Електронна цигара - алтернатива на тютюнопушенето тема 9

• 84 921
  • 717
  •   1
Отговори
# 240
  • Стара Загора
papito, аз бих ти препоръчал това като за начало - http://gigadrinks.com/product/9105/innokin-sceptre-pod-mod-kit-1400mah-3ml.html
Ползвам го от доста време и за сега не смятам да го сменям. Ако си от Пловдив, може и на място да отидеш да го видиш. Моята е voque purple като цвят. Батерията ми издържа цял ден. Лесно се пълни и не тече.

# 241
papito, аз бих ти препоръчал това като за начало - http://gigadrinks.com/product/9105/innokin-sceptre-pod-mod-kit-1400mah-3ml.html
Ползвам го от доста време и за сега не смятам да го сменям. Ако си от Пловдив, може и на място да отидеш да го видиш. Моята е voque purple като цвят. Батерията ми издържа цял ден. Лесно се пълни и не тече.

Мерси, изглежда добро, предполагам този мод е от тези vv/vw? Иначе може ли да ми препоръчате и MTL изпарител?

Между другото вчера като се зачетох назад по страниците и някой беше написал, че главата струва 5-10 лева и трябва да се сменя всяка седмица, не знам това вярно ли е?

# 242
Ето това са модове http://gigadrinks.com/category/334/vv-vw-mods.html. Главата на изпарителя се сменя когато се натрупа нагар и започне да не изпарява добре. Нагара се натрупва от изпарената течност и зависи колко изпаряваш. Ако изпаряваш малко може и месец да изкара, а ако изпаряваш много може и за няколко дни да замине. Зависи също така и от вида течност, някои течности трупат повече нагар. А иначе повечето хора след като се понаучат преминават на RBA и сами си подменят намотките и памука, което е почти без пари.

# 243
И аз да се включа в предложенията. За мен най-доброто комплектче е това (за сега, защото разбрах, че винаги има по-добро Joy ):
https://www.e-cigari.bg/%D1%81%D1%82%D0%B0%D1%80%D1%82%D0%BE%D0% … -ohm-5ml-kit.html

# 244
Изглежда много сладък сетъп, само дето изпарителя е инхалатор (това за избиращите по този параметър).

# 245
Изглежда много сладък сетъп, само дето изпарителя е инхалатор (това за избиращите по този параметър).

Да така е. Но смених (пробвах) вече доста устройва за последния месец и за разлика от последното дето беше инхалатор (smok), а и после нотилос3 (още го имам, хубав е), това отделя сравнително студена пара, а и е доста повече и много по вкусна. Основното е разликата във вкуса и аромата, което ме изуми. Една и съща течност на различно устройство коренно различен вкус и аромат Flushed А и вече идват дизайн, обем на танка, удобен захват към ръката и т.н.
Таа така за сега в "моята класация" това комплектче печели първото място Smile

# 246
Ама разбира се, аз не критикувам изборът ти Simple Smile просто някои хора като мен не могат или пък не искат да ползват инхалатор, за това го споменах. Иначе да, всяка течност на различен изпарител се усеща различно като добавим и личните предпочитания и става мазало Simple Smile 
Чудесно е когато намерш нещо което ти пасва и да, винаги има нещо по-добро хаха

# 247
Ама разбира се, аз не критикувам изборът ти Simple Smile ......

Много далече съм от тази мисъл, бъди спокойна Hug
Всеки има право на различно мнение, то в тая държавичка това остана единственото ни гарантирано право май, ама тва друга тема Joy

П.п. Доста твой мнения прочетох досега и всичките ми бяха доста полезни. За да мога вече втори месец, твърдо да кажа, не пуша! (изпарявам - нали така му казват Stuck Out Tongue Winking Eye)

# 248
Хубаво е да се оттървеш от миризливките, нали? Да изпаряваме, не пушим Trollface

# 249
Здравейте!
От около година някъде имам отворен безникотинов базов разтвор, който не съм използвала и беше на тъмно. Смятате ли, че мога да го използвам или да купувам нов?

Миоки какъв аромат използваш?

# 250
Използвай, няма проблеми ако няма промяна в цвят, консистенция и мирис.

С Inawera Pyramid  съм - бивш Dromedary и още по-бивш S'Camel. Не се спряха да му сменят името Laughing

# 251
Използвай, няма проблеми ако няма промяна в цвят, консистенция и мирис.

С Inawera Pyramid  съм - бивш Dromedary и още по-бивш S'Camel. Не се спряха да му сменят името Laughing

Супер. Благодаря 🙂

# 252
Като си говорите за вкусове, ето и моята "плодова салата" за изпаряване Joy :

На всеки вкус капвам допълнително по една-две капки леден ефект и става едно такова свееежо... лятно HugGrinning

# 253
Ух, аз така и не се научих да ползвам плодови аромати Simple Smile което иде да покаже, че всеки има собствен вкус и трябва да пробва.

# 254
Само на плодови и аз все още не мога, но се опитвам Joy
Основно, почти през целия ден, плодови изпарявам. Вечерта, като мнооого ми се допуши или... ако някои ме ядоса (често се случва Satisfied) сменям на тютюневи.

Общи условия

Активация на акаунт