Искам да умра,не ми се живее

• 9 362
  • 112
  •   1
Отговори
# 30
The Catcher in the Rye, за отрезвителен шамар чувала ли си?
Как пък реши, че я мачкам? Хайде помисли малко. Толкова смачкан човек какво да му мачкаш? Блъсни му истината в очите пък белким я види.
Авторке, къде живеете и имаш ли собствени доходи? Обичаш ли децата си?

# 31
Ох, на психиатър направо трябва се иде, дори психолог не знам дали ще помогне. Sad Казвайте имена на психиатри. За София сигурно става въпрос....

ПП Детето да седи при роднини, в спокойна обстановка, че на мъничките им е най-трудно, те не разбират какво става с възрастните и много страдат.
И кажи на близките си, ако не родители, сестра, брат, братовдедка, нямаш ли някой? Дори приятелка да ти е подкрепа и в началото да те придружи при лекар. Имаш нужда от морална подкрепа, че съвсем ще луднеш.Никой мъж не заслужава това, никой, запомни!Само децата ти заслужават да се тормозиш за тях, но мъж -не!

# 32
Обичам децата си ,разбира се
В софия съм доходи нямам минимални а и имам й мн дългове .
Просто вече нзм той и те са ми всичко ,живота ми са единствено те

# 33
Не, не, много просто казано - наистина не си струва да се скапваш заради "мъж". Разбирам да са ти всичко децата, но и не той. Трябва да се оправиш, за да израснат добре децата ти. Във всякакъв смисъл го казвам.

# 34
Благодаря за отговора авторке. Роднини имаш ли? В какви отношения си с тях?

# 35
  • София
The Catcher in the Rye, за отрезвителен шамар чувала ли си?
Как пък реши, че я мачкам? Хайде помисли малко.
Чувала съм за насилниците, които ползват "казвам ти суровата истина" и "удрям ти отрезвителвн шамар" като предлози. Ако беше нормално, модераторите нямаше да ти затрият подстрекателството към самоубийство.

# 36
Имам ,но те няма да ме разберат ,няма да ме подкрепят
Единствено ще получа само нападки
Няма кой да ме подкрепи

# 37
Авторке, от ромски произход ли си? Това, което описваш като поведение на мъжа е характерно за ромската общност - хем те мачка, уж те мрази и не те иска, хем си иска "неговото" и в секса и в домакинството. Такива типажи само там съм виждал.
Защо имаш дългове? Той не успява да ви издържа ли? А той самия има ли дългове? От какво - хазарт, пиене? Щом нямаш подкрепа от близки, съветвам те да се обърнеш към Социално подпомагане. Имаш спешна нужда от психиатрична помощ и някой да се погрижи за оцеляването на децата ти, защото ти явно не можеш.

# 38
  • София
Имам ,но те няма да ме разберат ,няма да ме подкрепят
Единствено ще получа само нападки
Няма кой да ме подкрепи

Ако имаш близки и си от София, помоли някой да дойде с теб до ВМА, там има спешен кабинет за психиатрична помощ. Трябва да овладееш острото състояние и лошите мисли, след това ще размишляваш над живота и отношенията.

# 39
Някои дечица са ужасно нещастни. Горкичките, с такова нещо за майка Sad

Много гадна си станала, Ън.

Искам да питам авторката:

Защо му изневери? Да не би да си се срещала и двама мъже и впоследствие да си решила с кого искаш да останеш? Ако е било съвсем в началото на настоящата връзка не е прав да се сърди чак толкова.

# 40
И като не те понася защо прави секс с теб, че и поредно дете?
Имай уважение към децата си и се стегни малко ... Голяма любов, голямо нещо. Онзи те мачка, а то търпиш, съсивайки своя живот и този на децата ти.
Казваш, че никой няма да те подкрепи. Дали няма причина са това дори собствените ти родители и близки да са готови да застанат срещу теб ако се разделиш с бащата на децата си?

# 41
  • Варна
Malchanie, всички желаещи смърт удавници крещят за помощ , отзовавайки се във водата. Обикновенно става в нетрезво състояние и умопомрачение.
Надявам се да те отрезвя с реални случаи при личния ти катарзис.
Преди години, след системни  изневери и подигравки в соц.мрежи, момче отне живота си. Само, че к@рвата не се спря, не се промени и се наслаждава на живота. В друг случай на парадиращи страсти и "огромна любов",  мъж уби жена си в катастрофа. Вината бе изцяло негова (злоупотреба с алкохол) . Красивата любима бе почти обезглавена. Тарикатът се молеше на родителите и да не водят дело, а трябваше. След месеци приюти някаква многодетна мастия. Неговото родно дете влезе в ролята на Пепеляшка.
Изолирана от близки, любов и нормална родителска грижа, тя се озлоби и промени. Ужасно гротески е метода за манипулиране на дете. Да забрави родната си майка и да изнудва, лъже, краде за порочната мащеха . Увредена ценностна система и реална оценка на действителността.
Това ли желаеш за твоите деца?

# 42
Като за начало се успокой и приеми, че ако един човек толкова не може да ти прости постъпката, си взема гащите, чантата, чадъра и си тръгва от теб, а не продължава да ти натяква колко си гадна, но едновременно с това намира предлози да стои с теб.
Децата не са предлог, те са оправдание да те мачка.
Като не е доволен и спокоен – вратата, свободен е да се самосъжалява и да мрази, колкото иска, но далеч от теб и децата.

Хората грешим постоянно, това не е причина да убиваш себе си или други хора. Има цивилизовани начини да се разберете – разговори, разбиране, отхвърляне, споразумение при евентуално нестигане до решение за раздяла и поемане на грижите над децата. Търсене на специалист за семейна терапия или за твоето състояние, което наистин амного прилича на депресия.

И, само знай, че, НЕ, светът не свършва с този мъж, колкото и да ти се струва, че без него не би могла да продължиш. Ще можеш и вероятно ще ти е много по-леко.
Човек, който държи на децата си и те е обичал, дори и вече да не те, не би те мачкал така садистично, не би ти правил второ дете, би си тръгнал.
Успокой се, бебенце носиш и помисли какви варианти можеш да организираш за самостоятелно гледане на децата, даване на голямото на роднини и подобни варианти. Този мъж не те обича, а и децата щом ти причинява това, той е садист.

Последна редакция: пн, 29 юли 2019, 16:38 от Базила

# 43
Не съм от ромски произход.
Имам дългове,защото винаги съм се опитвала да му помагам и на него с каквото мога,той също ми помага
В това отношение той също има парите никога не са ни стигали ,но сме се борели заедно
tanichka тази изневяра и тези лъжи станаха съвсем в началото на нашата връзка ,да може би грешката си е моя не е правилно това което съм направила,но нещата сега са различни

# 44
Ти и децата ти ( а и мъжът ти), живеете в отровна среда, нищо добро няма да излезе, ако продължавате така. Не си струва заради него и грешки от миналото да се наказваш по такъв начин. Не си убила никой, поискала си прошка, какво повече можеш да направиш?
Бих те посъветвала да говориш с психотерапевт. Там няма да те упрекнат и ще те изслушат. Ще ти олекне, а като поговориш за нещата, без отсрещният да те осъжда, е много вероятно да вземеш и добро решение занапред.

Мъжът ти сам е избрал да остане с теб след изневярата в началото на връзката ви. Очевидно е можел да напусне, ако това е чак такъв проблем. По-скоро си е намерил човек за тормозене, шанс да бъде неразбраната жертва и тези неща му харесват.

Общи условия

Активация на акаунт