. Спорих и за 6-ти клас,че и там се замисля нещо подобно.

# 145
Да ви кажа като тегля чертата тази седми класна кампания не е за хора със слаби сърца, а пък бременните не ги мисля. То бива стрес бива чудо. Уж обичам да играя и залагам и си мислих второ трето четвърто ще играя докрай, ама днес даже на плажа не ме свърта, чакам си датата.
И кисна тук при себеподобните...
Оставила съм го да прави каквото си иска... Че ми писна да го тикам цяла година.
Уж го записах все пак в училище.. Ама като ме жегна, че е само момчешки клас.. Нещо не ми се нрави..

# 146
  • София
                    За момента е почти сигурно.Предупредили са петокласниците и родителите им та нашият отнесе грандиозен сканадал за математиката. Yum Едвам го спасих от майка му. Спорих и за 6-ти клас,че и там се замисля нещо подобно.
За момента е. Обаче, ако някой в МОН обърне внимание /опазил ни господ/ на това https://www.bg-mamma.com/?topic=1121304.msg39027147#new all bets are off. Smirk

# 147

Да!Ще се взимат оценките от трите класа за набор 2007 г.Освен това и двата изпита ще са върху материал от 5,6,7 клас.
За материала - да, за оценките - не. Няма дори проект по въпроса.

# 148
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Надявах се днес да си запълвам времето със сметки и вероятности върху публикувани свободни места, но няма нищо такова.

Ехеее и петокласна тема ли имало. Да взема да се намърдам и там?
Доколкото знам за тях се включват и трите години. Така ни изпрати класната на тържеството - да си знаем. А девойката след матурата по БЕЛ заяви, че се захваща с брат си, че милия на ум решава задачите за 7клас - за мен необяснимо, но българския му е мъъъка.

А Дидева, това само върху материала ли? Пак е по-добре.

# 149
Не се знае. В момента велики умове творят велики предложения по отношение на НВО и ДЗИ. Joy
Тъкмо мислех да предложа занимавка с това, вместо с бутона Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт